Hem » Södra Hallands Kraft omdöme elpriser

Södra Hallands Kraft omdöme elpriser

När det kommer till att hitta en pålitlig och kostnadseffektiv elleverantör, är Södra Hallands Kraft ett bolag värt att överväga. Som konsument är det viktigt att förstå de olika aspekterna av den service som erbjuds för att kunna göra ett välgrundat val. I denna granskning kommer vi att djupdyka i vad Södra Hallands Kraft har att erbjuda, från deras prissättning och erbjudanden till deras satsning på förnyelsebar energi. Vår oberoende analys syftar till att ge dig en klar bild av företagets styrkor och svagheter, så att du kan avgöra ifall de är rätt elleverantör för dina behov.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 5 4

Södra Hallands Kraft elpriser & erbjudanden

Södra Hallands Krafts elavtal kännetecknas av konkurrenskraftiga priser som lockar många miljömedvetna kunder. Deras prissättning strävar efter att vara tydlig och lättförståelig för att passa olika hushålls och företags behov. Genom en transparent prisstruktur ger de sina kunder möjlighet att effektivt jämföra och välja det bästa elavtalet för sin situation.

Avgifter och bindningstider

Det som utmärker Södra Hallands Kraft är deras flexibla avtal utan långa bindningstider eller dolda avgifter. De erbjuder både rörliga och fasta priser, där kunden kan välja ett avtal som passar deras riskprofil och behov. Bindningstiderna är anpassningsbara och kunden kan känna sig trygg i vetskapen att de inte blir fast i ett långtidskontrakt om deras omständigheter ändras.

Rabatter & Erbjudanden

För att premiera lojala kunder och välkomna nya till företaget, har Södra Hallands Kraft en rad förmånliga rabatter och erbjudanden. Dessa kampanjer är designade för att både sänka kostnaderna för konsumenterna och främja långsiktig hållbarhet.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonus för återkommande användare
 • Säsongsbaserade kampanjer med extra förmånliga priser

Påslag

Med en transparent affärsmodell håller Södra Hallands Kraft sina påslag låga och rättvisa. Påslaget är klart specificerat i avtalet, så att kunderna kan se exakt vad de betalar för. Denna öppenhet bidrar till förtroendet mellan företaget och dess kunder.

Förnyelsebar energi

Fokuset hos Södra Hallands Kraft ligger på 100% förnyelsebar energi, för att driva på en växande grön revolution inom energisektorn. Detta stöder inte bara en hållbar framtid, utan det ger även kunderna chansen att bidra positivt till miljön genom sina egna elval.

Tjänst Detaljer
Avgifter Transparenta, inga dolda kostnader
Bindningstid Flexibel, ingen lång bindningstid
Rabatter & Erbjudanden Varierande, inkluderar introduktionsrabatt och lojalitetsbonus
Påslag Lågt och klart specificerat i avtalet
Förnyelsebar energi 100% förnyelsebart, främjar grön energianvändning

Snabbinfo om Södra Hallands Kraft

Södra Hallands Kraft är ett elbolag som förser sina kunder med pålitlig och miljövänlig energi. Företaget fokuserar på att erbjuda hållbara elektricitetslösningar och prioriterar energi från förnybara källor. I sin strävan efter att förenkla vardagen för sina abonnenter, tillhandahåller Södra Hallands Kraft en rad tjänster som syftar till att göra kundupplevelsen både enkel och anpassad till moderna behov.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Södra Hallands Krafts egna kunder?

Kundåterkopplingen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot ger en inblick i hur Södra Hallands Kraft uppfattas bland sina användare. Generellt sett framhävs bolagets engagemang för miljön och deras transparenta kommunikation. Kundtjänsten får ofta beröm för sin tillgänglighet och hjälpsamhet när det gäller att svara på frågor och lösa problem. Det förekommer även en del kritik, vilket är vanligt i branschen, men de positiva omdömena tycks överväga.

 • Antal recensioner på Trustpilot: 135
 • Genomsnittsbetyg på Reco: 4,2/5
 • Servicekvalitet index (SKI) poäng: 78/100

Timpriser hos Södra Hallands Kraft

Till skillnad från många elbolag erbjuder Södra Hallands Kraft dinamiska timpriser, vilket kan passa den medvetne konsumenten som vill utnyttja prisvariationer över dygnet. Priset per kilowattimme varierar med marknadens svängningar, men erbjuder potential för besparing genom att konsumera el under tider med lägre pris.

Tid på dygnet Timpris (SEK/kWh)
Morgon (07:00-10:00) Varierande
Dag (11:00-17:00) Varierande
Kväll (18:00-22:00) Varierande
Natt (23:00-06:00) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Som alla företag har Södra Hallands Kraft både styrkor och svagheter. Fördelar inkluderar deras fokus på 100% förnyelsebar energi och deras anpassningsbara bindningstider som tilltalar kunder som önskar flexibilitet. Å andra sidan kan de varierande timpriserna upplevas som komplicerade av kunder som föredrar en mer förutsägbar kostnad.

Fördelar Nackdelar
Flexibla avtal och bindningstider Timpriser kan vara oförutsägbara
Inga dolda avgifter Kräver aktivitet för bästa besparing
Engagemang för förnyelsebar energi Marknadsvolatilitet påverkar priser
Positiva recensioner på väletablerade plattformar

Kundsupport

Att ge support och service av hög kvalitet är vitalt för alla tjänsteföretag, och det är tydligt att Södra Hallands Kraft har tagit detta till hjärtat. Deras kundserviceavdelning arbetar dedikerat med att svara på kundernas frågor och se till att eventuella problem hanteras på ett effektivt sätt. Kommentarer från nöjda kunder visar att bolaget värdesätter en snabb och professionell kundserviceupplevelse.

Öppettider Måndag-Fredag: 08:00-16:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 035-17 80 00
Adress Södra Hallands Kraft AB, Energiplatsen 1, 302 31 Halmstad

Sammanfattning

Södra Hallands Kraft framstår som ett elbolag som inte bara levererar energi, utan också engagerar sig i att göra en positiv skillnad för miljön och sin kundkrets. Med ett öga på framtidens hållbarhetsmål erbjuder de förnybar energi och dynamiska prissättningar som uppmuntrar till medveten konsumtion. Trots marknadens varierande priser, står det klart att detta bolag har lyckats skapa förtroende och uppskattning hos sina kunder, något som speglas i det övervägande positiva mottagandet på recensionsplattformar. Den tillgängliga och hjälpsamma kundtjänsten adderar ytterligare poäng till deras rykte som en pålitlig aktör inom elbranschen.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär dynamiska timpriser?
  Timmarna i dygnet kan ha olika pris beroende på elmarknadens svängningar. Kunden betalar mindre per kWh under tider då priserna är lägre, vilket kräver uppmärksamhet och anpassning av ens elanvändning.
 • Är all el från Södra Hallands Kraft förnybar?
  Ja, bolaget erbjuder 100% förnyelsebar energi vilket inkluderar sol-, vind- och vattenkraft.
 • Hur påverkas jag av marknadsvolatilitet?
  Marknadens fluktuationer kan innebära varierade kostnader för el, men det ger även möjligheten att nyttja el när priset är som bäst. Det uppmuntrar till en flexibel och medveten användning av el.
 • Kan jag lätt byta till Södra Hallands Kraft?
  Absolut, genom att få en översikt av olika elavtal via vår digitala jämförelsetjänst, kan du enkelt välja och byta till ett elavtal som passar dig hos Södra Hallands Kraft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *