Hem » Elbolag i Östersund

Elbolag i Östersund

  • av

Här finner du elbolag i Östersund. Just nu finner ett antal olika aktörer på den svenska elmarknaden – däremot finner du endast ett par av elleverantörerna i den här artikeln. Vi har nämligen testat och jämfört alla elleverantören; för att kunna hitta den billigaste elen i Östersund.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Du kan därför förvänta dig att hitta billig el i Östersund i den här sammanställningen. Listorna uppdateras veckovis – då nya erbjudanden och elpriser hela tiden tillkommer. Vi har dock gjort det hela väldigt enkelt för dig som söker ett elbolag i Östersund. Allt du behöver göra är att titta igenom vår topplista över billiga elbolag och välja en aktör som du anser håller måttet!

Lista över billiga elbolag & elleverantörer i Östersund:

1. Fortum

Fast avgift – 42kr i månaden.
Enkelt att byta!

Rabatter:
Värde ca 500 kr.
Största elbolaget i Sverige

2. Göta Energi

Fast avgift – 45kr i månaden.
100% förnyelsebar el!

Rabatter:
Värde ca 500 kr.
Största elbolaget i Sverige

3. Telge Energi

Fast avgift – 49kr i månaden.
100% förnyelsebar el!

Rabatter:
Värde ca 500 kr.
Största elbolaget i Sverige

Elbolag i Östersund

Ett elbolag är precis som det låter – ett företag som levererar el till konsumenten. Med ett elbolag får du helt enkelt energi och el in i villan eller lägenheten, och för mödan betalar du en avgift varje månad.

Elbolag kallas ofta för elleverantör, och det betyder precis samma sak.

Det finns ett antal elbolag i Sverige, dock är det långt ifrån alla som fungerar i Östersund eller mer konkret – på din bostadsadress. Marknaden för el kan därför betraktas som ganska låst, vilket man kan beskriva den ur vissa aspekter.

För att hitta en billig elleverantör i Östersund bör man således först och främst försöka lokalisera tillgängliga alternativ. Vi har givetvis gjort vårt yttersta för att presentera den här informationen, men det kan alltid vara bra att göra egna undersökningar, här kan du läsa mer om hur man jämför elpriser.

Billiga elavtal i Östersund

Poängen med den här artikeln är helt enkelt att presentera billiga elavtal i Östersund. Vilket innebär ett elavtal som håller ett lågt pris, året om. Visst, det finns givetvis olika typer av elavtal som kan påverka priset.

Däremot, är det viktigt att navigera efter ett elavtal med en låg fast avgift om man söker efter det billigaste elavtalet i Östersund. Det är nämligen en ganska överflödig extrakostnad och ihop med påslaget kan det brännas ordentligt i den personliga ekonomin.

För att hitta det bästa elbolaget i Östersund bör man således styra upp till vår lista. Där finner du nämligen en sammanfattning över alla elbolag som erbjuder billig el i Östersund, just nu.

Jämför elpriser

Det kan bli en väldigt lönsam historia att jämföra elpriser innan man bestämmer sig för ett elbolag. Priset på el kan nämligen skilja sig väldigt mycket dels beroende på var du bor, dels på vilket elbolag du har.

Det enklaste sättet att jämföra elpriser i Östersund är helt enkelt att titta på den fasta avgiften ihop med påslaget. Du får all den här information lite högre upp, ihop med erbjudanden just nu. Vi har dessutom rangordnad elbolagen efter hur bra och billiga de är.

Bästa elleverantören i Östersund

Om man är på jakt efter den bästa elleverantören i Östersund bör man först och främst försöka formulera sina behov. Den bästa elleverantören för mig – behöver inte nödvändigtvis vara den bästa för dig, och så vidare.

Det beror på en hel del saker, förslagsvis huruvida du bor i en bostadsrätt eller villa. Om du är på jakt efter ett rörligt eller fast elavtal.

För att hitta det bästa elbolaget i Östersund bör du därför börja lägga upp en plan över vad du vill få ut av leverantören. På så vis kan du få en bättre bild över dina behov – vilket leder till att du vet vad du kan förvänta dig från ditt elavtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *