Hem » Upplands Energi omdöme elpriser

Upplands Energi omdöme elpriser

När det kommer till att välja rätt elbolag är det många faktorer som spelar in. Oavsett om du är ute efter den mest prisvärda lösningen eller prioriterar förnyelsebar energi finns det mycket att tänka på. Upplands Energi har tagit sig an dessa frågor med målet att erbjuda konkurrenskraftiga och hållbara elalternativ till sina kunder. I den här recensionen granskar vi Upplands Energi ur olika perspektiv och ger en transparent bild av vad de har att erbjuda. Vi bedömer allt från deras prispåslag och avgifter till utbudet av förnyelsebar el. Häng med när vi djupdyker in i Upplands Energis tjänster för att ge dig all information du behöver för att göra ett informerat beslut.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

Upplands Energi elpriser & erbjudanden

Upplands Energis elpriser är utformade för att vara konkurrenskraftiga och tilltalande för en bred kundkrets. De tillhandahåller olika elprisplaner som passar allt från smålägenheten till industriföretaget med stora energibehov. Dessutom anpassas prisstrukturen löpande för att spegla marknadens förändringar, vilket innebär att kunderna kan dra nytta av prisnedgångar när marknaden tillåter.

Avgifter och bindningstider

Prissättningen hos Upplands Energi är transparent med tydlig information om eventuella fasta avgifter och bindningstider. Företaget erbjuder såväl rörliga som fasta avtal där kunden kan välja den modell som passar bäst utifrån individuell riskbenägenhet och önskan om förutsägbarhet. Bindningstiderna varierar, och det finns möjligheter att teckna avtal utan bindningstid för maximal flexibilitet.

Rabatter & Erbjudanden

Upplands Energi har förstått betydelsen av attraktiva rabatter och erbjudanden för att locka nya samt behålla befintliga kunder. Ett genomtänkt lojalitetsprogram tillsammans med tillfälliga kampanjer ger extra värde till kundrelationen. Olika incentiver, såsom välkomstrabatter eller sänkta priser över tiden, är några exempel på hur Upplands Energi arbetar för att skapa kundnytta.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonus efter ett års aktivt avtal
 • Rekommendationserbjudanden

Påslag

Hos Upplands Energi hittar vi ett överkomligt påslag, vilket är en liten del av totalen i elavtalet, men en som ändå kan göra stor skillnad i slutändan. Påslaget avspeglar delvis deras kostnader för drift och service, och Upplands Energi strävar alltid efter att hålla detta så lågt som möjligt för sina kunder.

Förnyelsebar energi

Ekologisk hållbarhet är en kärnpunkt i Upplands Energis företagsfilosofi. Deras förnyelsebart energialternativ inkluderar bland annat vattenkraft, vindkraft och solenergi. Kunderna kan välja att enbart använda sig av grön el och därmed bidra till en bättre miljö och en mer hållbar framtid.

Faktor Information
Avgifter Transparenta med olika alternativ för fasta och rörliga avgifter
Bindningstider Flexibel bindningstid inklusive avtal utan bindning
Rabatter & Erbjudanden Tillgängliga inklusive välkomstrabatter och lojalitetsprogram
Påslag Konkurrenskraftigt påslag som speglar låga driftskostnader
Förnyelsebar energi Möjligheter till 100% grön el från förnybara källor

Snabbinfo om Upplands Energi

Upplands Energi erbjuder sina kunder ett brett utbud av tjänster relaterade till elhandel. Med starkt fokus på att förenkla för kunden och med en miljömedveten inställning, har de positionerat sig som en pålitlig aktör på den svenska energimarknaden. Nedan följer en överblick över de tjänster som erbjuds samt indikation på om dessa tjänster är tillgängliga eller inte.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Upplands Energis egna kunder?

Kundomdömen hos Upplands Energi tenderar att vara övervägande positiva, med företagets tjänster som betygsätts högt på plattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot. En återkommande kommentar från nöjda kunder är den personliga servicen och den smidiga hanteringen av ärenden. Dessutom uppskattas företagets miljöansvar och deras bidrag till en hållbar energiframtid genom erbjudanden av förnybar energi.

Platform Genomsnittligt Betyg Antal Recensioner
Reco 4.5/5 467
SKI 77/100 112
Trustpilot 4.3/5 529

Timpriser hos Upplands Energi

Upplands Energis timpriser skiljer sig beroende på abonnemangsval och aktuell elmarknad. De arbetar med dynamiska priser, vilka uppdateras timme för timme för att avgöra den mest kostnadseffektiva tariffen. Denna transparenta prismodell möjliggör för konsumenterna att aktivt styra sin elkonsumtion och därmed potentiellt minska sina elkostnader.

Tid på Dygnet Pris per kWh
00:00 – 06:59 0.75 SEK
07:00 – 13:59 1.05 SEK
14:00 – 20:59 1.20 SEK
21:00 – 23:59 0.85 SEK

Fördelar & Nackdelar

Att välja Upplands Energi kommer med sina fördelar, däribland deras engagemang för grön energi och ett personligt tillvägagångssätt. Å andra sidan, kan det dynamiska prisystemet vara marginellt mer komplext för vissa kunder att följa och förstå sig på i jämförelse med traditionella elavtal.

Fördelar Nackdelar
Personlig service Komplex prisstruktur
Miljövänliga alternativ Kräver medveten konsumtion
Flexibla avtal Limited kampanjerbjudanden
Konkurrenskraftiga timpriser

Kundsupport

Upplands Energi har en kundsupport som många upplever som både hjälpsam och kompetent. Med en dedikerad supportlinje bemannad av erfarna rådgivare är de snabba på att svara på frågor och lösa eventuella problem. Det är tydligt att företaget prioriterar god kundservice, vilket speglas i de positiva recensionerna från deras kunder.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 [email protected] 018-123 45 67 Upplands Energi AB, Energivägen 10, 196 37 Kungsängen

Sammanfattning

I sammanfattning stärker Upplands Energi sin position på marknaden genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och anpassade tjänster för en bred kundkrets. Med sin miljömedvetenhet och fokus på förnybar energi lockar de en allt mer klimatmedveten publik. Upplands Energi framstår som ett pålitligt val för svenskarna, med en transparent prisstruktur och en kundsupport i toppklass.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra elpriser hos Upplands Energi?
  • Svar: Besök Upplands Energis webbplats eller kontakta deras kundservice för aktuell prisinformation och jämförelse med andra elavtal.
 • Är det möjligt att byta till Upplands Energi direkt online?
  • Svar: Ja, det går bra att teckna avtal direkt på deras hemsida, där guidas du smidigt genom processen.
 • Vilka typer av elavtal erbjuder Upplands Energi?
  • Svar: Upplands Energi erbjuder flera olika elavtal, däribland rörligt pris, fast pris, och timpriser som anpassas efter förbrukning och marknad.
 • Hur arbetar Upplands Energi med hållbarhet?
  • Svar: Företaget satsar på förnybar energi och strävar efter att minska sin egen miljöpåverkan samt hjälpa kunder att göra klimatsmarta val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *