Hem » Tidaholms Energi omdöme elpriser

Tidaholms Energi omdöme elpriser

När det kommer till att välja elbolag, är det en djungel av alternativ och erbjudanden som kan göra det svårt för den oinvigde att orientera sig. Tidaholms Energi urskiljer sig genom sin lokala förankring och ett fokus på förnyelsebar energi. I denna recension kommer vi gräva djupt i de olika aspekterna av vad de har att erbjuda — från deras prisstruktur till deras miljömässiga ansvar. Med en transparent jämförelse skalar vi av komplexiteten för att ge dig en klar bild av vad Tidaholms Energi står för.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.1 3.8 4.5 4.7 4.2

Tidaholms Energi elpriser & erbjudanden

Med ett tydligt fokus på konkurrenskraftiga priser erbjuder Tidaholms Energi en prisstruktur som är både överskådlig och attraktiv för konsumenter. Detaljerade jämförelser med andra leverantörer visar att Tidaholms Energi regelbundet ligger i framkant när det gäller pris till nytta för sina kunder. Oavsett om det handlar om fast eller rörlig tariff, strävar de efter att hålla nere kostnaderna utan att kompromissa med kvaliteten eller deras miljömässiga ansvar.

Avgifter och bindningstider

Hos Tidaholms Energi är transparensen central och det reflekteras i deras avgifter samt bindningstider. Med en rimlig månadsavgift och flexibla bindningstider möjliggör de för kunden att välja ett abonnemang som bäst passar deras individuella behov. De erbjuder även möjligheten att byta eller avsluta tjänsten med kort varsel och minimala konsekvenser, vilket ger en extra frihetskänsla och kontroll för konsumenten.

Rabatter & Erbjudanden

Det är vanligt att Tidaholms Energi presenterar förmånliga kampanjer som lockar nya kunder och belönar lojala användare. Deras rabattsystem är utformat för att ge mervärde och besparingar över tid. Exempelvis kan nya kunder ofta ta del av introduktionserbjudanden medan långsiktiga klienter kan dra nytta av rabatter kopplade till abonnemangs längd.

  • Introduktionserbjudande för nya kunder
  • Loyalty-rabatt för långsiktiga abonnenter
  • Säsongsbundna kampanjer

Påslag

Även om påslagen hos Tidaholms Energi är föremål för marknadsvillkoren, så arbetar de målmedvetet med att hålla dem låga. Påslaget är en viktig del i din slutkostnad och vikten av en rimlig nivå kan inte understrykas nog – något som denna leverantör tar på allvar.

Förnyelsebar energi

Tidaholms Energi har gjort ett tydligt ställningstagande för miljön genom deras satsning på förnyelsebar energi. Stor del av deras elproduktion kommer från sol-, vind-, och vattenkraft vilket inte bara minskar klimatavtrycket utan också innebär en framtidssäkring för kundernas energiförsörjning.

Avgift per månad Bindningstid Rörligt/Fast påslag Förnyelsebar energi % Typ av erbjudanden
55 SEK Ingen bindningstid / Upp till 36 mån 0,5 öre/kWh 100% Introduktionserbjudande, Loyalty-rabatt, Säsongsbundna kampanjer

Snabbinfo om Tidaholms Energi

Tidaholms Energi är ett etablerat energibolag som erbjuder flera tjänster för att möta kundernas behov av el. Med ett fokus på hållbarhet och kundvänlighet, strävar företaget efter att leverera högkvalitativa lösningar inom energisektorn. Elektricitet är en grundläggande del av det moderna livet, och Tidaholms Energi arbetar aktivt för att säkerställa pålitliga och kostnadseffektiva tjänster till sina abonnenter.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Tidaholms Energi egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är avgörande för att bedöma ett företags rykte, och Tidaholms Energi står sig starkt på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Många kunder framhäver den personliga servicen och det enkla kommunikationsflödet som några av de främsta anledningarna till deras nöjda erfarenheter. Dessutom uppskattar man deras gröna profil och den transparenta prisstrukturen som erbjuds.

  • Reco: 4,5 av 5 baserat på 120 recensioner
  • SKI: 75 av 100 poäng från 300 kunders omdömen
  • Trustpilot: 4,3 av 5 bland 200 betyg

Timpriser hos Tidaholms Energi

Med ett kundcentrerat tillvägagångssätt har Tidaholms Energi utvecklat konkurrenskraftiga timpriser som tilltalar en bred publik. Dess konkurrenskraftiga prissättning återspeglas i deras rörliga timpriser vilket möjliggör besparingar för kunder vid låga marknadspriser. Tydligheten i deras prisstruktur gör det lätt för konsumenterna att förstå och budgetera sin elkonsumtion.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) 45 öre
Nattid (19-07) 30 öre
Helger 25 öre

Fördelar & Nackdelar

När man överväger Tidaholms Energi som sin elektricitetsleverantör finns det flera fördelar och nackdelar att ta hänsyn till. En stor fördel är företagets satsning på hållbarhet och transparens i sina priser och kontrakt. Å andra sidan kan de som söker den lägsta möjliga kostnaden vid varje givet tillfälle finna att de rörliga priserna varierar med marknaden, vilket kan vara en nackdel för vissa konsumenter.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Rörliga priser kan variera
Hög kundnöjdhet Få fysiska kontor
Konkurrenskraftiga timpriser Mindre känt varumärke
Ingen bindningstid på flera avtal Begränsade extra tjänster

Kundsupport

Det är ingen tvekan om att Tidaholms Energi prioriterar sina kunder genom en responsiv och hjälpsam kundsupport. De erbjuder flera kanaler för kontakt såsom telefon, e-post och via deras hemsida, vilket gör det enkelt för kunder att få den hjälp och information de behöver. När det gäller kundservice uppmuntrar företaget en öppen dialog och strävar efter att besvara alla förfrågningar snabbt och effektivt.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00-17:00 [email protected] 0502-60 62 00 Tidaholms Energi, Energigatan 2, 522 30 Tidaholm

Sammanfattning

Med en stark närvaro i kundrecensioner och ett engagemang för hållbar energi utgör Tidaholms Energi ett lockande alternativ för medvetna konsumenter som söker en pålitlig och grön energileverantör. Deras flexibla timprissättning, höga grad av transparens och kundcentrerade fokus lyfter dem i branschestimat och kundundersökningar. Även om några potentiella nackdelar finns, överväger de positiva aspekterna och den höga kundnöjdheten för de flesta av deras kunder.

Vanliga Frågor

Fråga: Hur snabbt kan jag byta till Tidaholms Energi?
Svar: Byte av elhandelsbolag sker oftast inom 1-3 veckor efter att avtalet är undertecknat.
Fråga: Kan jag se mitt energiförbrukningsmönster någonstans?
Svar: Ja, som kund hos Tidaholms Energi kan du enkelt följa din förbrukning via deras hemsida eller app.
Fråga: Vad händer om jag flyttar?
Svar: Om du flyttar kan du antingen överlåta ditt nuvarande avtal till nästa boende eller flytta med ditt avtal till din nya adress.
Fråga: Är all el från Tidaholms Energi förnyelsebar?
Svar: Ja, Tidaholms Energi tillhandahåller 100% förnyelsebar energi från bland annat vatten, vind och sol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *