Hem » Storuman Energi omdöme elpriser

Storuman Energi omdöme elpriser

Att välja rätt elbolag kan vara en djungel med alternativ och erbjudanden. Men när det handlar om pålitlighet, prisvärdhet och hållbarhet, sticker vissa aktörer ut från mängden. Storuman Energi är ett sådant företag som med sina konkurrenskraftiga priser och satsning på förnybar energi förtjänar att synas i sökljusen. I den här recensionen granskar vi detaljerat vad Storuman Energi har att erbjuda, från deras prispåslag till deras engagemang för grön energi. Låt oss djupdyka i hur de faktiskt lever upp till konsumenternas förväntningar i den allt strängare energimarknaden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Storuman Energi elpriser & erbjudanden

När det gäller elpriser är Storuman Energi kända för att ha en transparent prisstruktur. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga priser som speglar marknadens förändringar och tillsammans med sina låga påslag gör det dem till ett kostnadseffektivt val för många hushåll och företag. Deras flexibla prissättning innebär att du kan hitta ett energiavtal som passar just dina behov och förbrukningsmönster.

Avgifter och bindningstider

En av de stora fördelarna med Storuman Energi är att de har tydliga villkor utan dolda avgifter. När det kommer till bindningstider så erbjuder de flera alternativ, inklusive avtal utan bindningstid vilket ger konsumenterna frihet att byta elavtal när det passar dem. Avgifterna förknippade med att bryta ett avtal är rimliga och klart presenterade i deras avtal.

Rabatter & Erbjudanden

Storuman Energi är generösa med rabatter och erbjudanden, speciellt för nya kunder samt i kampanjer för att belöna trogna kunder. Dessa kan inkludera allt från sänkt månadsavgift till reducerat pris per kWh under introduktionserbjudanden. Se nedan för en lista över några av de aktuella erbjudandena:

 • Introduktionsrabatt på elpriset de första sex månaderna
 • Bonuspoäng vid långsiktiga avtal som kan användas för framtida räkningar
 • Referensbonus när man värvar nya kunder

Påslag

Påslagen hos Storuman Energi är konkurrenskraftiga och jämförbart lägre än hos många andra elhandelsföretag. Påslagen reflekterar de administrativa kostnaderna och företagets strävan efter att hålla dessa så låga som möjligt är tydligt, vilket gagnar slutkonsumenterna. Detta görs klart och tydligt i deras kommunikation, så att kunderna alltid vet vad de betalar för.

Förnyelsebar energi

Storuman Energis engagemang för förnyelsebar energi är inte bara bra för miljön, men det bidrar även till ett starkare varumärke och tillit hos miljömedvetna kunder. De satsar på 100% förnybar energi och strävar efter att all el de levererar ska komma från vind-, vatten-, sol- eller biokraft. Denna hållbara profil stärker företagets position på marknaden och tillhandahåller ett mervärde för kunderna.

Avgifter Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter, tydliga bindningstider Olika erbjudanden för nya och befintliga kunder Låga påslag, transparent kostnadsstruktur 100% förnyelsebar energi, satsning på hållbar produktion

Snabbinfo om Storuman Energi

Storuman Energi är ett företag som anstränger sig för att erbjuda hållbara och kundvänliga el-lösningar. Med en tydlig fokus på miljön erbjuder de svanenmärkta elavtal, vilket innebär att elen är producerad med minimal miljöpåverkan. För att underlätta för sina kunder tillhandahåller Storuman Energi möjligheten till e-faktura och samlingsfaktura, vilket förenklar administrationen och bidrar till en mer hållbar miljö genom minskat pappersbruk. Även om de inte erbjuder autogiro eller prisgaranti i nuläget, ser företaget till att kunderna kan få sin faktura på papper om så önskas. Tjänsterna hos Storuman Energi speglas av deras engagemang för både kunden och miljön.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Storuman Energi egna kunder?

Omdömen och recensioner från Storuman Energis kunder återspeglar företagets engagemang för tydlighet och kundtjänst. Kunderna uppskattar i synnerhet den klara prisstrukturen och företagets hållbarhetsinitiativ. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framhävs ofta deras pålitlighet och goda kundservice. Även energibolagets flexibla avtal och brist på dolda avgifter får beröm, vilket bidrar till en hög kundnöjdhet.

 • Reco: [x antal recensioner], Genomsnittsbetyg: [y/5]
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Över [z]% kundnöjdhet
 • Trustpilot: [a antal recensioner], Genomsnittsbetyg: [b/5]

Timpriser hos Storuman Energi

Storuman Energis timpriser är konkurrenskraftiga och reflekterar marknadens aktuella tillstånd. De erbjuder transparenta priser där konsumenten kan dra nytta av varierande elpriser över dygnet, vilket kan leda till betydande besparingar för den som aktivt väljer att förbruka el under lågpris-timmar. Deras priser uppdateras löpande och finns enkelt tillgängliga på deras hemsida eller via deras kundtjänst.

Tid på dygnet Pris per kWh
00:00 – 07:00 [Lågt timpris]
07:00 – 19:00 [Normalkostnad]
19:00 – 00:00 [Reducerat timpris]

Fördelar & Nackdelar

Att välja Storuman Energi som din elleverantör kommer med flera fördelar, inklusive deras miljövänliga inställning och transparanta prissättning. Nackdelarna är få, men kan inkludera begränsad anpassning för dem som önskar specifika kontraktsupplägg som inte erbjuds av företaget. Generellt väger dock de många fördelarna över eventuella nackdelar.

Fördelar Nackdelar
Transparanta och konkurrenskraftiga priser Begränsningar i anpassade kontraktsupplägg
Inga dolda avgifter
100% förnyelsebar energi
Flera rabatter och lojalitetsprogram
Flexibla avtal med och utan bindningstid
Utmärkt kundservice och hög kundnöjdhet

Kundsupport

Storuman Energis kundsupport framstår som en stark pelare inom organisationen, vilket reflekteras i deras snabba respons och lösningstid. De erbjuder personlig service och är experter på att förklara olika aspekter kring elavtal så att även den oinsatte kan känna sig väl informerad. Kundtjänsten kan nås genom flera kanaler och prioriterar alltid att ge kunden en positiv och hjälpsam upplevelse.

Öppetider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00 [email protected] 0930-77 77 00 Storuman Energi AB, 923 81 Storuman

Sammanfattning

Sammanfattningsvis karaktäriseras Storuman Energi genom deras kundorienterade approach, konkurrenskraftiga prissättning och hållbara energilösningar. Den öppna dialogen med kunderna och det omfattande urvalet av elavtal bidrar till ett förstärkt förtroende och lojalitet från kundernas sida. Som elleverantör är de inte bara en ambassadör för förnybar energi, men också ett exempel på hur modern kundservice bör agera i syfte att stödja konsumenterna i deras dagliga energibehov.

Vanliga Frågor

 • Vad ingår i Storuman Energis avtal om 100% förnybar energi?
 • Hur kan jag anpassa mitt elavtal efter mina behov hos Storuman Energi?
 • Vilken typ av support erbjuder Storuman Energi efter kontorstid?
 • Hur går jag tillväga för att få analys och rådgivning om min nuvarande elförbrukning?
 • Vilka lojalitetsprogram och rabatter har Storuman Energi för sina kunder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *