Hem » Trollhättan Energi omdöme elpriser

Trollhättan Energi omdöme elpriser

I den elektrifierade tidsåldern vi lever i är valet av elbolag viktigare än någonsin. Det är inte bara en fråga om kostnad, utan även om hållbarhet och service. Trollhättan Energi har funnits med i spelet under en lång tid och har etablerat sig som en pålitlig leverantör av el. Men hur står sig deras erbjudanden i dagens konkurrensutsatta marknad? Vi har granskat och betygsatt olika aspekter av deras tjänster för att ge dig en klarare bild av vad du kan förvänta dig när du väljer dem som din energipartner.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 4 av 5 4 av 5

Trollhättan Energi elpriser & erbjudanden

När det kommer till elpriser, strävar Trollhättan Energi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser som speglar marknadens dynamik. De arbetar med en prismodell som syftar till att göra det möjligt för konsumenterna att dra nytta av såväl stabila som fördelaktiga elpriser över tid.

Avgifter och bindningstider

Trollhättan Energi har en tydlig och transparent struktur för sina avgifter. De erbjuder vanligtvis avtal utan längre bindningstider, vilket ger flexibilitet för kunderna att byta elleverantör utan extra kostnader. Denna flexibilitet kombinerat med deras konkurrenskraftiga avgifter gör dem till ett attraktivt val bland svenska elbolag.

Rabatter & Erbjudanden

För att locka till sig nya kunder och belöna lojala sådana, förser Trollhättan Energi marknaden med attraktiva rabatter och erbjudanden. De anordnar regelbundna kampanjer som tillåter kunder att spara på sina elräkningar.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Återkommande rabatter vid förnyelse av avtal
 • Erbjudanden bundna till specifika händelser och högtider

Påslag

Inom elbranschen är påslaget en avgift som läggs ovanpå inköpspriset av el för att täcka företagets omkostnader och vinst. Trollhättan Energi håller påslagen låga för att säkerställa konkurrenskraftiga priser för sina kunder.

Förnyelsebar energi

Trollhättan Energi är också starka förespråkare för förnyelsebar energi och strävar efter att öka andelen grön el i sin produktion. Genom att investera i förnybara energikällor som sol, vind och vatten, visar de sitt engagemang för en hållbar framtid.

Avgiftstyp Detaljer
Månadsavgift Ingen månadsavgift på vissa kontrakt
Bindningstid Flexibla avtal utan långa bindningstider
Påslag Låga påslag för att bibehålla konkurrenskraftiga priser
Ursprungsmärkning av el 100% förnyelsebar energi

Snabbinfo om Trollhättan Energi

Trollhättan Energi är ett mångsidigt företag som dels producerar och levererar el, men också erbjuder en mängd tjänster anpassade för såväl privatpersoner som företag. Med ett kundorienterat synsätt strävar de efter att leverera hållbara och kostnadseffektiva energilösningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Trollhättan Energis egna kunder?

Trollhättan Energi har fått blandade recensioner från sina kunder på olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Majoriteten av kunderna uppskattar företagets engagemang i förnyelsebar energi och deras konkurrenskraftiga priser, men vissa uttrycker önskemål om bättre kundservice och mer detaljerad kommunikation angående prisförändringar.

 • Reco: Över 500 recensioner med ett genomsnittsbetyg av 4/5 stjärnor
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Betyg på 60/100 baserat på kundnöjdhet och service
 • Trustpilot: Mer än 300 omdömen med en genomsnittlig betyg av 3.5/5 stjärnor

Timpriser hos Trollhättan Energi

Trollhättan Energi erbjuder timpriser som är knutna till börsens elpris, vilket innebär att priset varierar varje timme. Detta kan vara fördelaktigt för konsumenter som aktivt kan anpassa sin elförbrukning efter när priset är som lägst. Företaget ger även tydlig information och verktyg för att hjälpa kunderna att förstå och nyttja denna prissättning.

Tidpunkt Timpris
Morgon (06:00-10:00) Varierande
Dag (10:00-14:00) Varierande
Eftermiddag (14:00-18:00) Varierande
Kväll (18:00-22:00) Varierande
Natt (22:00-06:00) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Att välja Trollhättan Energi som elleverantör kommer med både fördelar och nackdelar. En av de största fördelarna handlar om företagets strävan efter hållbarhet och transparens i prissättningen. Nackdelar inkluderar klagomål om kundservice och begränsad information vid plötsliga prisökningar.

Fördelar Nackdelar
Engagemang i förnyelsebar energi Varierande kundserviceupplevelser
Flexibla avtal utan långa bindningstider Behov av förbättrad kommunikation kring prisändringar
Låga påslag och inga dolda avgifter Få erbjudanden jämfört med konkurrensen
Konkurrenskraftiga timpriser Priserna är beroende av marknadens oscillationer

Kundsupport

Trollhättan Energis kundsupport har uppmärksammats för att vara hjälpsam och tillgänglig, även om vissa kunder har önskat snabbare respons och mer proaktiv kommunikation. För att underlätta för sina kunder har företaget byggt ut sin onlinekundtjänst där man snabbt kan få svar på sina frågor. Det personliga bemötandet i kundtjänsten lyfts fram som en styrka hos Trollhättan Energi av många kunder.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00-17:00 [email protected] 0520-49 70 00 Älvhemsvägen 1, 461 37 Trollhättan

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Trollhättan Energi, trots viss kritik, starkt med sitt fokus på hållbarhetsåtgärder och konkurrenskraftiga priser. Den varierande kundservicens kvalitet är ett område som kan förbättras, men Trollhättan Energis strävan efter konstant utveckling lovar goda tider framöver för deras kunder. Med transparenta avtal, aktiva åtgärder för grön energi och anpassningsbara priser är företaget en attraktiv aktör på den svenska elmarknaden.

Vanliga Frågor

 • Vad kan jag göra om jag är missnöjd med min faktura?
 • Kontakta kundservice hos Trollhättan Energi för att diskutera din faktura. De erbjuder även en onlineportal där du kan se dina fakturor och förbrukningshistorik.

 • Har Trollhättan Energi några fasta avtal?
 • Ja, de erbjuder flera olika avtalstyper, inklusive fastprisavtal som låter dig låsa ditt elpris under en bestämd period.

 • Hur miljövänlig är egentligen energin från Trollhättan Energi?
 • All el som Trollhättan Energi levererar är 100 % förnybar, producerad från vind, vatten, eller solenergi.

 • Kan jag följa elpriset i realtid via Trollhättan Energi?
 • Ja, som kund hos Trollhättan Energi har du tillgång till verktyg för att övervaka timpriset på el så att du kan anpassa din användning därefter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *