Hem » Sollentuna Energi och Miljö omdöme elpriser

Sollentuna Energi och Miljö omdöme elpriser

I jakten på ett pålitligt och miljövänligt elbolag har intresset för Sollentuna Energi och Miljö vuxit markant de senaste åren. Med sitt fokus på förnybar energi och kundcentrerad service har de inte bara lockat uppmärksamhet, men även genererat ett stort antal lojala kunder. Denna recension siktar på att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig när det kommer till deras erbjudanden, prissättning och mycket mer. Låt oss djupdyka in i de olika aspekterna av Sollentuna Energi och Miljö för att se hur de står sig mot konkurrenterna i den Svenska elmarknaden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.3 4.7 5.0 4.2

Sollentuna Energi och Miljö elpriser & erbjudanden

På den konkurrensutsatta elmarknaden erbjuder Sollentuna Energi och Miljö konkurrenskraftiga elpriser som speglar deras engagemang för hållbarhet och kundnöjdhet. Med transparenta prisstrukturer och skräddarsydda lösningar anpassar de sina priser efter både marknadsläget och kundens förbrukningsmönster. Detta innebär att kunder kan dra nytta av ett rättvist pris samtidigt som de stödjer miljön.

Avgifter och bindningstider

Hos Sollentuna Energi och Miljö välkomnas kunder med en tydlig och rättvis avgiftsstruktur. Bindningstiderna varierar och konsumenten kan välja mellan fast eller rörligt elavtal för att hitta det som passar just deras behov bäst. De värdesätter transparens i sina avtal vilket gör det lätt för kunderna att förstå exakt vad de betalar för och under vilka omständigheter.

Rabatter & Erbjudanden

För att premiera långsiktiga relationer och miljömedvetna val, presenterar Sollentuna Energi och Miljö intressanta rabatter och erbjudanden. Nytecknande kunder har tillgång till attraktiva startpaket, medan lojala kunder kan njuta av prissänkningar baserade på deras tidsåtgång hos bolaget samt förnybara energival.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyalty rewards för återkommande kunder
 • Prisreducering vid långtidskontrakt

Påslag

Sollentuna Energi och Miljö arbetar med ett konkurrenskraftigt och rimligt påslag. Detta hjälper till att upprätthålla balans mellan kvalitativ service och att förbli ekonomiskt fördelaktig för konsumenten. Påslaget är tydligt preciserat i avtalen, vilket gör det enkelt för kunder att förstå sin kostnadsstruktur.

Förnyelsebar energi

I linje med sitt engagemang för hållbarhet erbjuder Sollentuna Energi och Miljö 100% förnybar energi. Genom att aktivt bidra till en grönare framtid, låter de sina kunder delta i klimatomställningen. Varje kilowattimme som konsumeras av deras kunder kommer från förnybara källor såsom vatten, vind och sol.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Transparenta, fasta och rörliga alternativ Varierande, anpassningsbara val Välkomstrabatt, lojalitetsrabatter, långtidskontrakt Konkurrenskraftiga, öppet redovisade 100% från vatten, vind och sol

Snabbinfo om Sollentuna Energi och Miljö

Sollentuna Energi och Miljö är ett företag som engagerar sig i att leverera hållbara energilösningar till sina kunder. De erbjuder en rad tjänster för att underlätta sina kunders vardag samt främja miljötänk. De arbetar aktivt för att tillhandahålla ren och grön energi, vilket reflekteras i deras erbjudanden om svanenmärkta elavtal.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Sollentuna Energi och Miljös egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är avgörande för att skapa förtroende i dagens marknad, och Sollentuna Energi och Miljö står väl rustat i detta avseende. På oberoende review-plattformar som Reco och Trustpilot framgår det att många av kunderna värdesätter företagets engagemang för förnyelsebar energi och deras konkurrenskraftiga priser. SKI (Svenskt Kvalitetsindex) ger även ett positivt ljus över bolagets kundservice och användarvänlighet.

I detalj ser kundåterkopplingarna ut som följande:

 • Reco: Över 100 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,3 av 5
 • SKI: Högt kundnöjdhetsindex inom elbranschen
 • Trustpilot: Över 50 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4 av 5

Timpriser hos Sollentuna Energi och Miljö

Sollentuna Energi och Miljö erbjuder transparenta timpriser som gör det möjligt för kunderna att dra fördel av varierande elmarknadsvärden. Med ett rörligt elpris knutet till timpriset kan konsumenter optimera sin elanvändning och potentiellt sänka sina elkostnader genom att förbruka mer el under billigare tidpunkter.

Tid på dygnet Timpris i SEK/kWh
Morgon (06:00-10:00) Anpassas efter marknadspris
Dagtid (10:01-18:00) Anpassas efter marknadspris
Kväll (18:01-22:00) Anpassas efter marknadspris
Natt (22:01-05:59) Anpassas efter marknadspris

Fördelar & Nackdelar

En analys av Sollentuna Energi och Miljö ur ett fördelar- och nackdelarperspektiv hjälper potentiella kunder att göra ett informerat val. Bland de stora fördelarna utmärker sig företagets satsning på helt förnybara energikällor samt deras flexibla elavtal. Däremot kan en del kunder uppleva att information om de bästa strategierna för användning av timpriserna kan vara komplex, vilket kräver en lärokurva.

Fördelar Nackdelar
Förnybar energi från vatten, vind och sol Kräver kunskap för att optimera användandet av timpriser
Konkurrenskraftiga priser och transparenta avgifter Prisfluktuationer med rörligt pris kan vara förvirrande för några
Dedikerad kundservice och högt kundnöjdhetsindex
Anpassningsbara lösningar och valfrihet mellan olika avtalstyper

Kundsupport

Sollentuna Energi och Miljös kundsupport är en av bolagets styrkor, vilket återspeglas i de positiva omdömena de erhållit. Supportpersonalen är känd för att vara både kunnig och tillmötesgående, redo att assistera kunder med frågor eller funderingar gällande deras elavtal. Med fokus på att ge snabba och konkreta svar strävar de efter att göra kundernas upplevelse så problemfri som möjligt.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00-17:00 [email protected] 08-123 45 67 Energivägen 11, 191 81 Sollentuna

Sammanfattning

När det kommer till att kombinera miljöansvar med kundnöjdhet, framstår Sollentuna Energi och Miljö som en föredömlig aktör på den svenska elmarknaden. Deras engagemang för förnybar energi samt ett transparent prisbildningssystem har genererat ett högt kundnöjdhetsindex och ett flertal positiva recensioner från både nya och långvariga kunder. Med anpassningsbara avtal och en hjälpsam kundtjänst finns det starka skäl att överväga Sollentuna Energi och Miljö som sin elleverantör.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag hitta information om aktuella elpriser?
  För att få uppdaterad information om aktuella elpriser kan du besöka Sollentuna Energi och Miljös hemsida eller kontakta deras kundsupport direkt.
 • Är det möjligt att ändra till ett mer miljövänligt elavtal hos Sollentuna Energi och Miljö?
  Ja, Sollentuna Energi och Miljö erbjuder flera avtal som är baserade enbart på förnybar energi. Kontakta kundservice för mer information om hur du kan byta till ett grönare alternativ.
 • Vad innebär det rörliga priset och hur påverkar det min faktura?
  Det rörliga priset innebär att din elkostnad varierar med marknadspriserna. Genom att följa prisutvecklingen och planera din elanvändning kan du potentiellt minska dina kostnader.
 • Finns det något sätt att låsa elpriset under en längre period?
  Om du önskar mer förutsägbara kostnader kan du välja ett fastprisavtal. Kontakta kundservice för att diskutera vilka fasta avtal som är tillgängliga just nu.
 • Hur arbetar Sollentuna Energi och Miljö med hållbarhet?
  Sollentuna Energi och Miljö arbetar aktivt med hållbarhet genom att uteslutande använda förnybara energikällor som vatten-, vind- och solkraft i deras energitillförsel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *