Hem » Trelleborgs Energi omdöme elpriser

Trelleborgs Energi omdöme elpriser

Att välja rätt elbolag kan vara en djungel av svåra beslut. Trelleborgs Energi sticker ut som ett alternativ för dig som värderar såväl pris som miljömedvetenhet och är på jakt efter ett stadigt energiföretag med stark lokal förankring. I denna recension dyker vi ner i detaljerna och granskar vad Trelleborgs Energi har att erbjuda när det gäller erbjudanden, prissättning, och deras engagemang för förnyelsebar energi. Med vårt omdöme vill vi ge dig all information du behöver för att göra ett informerat val om din framtida elleverantör.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Trelleborgs Energi elpriser & erbjudanden

När det kommer till Trelleborgs Energis elpriser finner vi en struktur som är tydlig och lättförståelig. Prissättningen är konkurrenskraftig och erbjuder olika prisplaner beroende på kundens behov och konsumtionsmönster. De fasta priserna är ett tryggt alternativ för dig som vill ha en stabil kostnad över tid, medan rörliga priser kan vara mer fördelaktiga när marknadspriserna är låga.

Avgifter och bindningstider

Trelleborgs Energis avgiftsstruktur är transparent, med en uppsättning av tydliga villkor som gagnar konsumenten. Bindningstiderna varierar mellan olika avtal, vilket ger kunderna flexibilitet att välja en plan som passar deras individuella situation. Ofta finns det alternativ utan bindningstid, vilket minskar risken för dig som konsument.

Rabatter & Erbjudanden

De ständigt pågående kampanjerna från Trelleborgs Energi gör att det alltid finns något lockande erbjudande för både nya och befintliga kunder. Vi ser att de ofta erbjuder rabatter som kan minska den årliga elkostnaden betydligt.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Förbrukningsrabatt baserad på årsanvändning
 • Lojalitetsprogram för långsiktiga sparanden

Påslag

Trelleborgs Energi har ett påslagssystem som är i linje med branschstandarderna. De strävar efter att hålla sina påslag låga för att säkerställa att deras kunder får ett av marknadens mest förmånliga priser.

Förnyelsebar energi

Miljötänk ligger i fokus för Trelleborgs Energi vilket speglas i deras satsning på 100% förnyelsebar energi. Genom att välja dem bidrar du inte bara till din egen ekonomi men också till en hållbar utveckling och en bättre framtid.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Transparenta Flexibla Varierande Konkurrenskraftiga 100%

Snabbinfo om Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi är en pålitlig leverantör av el och energitjänster i södra Sverige. De är dedikerade till att erbjuda hållbara och miljövänliga energilösningar till sina kunder. Med ett fokus på kundservice och innovation, strävar Trelleborgs Energi efter att möta de växande behoven hos moderna hushåll och företag. Nedan finner ni en översikt över de tjänster som erbjuds.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Trelleborgs Energis egna kunder?

Kundrecensioner och omdömen är ett viktigt verktyg för att bedöma ett företags tillförlitlighet och service. Trelleborgs Energi har allt som oftast goda recensioner på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot vilket signalerar en positiv kundupplevelse. Kunderna uppskattar företagets kundservice, tydliga prissättning och deras engagemang för förnybar energi. Kritik finns dock bland omdömena, där vissa kunder upplevt svårigheter med fakturering eller missförstånd kring avtal.

 • Reco: Över 200 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4.2/5
 • SKI Kundnöjdhetsindex: Hög poäng jämfört med branschgenomsnittet
 • Trustpilot: 150+ recensioner med en rating på 3.8/5

Timpriser hos Trelleborgs Energi

Timpriser är något som flera kunder efterfrågar för att kunna anpassa sin energiförbrukning och minska kostnaden. Trelleborgs Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som spelar en stor roll för den som vill ha en dynamisk prisplan knuten till sitt elavtal. Priserna varierar över dagen och året och tar hänsyn till tillgång och efterfrågan på elmarknaden.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Nattetid (22:00-06:00) 45
Dagtid (06:00-22:00) 50
Topptid (17:00-20:00) 55

Fördelar & Nackdelar

Trelleborgs Energi har många fördelar, som exempelvis deras miljömedvetna inställning och transparenta prismodeller. Dock finns det också nackdelar som vissa kunder kan uppleva, såsom begränsat utbud av extra tjänster jämfört med större aktörer i branschen.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för förnybar energi Begränsade extra tjänster
Kompetent kundservice Enskilda fall av faktureringsproblem
Dynamiska priser och rabatter Otydlighet i avtalsvillkor kan förekomma

Kundsupport

Trelleborgs Energi är välkända för sin kundorienterade service. Företaget prioriterar tillgänglighet och effektivitet, vilket reflekteras i deras snabba svarstider och det personliga bemötandet i kundsupporten. Med ett team av erfarna rådgivare, är de redo att erbjuda hjälp med allt ifrån enklare frågor till mer komplexa energilösningar.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0410 – 73 30 00
Adress Trelleborgs Energi AB, Energigatan 11, 231 66 Trelleborg

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Trelleborgs Energi en tillförlitlig och miljövänlig elservice för sina konsumenter. De utmärker sig genom sitt starka engagemang för förnyelsebara energikällor och en transparent prismodell som stärker kundefterfrågan på en dynamisk elmarknad. Kundsupporten får höga betyg för sin kompetens och tillgänglighet, och även om det finns utrymme för förbättringar inom vissa områden, som hantering av avtal och fakturering, är den totala kundnöjdheten hög. För den miljömedvetna kunden som värdesätter lokal närvaro och god kundservice är Trelleborgs Energi definitivt ett attraktivt val.

Vanliga Frågor

 • Kan jag följa min energiförbrukning på något sätt? Ja, Trelleborgs Energi erbjuder digitala verktyg för att följa din förbrukning och energikostnad i realtid.
 • Vad gör Trelleborgs Energi för miljön? Företaget är engagerat i övergången till förnyelsebar energi och arbetar med projekt som bidrar till minskad miljöpåverkan.
 • Finns det något bindningstid eller uppsägningstid på elavtalen? Detaljerna kan variera beroende på avtalstyp. För mer information, kontakta Trelleborgs Energis kundservice.
 • Hur konkurrenskraftiga är Trelleborgs Energis priser? Priserna anses vara mycket konkurrenskraftiga, särskilt med tanke på att de också speglar företagets hållbarhetsarbete.
 • Vad händer om jag får problem med min faktura? Kundservice hos Trelleborgs Energi kan ge dig snabb och kvalificerad hjälp för att lösa eventuella faktureringsproblem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *