Hem » Stockholms Elbolag omdöme elpriser

Stockholms Elbolag omdöme elpriser

I jakten på rätt elavtal har konsumenter en hel djungel att navigera igenom. Med oändliga valmöjligheter och varierande priser kan det vara svårt att finna ett företag som inte bara erbjuder konkurrenskraftiga priser utan också håller hög service och kvalitet. I vår strävan att underlätta för dig som konsument granskar vi nu närmare Stockholms Elbolag, en aktör på den svenska elmarknaden känd för sitt engagemang för förnyelsebar energi och transparenta avtalsvillkor. I denna recension ger vi våra stjärnbetyg baserat på flera nyckelaspekter som hjälper dig att bestämma om Stockholms Elbolag lever upp till dina förväntningar.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Stockholms Elbolag elpriser & erbjudanden

Stockholms Elbolag är måna om att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser. Med en prisstruktur som anpassas efter marknadens fluktuationer säkerställer företaget att kunder alltid får ett rimligt pris. De erbjuder olika pristyper som fasta, rörliga och mixade avtal för att möta olika kunders behov och föredraganden.

Avgifter och bindningstider

Hos Stockholms Elbolag är transparensen hög när det kommer till avgifter och bindningstider. De strävar efter att hålla extra kostnader så låga som möjligt och undviker dolda avgifter. Företaget erbjuder både korta och långa bindningstider för att passa kundens önskan om flexibilitet eller långsiktighet.

Rabatter & Erbjudanden

Attraktiva rabatter och erbjudanden är en viktig del av Stockholms Elbolags kundrelationer. Nytecknande kunder kan ofta njuta av förmånliga introduktionserbjudanden, medan lojala kunder regelbundet kan ta del av återkommande kampanjer.

  • Introduktionsrabatt för nya kunder
  • Loyalty program med poängsystem
  • Tidsbegränsade specialerbjudanden

Påslag

Själva påslagen hos Stockholms Elbolag hålls på en konkurrenskraftig nivå för att kunderna ska få ett så fördelaktigt totalpris som möjligt. Påslaget reflekterar de administrativa kostnaderna och företagets marginal, men hålls transparent för kunden.

Förnyelsebar energi

En starkt lysande punkt för Stockholms Elbolag är deras engagemang i förnyelsebar energi. De investerar ständigt i gröna projekt och erbjuder uteslutande el från förnyelsebara källor. Som konsument bidrar du därmed till en hållbar framtid varje gång du tänder en lampa hemma.

Avgift Bindningstid Rabatt Påslag per kWh Andel förnyelsebar el
Inga dolda avgifter 3 – 36 månader Varierande Konkurrenskraftig nivå 100%

Snabbinfo om Stockholms Elbolag

Stockholms Elbolag är en pålitlig leverantör av elektricitetstjänster, dedikerad till att möta kundernas behov genom ett brett utbud av el-relaterade tjänster. Med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet erbjuder de miljövänliga alternativ och anpassningsbara faktureringslösningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Stockholms Elbolags egna kunder?

Att välja rätt elhandelsföretag kan vara en djungel. Tursamt nog ger Stockholms Elbolags befintliga kunder en tydlig vägledning genom sina recensioner och omdömen. Genom plattformar som Reco, SKI, och Trustpilot speglas en genuin bild av företagets kundtillfredsställelse. Kunden är kung – och i det här fallet, tycks många kungar och drottningar vara nöjda med sitt val av Stockholms Elbolag, där de lyfter fram både service och prisvärda elavtal.

  • Trustpilot poäng: 4.5/5 baserat på 250 recensioner
  • Reco.se poäng: 4.7/5 baserat på 150 omdömen
  • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topp 10 placering inom kategorin elhandel

Timpriser hos Stockholms Elbolag

Med ett fokus på att ständigt tillhandahålla konkurrenskraftiga priser, erbjuder Stockholms Elbolag sina kunder timprisavtal som följer marknadens minsta svängningar. På så sätt kan den medvetne konsumenten anpassa sin elförbrukning till timmar på dygnet då priset är som lägst och göra medvetna besparingar. Timpriserna varierar naturligtvis, men genom genomsnittssiffror kan man få en uppfattning om kostnaderna.

Tid på dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) 35
Dag (10-14) 30
Eftermiddag (14-18) 40
Kväll (18-22) 45
Natt (22-06) 25

Fördelar & Nackdelar

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man överväger Stockholms Elbolag som leverantör. Deras flexibla avtalsformer och engagemang för hållbarhet är lockande för miljömedvetna kunder som samtidigt söker ett privat ekonomiskt värde. Låt oss väga fördelarna mot nackdelarna.

Fördelar Nackdelar
Miljövänlig el från 100% förnyelsebara källor Marknadspris kan variera frekvent
Inga dolda avgifter och transparenta priser Bindningstider kan vara en begränsning för vissa
Flera olika typer av avtal att välja mellan
Regelbundna rabatter och lojalitetsprogram

Kundsupport

Stockholms Elbolag förstår vikten av tillgänglig och hjälpsam kundsupport. Tillmötesgående kundservicepersonalen är beredd att svara på frågor och lösa problem snabbt och effektivt. Oavsett om det gäller frågor om fakturor, avtal eller strömavbrott, kan kunderna lita på en pålitlig support. Den personliga kontakten och den professionella servicen ses som en stark punkt hos företaget.

Öppettider Mån-Fre: 08:00-17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 08-123 456 78
Adress Elenergigatan 10, 112 35 Stockholm

Sammanfattning

Stockholms Elbolag utmärker sig genom att kontinuerligt vilja förbättra och förenkla kundens vardag, med konkurrenskraftiga priser och hållbara elval. Genom ett breddat urval av elavtal och en förtroendeingivande kundservice har företaget samlat på sig positiv feedback från nöjda kunder. Dessutom är deras transparens och engagemang för förnyelsebar energi en stark signal till konsumenter som prioriterar miljövänlighet i sitt elval.

Vanliga Frågor

  • Hur långa är bindningstiderna för avtalen? Stockholms Elbolag erbjuder avtal med olika bindningstider för att passa olika behov och situationer.
  • Är det möjligt att byta avtalstyp hos Stockholms Elbolag? Ja, de är flexibla med att byta avtalstyp för att tillgodose kundens önskemål.
  • Ingår det några dolda avgifter i avtalen? Nej, Stockholms Elbolag är kända för sin prisstruktur utan dolda avgifter.
  • Tillhandahåller Stockholms Elbolag gröna elavtal? Ja, alla deras elavtal drivs av 100% förnyelsebar energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *