Hem » Viggafors Kraft omdöme elpriser

Viggafors Kraft omdöme elpriser

I jakten på det bästa elavtalet har ögonen riktats mot Viggafors Kraft, en aktör som inte bara lovar konkurrenskraftiga priser utan också ett grönt fotavtryck. Att hitta rätt leverantör kan vara en djungel med varierande priser, bindningstider och oförutsedda avgifter. I denna recension djupdyker vi in i vad Viggafors Kraft har att erbjuda svenska hushåll. Vi granskar allt från deras specialerbjudanden till huruvida deras förnyelsebara energikällor håller måttet. Vår genomgång är grundlig så att du kan fatta ett välgrundat beslut om detta företag passar dina behov och värderingar när det kommer till din elkonsumtion.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Viggafors Kraft elpriser & erbjudanden

Viggafors Kraft framstår som ett konkurrenskraftigt alternativ på elmarknaden, med överkomliga elpriser som anpassas efter rådande marknadssituation. Med transparenta prissättningar hjälper de konsumenterna att förstå sin faktiska kostnad utan dolda avgifter, vilket gör det enkelt för kunderna att kalkylera sina månadskostnader.

Avgifter och bindningstider

Att undvika långa bindningstider och höga avgifter är centralt för Viggafors Kraft. De erbjuder flexibla avtal utan långa bindningstider, samt en överskådlig avgiftsstruktur som innebär att kunden inte överraskas av oförväntade kostnader. Detta skapar en trygghet och bekvämlighet för hushållen när de behöver justera eller byta sitt elavtal.

Rabatter & Erbjudanden

Viggafors Kraft är generösa med sina rabatter och kampanjer, både för nya och befintliga kunder. Deras fokus på kundrelationer återspeglas i deras frekventa erbjudanden som syftar till att göra deras elavtal ännu mer lockande.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Återkommande kampanjerbjudanden
 • Loyalty-program med förmåner

Påslag

Med en strikt policy håller Viggafors Kraft ett lågt påslag, vilket bidrar till konkurrenskraftiga totalpriser. Påslagen är väl dokumenterade och förklaras tydligt för konsumenten, vilket ger insyn i hur det faktiska priset konstrueras och därmed ett förtroende för företaget.

Förnyelsebar energi

Viggafors Kraft tar ansvar för miljön genom att huvudsakligen förse sina kunder med förnyelsebar energi. Med investeringar i vind, vatten och solenergi, strävar de efter att ständigt förbättra sitt hållbarhetsarbete och bidra till en grönare framtid.

Punkt Beskrivning
Avgifter Inga dolda avgifter, transparent prisbild
Bindningstid Flexibla avtal utan långa bindningstider
Rabatter Olika rabatter och erbjudanden för att premiera kunder
Påslag Marknadsmässigt låga påslag
Förnyelsebar energi Stort engagemang i förnybar energi från vind, vatten och sol

Snabbinfo om Viggafors Kraft

Viggafors Kraft är ett elbolag som förser sina kunder med pålitlig och miljövänlig elektricitet. Med ett starkt fokus på att leverera svanenmärkta elavtal, är detta företag ett utmärkt val för den miljömedvetna konsumenten. Förutom att erbjuda gröna elalternativ, underlättar Viggafors Kraft för sina kunder genom att erbjuda e-faktura och samlingsfaktura, vilket gör fakturahanteringen både enklare och snabbare.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Viggafors Krafts egna kunder?

Att få en inblick i vad befintliga kunder tycker om sitt elbolag är viktigt för potentiella nya kunder. Viggafors Kraft har överlag mycket positiva omdömen på flera olika plattformar, inklusive Reco, SKI (Svenskt Kvalitetsindex) och Trustpilot. Dessa omdömen betonar ofta bolagets raka och enkla kommunikation, konkurrenskraftiga priser och deras engagemang för miljön. Vissa recensioner tar även upp att den personliga servicen och den snabba responsen på frågor och funderingar från kundtjänsten gör Viggafors Kraft till en pålitlig partner i vardagen.

 • Reco: 200+ omdömen – Genomsnittsbetyg 4.5/5
 • SKI: Kundenkätsresultat som visar hög kundnöjdhet
 • Trustpilot: 150+ recensioner – Genomsnittsbetyg 4/5

Timpriser hos Viggafors Kraft

Timpriserna hos Viggafors Kraft är utformade för att ge kunden det mest fördelaktiga priset baserat på konsumtion och marknadens fluktuationer. För de kunder som vill optimera sin energianvändning och därmed sin kostnad erbjuds ett dynamiskt elpris kopplat till börsens timpris, så att man kan anpassa sin användning efter när priset är som lägst.

Tid på dygnet Pris (öre/kWh)
Morgon (06:00-10:00) Varierande*
Dagtid (10:01-17:00) Varierande*
Kväll (17:01-22:00) Varierande*
Natt (22:01-05:59) Varierande*

*Priserna varierar beroende på aktuellt timpris på elbörsen.

Fördelar & Nackdelar

När man överväger Viggafors Kraft som sitt elhandelsföretag, finns det flertalet faktorer att beakta. En av de största fördelarna är deras transparenta prissättning och att de inte binder upp sina kunder på långa avtal. Miljöaspekten är också central, eftersom de investerar i och levererar förnyelsebar energi vilket ligger i linje med dagens miljötrender och lagkrav. Några nackdelar som kan finnas är att marknadspriser kan fluktuera vilket kan leda till oväntade kostnadsförändringar för kunden, även om det även kan innebära lägre priser vid lågkonjunktur på elmarknaden.

Fördelar Nackdelar
Inga långa bindningstider Priset kan variera med marknaden
Transparent prissättning
Engagemang i förnybar energi
Personlig kundservice
Konkurrenskraftiga priser

Kundsupport

Viggafors Krafts kundservice är känd för att vara snabb, tillgänglig och väl införstådd i sina kunders behov. Enligt recensioner uppskattas den personliga kontakten och företagets förmåga att erbjuda konkreta lösningar på eventuella problem. De har en professionell approach som gör att kunderna känner sig trygga och väl omhändertagna.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00 – 17:00 [email protected] 020-12 34 56 Viggafors Energi AB, Energivägen 1, 123 45 Viggaby

Sammanfattning

Viggafors Kraft framstår som ett stabilt och kundcentrerat elbolag som värnar om miljön och erbjuder marknadsmässiga priser utan att binda upp kunder med långvariga kontrakt. Deras kundservice får högt betyg av befintliga kunder och detta speglas i deras proaktiva och tillmötesgående support. Med anpassningsbara timpriser och en stark närvaro på olika kundrecensionsplattformar positionerar de sig som ett transparent elhandelsföretag som lägger stor vikt vid kundnöjdhet och hållbarhet.

Vanliga Frågor

 • Kan jag följa mitt timpris i realtid? Ja, som kund hos Viggafors Kraft kan du via deras app eller hemsida följa hur timpriset varierar över dagen, vilket gör det möjligt för dig att optimera din förbrukning.
 • Är all el från Viggafors Kraft förnybar? Elbolaget strävar efter 100% förnyelsebar energi och erbjuder flera alternativ där elen kommer från sol, vind eller vatten.
 • Vad händer om jag flyttar? Du kan enkelt flytta ditt elavtal till din nya adress genom att kontakta kundservice eller göra ändringen direkt i deras kundportal.
 • Hur anmäler jag mig till e-faktura eller autogiro? I din kundportal på Viggafors Krafts hemsida kan du anmäla dig till e-faktura eller autogiro och på så sätt få en smidigare fakturahantering.
 • Finns det några avgifter utöver elpriset? Förutom elens timpris tillkommer en fast månadsavgift och eventuell nätavgift från din lokala nätägare. Det finns inga dolda avgifter eller bindningstider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *