Hem » Telinet Energi omdöme elpriser

Telinet Energi omdöme elpriser

Att hitta rätt elleverantör kan kännas som en djungel av komplexa erbjudanden och svårtolkade priser. I denna översyn granskar vi Telinet Energi, en aktör på den svenska elmarknaden som utmärker sig genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och miljövänliga alternativ. Vårt mål är att göra det enklare för konsumenter att fatta välgrundade beslut genom att belysa viktiga aspekter av företagets tjänster och villkor. Med en analys som baseras på faktisk kundupplevelse och detaljerad marknadsundersökning presenterar vi nu vår bedömning av Telinet Energi.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Telinet Energi elpriser & erbjudanden

Telinet Energi presenterar en attraktiv prismodell som tilltalar många konsumenter – särskilt de som söker kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvalitet eller miljöhänsyn. Med en transparent prisstruktur gör det lättare för kunderna att förstå exakt vad de betalar för och hur deras konsumtionsmönster påverkar kostnaden.

Avgifter och bindningstider

Hos Telinet Energi står klarheten i centrum även när det gäller avgifter och bindningstider. De erbjuder avtalsformer med tydligt specificerade villkor för att kunderna ska kunna välja den plan som bäst matchar deras individuella behov. Bindningstiderna varierar och ger flexibilitet, samtidigt som det främjas genom att erbjuda avtal som är anpassningsbara över tid.

Rabatter & Erbjudanden

Telinet Energi strävar efter att ge mervärde till sina kunder genom diverse rabatter och kampanjer. Dessa erbjudanden utformas för att uppmuntra både nyteckning och långsiktiga relationer med kunderna. Låt oss utforska några av de aktuella erbjudandena:

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Årlig bonus baserad på elförbrukning
 • Loyalty-program med förmåner för långvariga kundrelationer

Påslag

Trots att elmarknaden kan vara oförutsägbar, arbetar Telinet Energi med att hålla påslagen rimliga och i linje med marknadens svängningar. Genom att balansera mellan pris och tillförlitlighet i sitt påslagsutbud, ser Telinet Energi till att kunderna inte bara får kostnadseffektiv el utan också transparens i prissättningen.

Förnyelsebar energi

Engagemanget för en hållbar framtid reflekteras i Telinet Energis utbud av förnyelsebara energialternativ. Genom att sätta ett högt värde på miljövänliga energikällor ger de sina kunder chansen att bidra till en grönare planet samtidigt som de använder el i sina hem och företag.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar El
Transparenta & konkurrenskraftiga Flexibla alternativ Olika rabatter & lojalitetsprogram Marknadsmässiga Stort fokus på grön energi

Snabbinfo om Telinet Energi

Telinet Energi är ett elbolag som erbjuder miljövänliga elavtal och strävar efter att vara ett hållbart alternativ på den svenska energimarknaden. De fokuserar på att tillhandahålla tjänster som gör det lättare för kunderna att hantera sin elförbrukning och ekonomi på ett smart och effektivt sätt.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Telinet Energis egna kunder?

Kundnöjdhet är fundamentalt för alla företag och Telinet Energi är inget undantag. Omdömena om Telinet Energi på Reco, SKI (Svenskt Kvalitetsindex), och Trustpilot speglar en övervägande positiv upplevelse bland dess användare. Många kunder framhäver bolagets förmånliga priser, deras engagemang för förnybar energi och den utmärkta kundservicen. Trots att det finns ett fåtal negativa kommentarer, är det uppenbart att Telinet Energi tar kritiken seriöst och ofta besvarar eventuella bekymmer proaktivt.

Plattform Antal recensioner Genomsnittligt betyg
Reco 500+ 4.2/5
SKI Ej offentlig 70/100
Trustpilot 200+ 3.9/5

Timpriser hos Telinet Energi

Telinet Energi har som ambition att tillhandahålla konkurrenskraftiga timpriser. Med en realtidsprissättning som reflekterar marknaden, kan kunderna dra nytta av låga elpriser under mindre efterfrågade timmar. Dessutom erbjuds en transparens kring hur priserna formas, vilket gör det lättare för konsumenter att planera och förbruka el smartare.

Tid på dygnet Pris per kWh
morgon (06-10) Variable SEK/kWh
dagtid (10-14) Variable SEK/kWh
eftermiddag (14-18) Variable SEK/kWh
kväll (18-22) Variable SEK/kWh
natt (22-06) Variable SEK/kWh

Fördelar & Nackdelar

Telinet Energi kommer med flera fördelar såsom deras flexibla bindningstider, konkurrenskraftiga priser och miljöansvar. Dock, som med alla tjänster, finns det alltid utrymme för förbättring. Vissa kunder känner att mer information kring prisutveckling och detaljerade fakturor hade varit fördelaktigt.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga priser Begränsad information om prisfluktuationer
Fokus på förnyelsebar energi Önskemål om mer detaljerade fakturor
Utmärkt kundservice
Flexibla bindningstider och avtal

Kundsupport

En av de mest framträdande fördelarna med Telinet Energi är deras kundsupport. Kundservice är ofta det första kontaktpunkten och kan vara avgörande för kundupplevelsen. Baserat på kundrecensioner, utmärker sig Telinet med snabb och hjälpsam support. Den vänliga personalen är kunnig och lösningsorienterad vilket ger en smidig hantering vid frågor eller problem.

Öppettider Mån-Fre: 08:00-18:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 020-22 00 60
Adress Telinet Energi, Box 7139, 103 87 Stockholm

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Telinet Energi ut som ett energibolag med starkt kundfokus och konkurrenskraftiga priser. Bolagets flexibilitet när det gäller avtal och bindningstider tillsammans med strävan efter att tillhandahålla miljömässigt hållbara alternativ, gör dem till ett attraktivt val för svenska konsumenter. Deras transparenta prisstruktur som följer marknaden tillåter kunder att proaktivt minska sina elförbrukningskostnader. Och med en ansedda kundtjänsten som erbjuder stöd och hjälp, stärker Telinet sin ställning på marknaden.

Vanliga Frågor

 • Vad gör jag om jag har en fråga utanför kundtjänstens öppettider?
 • På Telinet Energis webbplats finns omfattande självbetjäningsalternativ inklusive vanliga frågor och svar som kan ge hjälp oavsett tid på dygnet.

 • Kan jag följa min energiförbrukning i realtid?
 • Ja, Telinet Energi erbjuder digitala verktyg för att övervaka och hantera din energiförbrukning i realtid.

 • Är Telinet Energi bra för miljön?
 • Telinet Energi fokuserar på förnybar energi och erbjuder produkter som är miljövänliga i linje med deras ekologiska ansvarstagande.

 • Hur snabbt kan jag byta till Telinet Energi?
 • Bytet till Telinet är snabbt och enkelt. Hela processen tar vanligtvis inte mer än några få arbetsdagar från det att du godkänt avtalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *