Hem » Sundsvall Energi omdöme elpriser

Sundsvall Energi omdöme elpriser

I dagens ständigt växande marknad för elhandel är det mer viktigt än någonsin att hitta en pålitlig leverantör som inte bara erbjuder konkurrenskraftiga priser utan också satsar på hållbarhet. Sundsvall Energi har länge varit ett namn som många hushåll och företag i Sverige litar på. Deras breda utbud av elavtal, transparenta prissättning och engagemang för förnyelsebar energi gör dem till ett intressant alternativ för den medvetna konsumenten. I den här recensionen tar vi en djupgående titt på vad Sundsvall Energi verkligen erbjuder när det kommer till deras tjänster och produkter. Vi bedömer bolaget utifrån en rad olika aspekter för att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig som kund.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.2 5.0 4.3

Sundsvall Energi elpriser & erbjudanden

Med Sundsvall Energi blir kunderna serverade med konkurrenskraftiga elpriser som speglar marknadens dynamik. Priserna varierar beroende på avtalsform och förbrukning, vilket ger anpassningsbarhet för alla typer av hushåll och företag. Genom att kombinera attraktiva grundpriser med transparenta kostnadsstrukturer, positionerar sig Sundsvall Energi som en prisvärd aktör på den svenska elmarknaden.

Avgifter och bindningstider

Sundsvall Energi skiljer sig från många andra bolag genom att erbjuda flexibla bindningstider och rimliga avgifter. De förstår värdet av flexibilitet och strävar efter att ge sina kunder friheten att välja. Vare sig du är ute efter ett fast eller rörligt avtal, finns det alternativ som passar din situation utan att låsa dig i långa tidsbindningar.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder hos Sundsvall Energi får ta del av ett utbud av rabatter och erbjudanden som gör deras elavtal ännu mer attraktiva. Tidsbegränsade kampanjer och lojalitetsprogram är bara några exempel på hur de värdesätter sina kunder och ger tillbaka till dem som fortsätter att välja Sundsvall Energi.

 • Introduktionserbjudande för nya kunder
 • Rabatt vid autogiro
 • Prissänkning vid hög förbrukning

Påslag

Trots att påslaget är en vanlig del av elhandelsavtal, håller Sundsvall Energi sitt påslag just och konkurrenskraftigt. Detta innebär att kunden kan njuta av mer stabila och förutsägbara elkostnader över tid, en fördel Sundsvall Energi stolt kan erbjuda på den volatila energimarknaden.

Förnyelsebar energi

Miljön är central i Sundsvall Energis filosofi och därför kommer all elektricitet från 100% förnybara källor. Det tar de frågor om klimatförändringar på allvar och demonstrerar det genom att erbjuda sina kunder miljövänliga elalternativ utan extra kostnad.

Avgift per månad Bindningstid Rabatter Påslag (öre/kWh) Förnyelsebart (Ja/Nej)
Ett brett utbud beroende på val av avtal Flexibla valmöjligheter Varierande baserat på kundprogram och kampanjer Konkurrenskraftigt och transparent Ja, 100%

Snabbinfo om Sundsvall Energi

Sundsvall Energi erbjuder ett brett utbud av tjänster relaterade till el för privatpersoner och företag. Deras mål är att försörja kunden med pålitlig och hållbar energi. Här är en snabböversikt över de huvudsakliga tjänsterna som Sundsvall Energi tillhandahåller samt deras tillgänglighetsstatus.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Sundsvall Energis egna kunder?

När det kommer till kundnöjdhet står Sundsvall Energi starkt, med positiva recensioner och omdömen från flera plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kunderna framhåller ofta företagets pålitliga service, konkurrenskraftiga priser och deras engagemang för miljön genom att erbjuda 100% förnybar energi. Även deras kundservice har fått beröm för dess tillgänglighet och hjälpsamhet.

 • Reco: Över 200 recensioner med genomsnittsbetyg 4.5/5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Stark placering i kategorin ’Elbolag’
 • Trustpilot: 150+ omdömen med ett betyg på 4/5

Timpriser hos Sundsvall Energi

Sundsvall Energi erbjuder sina kunder anpassningsbara timpriser som reflekterar den aktuella energimarknadens svängningar. Denna flexibilitet gör det möjligt för konsumenterna att dra nytta av låga elpriser vid rätt tidpunkt. Med ett öga på transparens presenterar företaget sina timpriser tydligt, så kunderna kan fatta välgrundade beslut kring sitt elavtal.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
00:00 – 06:00 Anpassningsbart
06:01 – 12:00 Anpassningsbart
12:01 – 18:00 Anpassningsbart
18:01 – 23:59 Anpassningsbart

Fördelar & Nackdelar

Att välja Sundsvall Energi innebär flera fördelar såsom flexibla avtal, transparenta priser och ett engagemang för förnybar energi. Trots dessa fördelar kan vissa kunder uppleva nackdelar, som ett behov av att aktivt följa med i marknadspriser för att maximera nyttan av deras variabla timpriser.

Fördelar Nackdelar
 • Konkurrenskraftiga och transparenta priser
 • Hög kundnöjdhet och bra service
 • 100% förnybar energi
 • Kräver aktivitet för bästa pris vid timavtal
 • Begränsade kampanjer i jämförelse med större bolag

Kundsupport

Sundsvall Energi prioriterar tillgänglig och hjälpsam kundservice. Oavsett om det gäller frågor om fakturor, byte av elavtal eller information om energiförbrukning, kan kunderna förvänta sig professionell hjälp från kunnig personal. Kundsupporten kännetecknas av snabba svarstider och en vilja att gå den extra milen för att lösa eventuella problem som kan uppstå.

Öppettider Kontaktmetod Information
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 E-post [email protected]
Lördag – Söndag: Stängt Telefon 060-19 15 00
Adress Universitetsallén 32, 852 34 Sundsvall

Sammanfattning

Att summera Sundsvall Energis erbjudande är att framhäva deras förpliktelse till hållbarhet, konkurrenskraftiga priser och en kundservice som står redo att assistera. Med positiva omdömen och en stark närvaro på den svenska energimarknaden erbjuder de inte bara el utan också en service som gör att kunderna känner sig trygga och väl omhändertagna. För de som söker ett pålitligt elbolag med transparenta priser och grön energi är Sundsvall Energi ett utmärkt val.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär 100% förnybar energi från Sundsvall Energi?
  Sundsvall Energi använder enbart energi från förnybara källor som vatten, vind och sol vilket bidrar till en hållbar och miljövänlig energiförsörjning.
 • Kan jag enkelt byta till Sundsvall Energi?
  Ja, processen är smidig och kan hanteras helt digitalt via deras hemsida eller genom att kontakta kundservice.
 • Är det enkelt att få översikt över sina kostnader hos Sundsvall Energi?
  Med deras tydliga prisstruktur och onlineverktyg kan kunderna enkelt hålla koll på sina kostnader samt konsumtionsmönster.
 • Erjuder företaget tjänster utöver el?
  Förutom elhandel erbjuder Sundsvall Energi tjänster inom energieffektivisering och rådgivning för att minska energiförbrukningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *