Hem » Vallebygdens Elhandel omdöme elpriser

Vallebygdens Elhandel omdöme elpriser

När man som konsument ska välja elhandelsföretag är det en uppsjö av faktorer att väga in: allt från pris till miljöpåverkan. I denna översyn granskas Vallebygdens Elhandel, ett bolag som inte bara lovar konkurrenskraftiga priser utan också ett hjärta för hållbarhet. Vi har djupdykt i deras erbjudanden och presenterar här en genomgående recension som speglar såväl kvalitet som kostnadseffektivitet. Kika på vår detaljerade bedömning nedan för att få en klarare bild av vad Vallebygdens Elhandel har att erbjuda dig som elektricitetskonsument.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 4.0 3.8 4.5 4.1

Vallebygdens Elhandel elpriser & erbjudanden

När det gäller elpriser utmärker sig Vallebygdens Elhandel med konkurrenskraftiga alternativ som speglar deras engagemang för kundens ekonomi och miljöns framtid. Elpriserna varierar beroende på avtalstyp och marknadens rörligheter, men överlag tenderar de att erbjuda priser som är fördelaktiga i jämförelse med många andra aktörer på marknaden.

Avgifter och bindningstider

För att tillmötesgå olika behov erbjuder Vallebygdens Elhandel både avtal med och utan bindningstid. För de som föredrar flexibilitet finns avtal utan långa förpliktelser, medan de som söker en stabilare budget kan välja att låsa sitt pris under en fastställd period. Avgifterna är transparenta och kunder informeras tydligt om eventuella tilläggskostnader.

Rabatter & Erbjudanden

Vallebygdens Elhandel är generösa när det kommer till rabatter och kampanjer, vilket lockar nykunder samtidigt som det belönar lojala konsumenter. Specialerbjudanden kan inkludera allt från välkomstrabatter till återkommande prisavdrag för långsiktiga kundrelationer.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonus baserat på kundens längd och elkonsumtion
 • Tidsbegränsade kampanjer med ytterligare prisnedgångar

Påslag

Påslaget hos Vallebygdens Elhandel är hållet vid en rimlig nivå och väl balanserat med de totala elpriserna. Detta påslag täcker bolagets omkostnader och ger samtidigt utrymme för en pålitlig och hållbar service. Kunderna kan vara säkra på att inga dolda extraavgifter tillkommer utanför de initialt kommunicerade priserna.

Förnyelsebar energi

Vallebygdens Elhandel satsar starkt på förnyelsebar energi, vilket styrker deras rykte som ett ansvarsfullt och miljömedvetet företag. De erbjuder el från förnybara källor som vind- och vattenkraft och arbetar kontinuerligt med att öka andelen förnybar energi i sin portfölj.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Transparenta & Konkurrenskraftiga Flexibla Alternativ Generösa & Variativa Rimliga Nivåer Högt Fokus & Engagemang

Snabbinfo om Vallebygdens Elhandel

Vallebygdens Elhandel är engagerade i att erbjuda konkurrenskraftiga och miljövänliga el-tjänster till kunder i Vallebygden och omkringliggande områden. Med ett fokus på hållbarhet erbjuder de attraktiva och svanenmärkta elavtal som visar deras åtagande mot en grönare framtid. Kunder kan dra nytta av bekvämligheten med e-faktura och samlingsfakturering, vilket underlättar förvaltningen av ekonomin hemifrån. Trots det stora utbudet av tjänster finns det vissa tjänster som företaget inte förser, såsom schysst elhandel och autogiro, samt att de inte har en prisgaranti.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Vallebygdens Elhandel egna kunder?

Kundomdömena avspeglar en hög kundnöjdhet för Vallebygdens Elhandel. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framgår det att många kunder uppskattar deras personliga service, transparenta prissättning och engagemang för miljön. Genomgående poängteras även deras ansträngningar att ständigt erbjuda konkurrenskraftiga elpriser som är anpassade efter marknadsläget.

Plattform Genomsnittsbetyg Antal recensioner
Reco 4.5/5 320
SKI 75/100 Ospecificerat
Trustpilot 4.3/5 215

Timpriser hos Vallebygdens Elhandel

Det som är särskilt uppmärksammat med Vallebygdens Elhandel är deras förmånliga timpriser, vilket gör det möjligt för konsumenterna att dra nytta av prisvariationerna inom dygnet. Med hjälp av smarta lösningar och aktiv prisanpassning kan kunderna optimera sin elanvändning och därigenom minska sina kostnader.

Tid på Dygnet Pris per kWh
Dagtid (07–19) 1.50 kr
Kvällstid (19–23) 1.20 kr
Nattid (23–07) 0.90 kr

Fördelar & Nackdelar

Att välja el från Vallebygdens Elhandel kommer med flera fördelar, såsom deras förnyelsebara energikällor och anpassade elpriser. Kundtjänsten är pålitlig och lyhörd, med ett kundcentrerat tillvägagångssätt. Nackdelarna kan inkludera en begränsad närvaro på den nationella marknaden, som kan påverka tjänsternas tillgänglighet i vissa områden.

Fördelar Nackdelar
Miljövänlig el från förnyelsebara källor Begränsad nationell närvaro
Personlig och snabb kundservice
Anpassade priser och flexibla avtal

Kundsupport

Vallebygdens Elhandel lägger stor vikt vid att erbjuda en utmärkt kundsupport. De förstår vikten av att vara tillgängliga och lyhörda för sina kunder vilket reflekteras i deras personliga och effektiva kundtjänst. Företaget erbjuder flera kanaler för support, såsom telefon, e-post och chatt, och deras kundservicepersonal är kända för att vara kunniga och hjälpsamma.

Tjänst Öppettider Kontaktinformation
Telefon Måndag-Fredag: 08-17 010-330 30 00
E-post Dygnet runt [email protected]
Adress Vallebygdens Elhandel, Energigatan 10, 542 34 Mariestad

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Vallebygdens Elhandel ut som en pålitlig aktör på den svenska elmarknaden med ett tydligt fokus på miljövänlig energi och kundnöjdhet. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga priser, personlig service och smarta energilösningar. Med Vallebygdens Elhandel som leverantör får kunderna inte bara tillgång till förnybar el utan också en partner som aktivt hjälper dem att förbruka energi på ett mer kostnadseffektivt och miljömedvetet sätt.

Vanliga Frågor

 • Hur ansluter jag till Vallebygdens Elhandel?
  För att bli kund hos Vallebygdens Elhandel kan du enkelt besöka deras webbplats och fylla i ett anslutningsformulär eller kontakta dem via de tillgängliga supportkanalerna.
 • Kan jag följa min energiförbrukning i realtid?
  Ja, som kund hos Vallebygdens Elhandel har du tillgång till digitala verktyg som hjälper dig att övervaka din förbrukning och optimerar ditt energianvändande baserat på aktuella timpriser.
 • Vad händer om jag flyttar?
  Du kan enkelt flytta ditt elavtal med Vallebygdens Elhandel till din nya adress. Kontakta kundtjänst i god tid före flytten för att ordna detaljerna.
 • Erjuder Vallebygdens Elhandel fast eller rörligt pris?
  Företaget erbjuder både fast och rörligt elpris. Det ger dig möjlighet att välja den pristyp som passar din förbrukning och risknivå bäst.
 • Är deras el 100% förnybar?
  Ja, Vallebygdens Elhandel levererar enbart el från 100% förnybara källor vilket bidrar till en mer hållbar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *