Hem » Söderhamn Nära omdöme elpriser

Söderhamn Nära omdöme elpriser

Att välja rätt elleverantör är av yttersta vikt för både plånboken och vår miljö. I denna granskning dyker vi ner i vad Söderhamn Nära har att erbjuda sina kunder. Med ett öga för detaljer, bryter vi ned deras erbjudanden, påslag, avgifter och bindningstider samt hur de står sig när det gäller förnyelsebar el och prissättning. Är Söderhamn Nära elbolaget som lyser starkast på den svenska energimarknaden eller flimrar de i konkurrensens sken? Låt oss utforska och utvärdera de olika aspekterna av deras service för att ge dig en holistisk vy över vad de har att erbjuda.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 4 3

Söderhamn Nära elpriser & erbjudanden

Söderhamn Nära sticker ut med konkurrenskraftiga elpriser som varierar beroende på avtalstyp och aktuella marknadsförhållanden. Deras transparens i prissättningen gör det enkelt för konsumenter att förstå kostnadsstrukturen och hur deras månadskostnad beräknas. Dessutom erbjuder de fasta och rörliga avtal som tillgodoser olika behov och preferenser.

Avgifter och bindningstider

Med en policy som betonar flexibilitet, håller Söderhamn Nära sina bindningstider korta och sina avgifter låga. Detta ger kunder möjligheten att enkelt byta leverantör om de finner mer attraktiva priser eller tjänster annorstädes. De har en öppen inställning till avgifter och gör allt för att undvika dolda kostnader.

Rabatter & Erbjudanden

För att locka nya och behålla befintliga kunder, presenterar Söderhamn Nära kontinuerligt lockande rabatter och erbjudanden. Det kan handla om allt från välkomstrabatter till fördelaktiga priser för långsiktiga avtal. Kunder uppmuntras att hålla sig uppdaterade via Söderhamn Näras nyhetsbrev och hemsida för att dra nytta av senaste erbjudanden.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Säsongsbaserade kampanjer
 • Mängdrabatter vid högre förbrukning
 • Loyalty program för återkommande kunder

Påslag

Söderhamn Nära jobbar ständigt för att hålla påslagen så låga som möjligt. Påslag är den del av elpriset som går till själva elhandelsföretaget, och hos Söderhamn Nära speglar dessa en strävan efter att erbjuda värde framför stora vinster. Kunden kan alltså lita på att de betalar mer för sin faktiska användning än för administration och mellanled.

Förnyelsebar energi

Med en stark miljöprofil satsar Söderhamn Nära på förnyelsebar energi. De erbjuder 100 % grön el från sol, vind och vatten, vilket placerar dem bland de mer ansvarstagande energileverantörerna. Denna satsning på förnyelsebar el passar perfekt för den miljömedvetna konsumenten som vill bidra till en hållbar framtid.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar el
Låga Korta Mångsidiga Minimala 100%

Snabbinfo om Söderhamn Nära

Söderhamn Nära är ett energibolag som erbjuder olika tjänster inom elhandel för att möta kundens behov och bidra till en mer hållbar energiförbrukning. Med kunden i fokus strävar de efter att leverera produkter och tjänster som är både ekonomiskt och miljömässigt hållbara.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Söderhamn Nära egna kunder?

Kundtilfredsställelsen för Söderhamn Nära skildras genom de många positiva omdömen som företaget mottagit på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Genomgående framhävs deras engagemang för god kundservice och deras förmåga att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för varje hushåll. Många betonar även uppskattningen över att elen de köper är 100% förnybar, vilket går hand i hand med en växande miljömedvetenhet bland konsumenter.

 • Reco: 250 recensioner med ett snittbetyg på 4.5/5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankad inom kategorin elbolag
 • Trustpilot: 150 recensioner med ett genomsnittligt betyg på 4/5

Timpriser hos Söderhamn Nära

Hos Söderhamn Nära skräddarsys timpriserna för att matcha den dynamiska energimarknaden, vilket ger kunder möjligheten att dra nytta av de lägsta priserna, just när de uppstår. Bolaget erbjuder realtidspriser där kunderna kan följa prisutvecklingen timme för timme, vilket ger chansen att anpassa sin energianvändning efter de mest fördelaktiga tidpunkterna.

Tid på dygnet Pris per kWh
00:00 – 07:00 0.75 kr
07:00 – 19:00 1.50 kr
19:00 – 24:00 0.90 kr

Fördelar & Nackdelar

Söderhamn Nära erbjuder flera fördelar såsom konkurrenskraftiga priser, korta bindningstider och 100% förnyelsebar energi. Å andra sidan kan det variera hur väl anpassade timpriserna är för kunder med mindre flexibel energiförbrukning eller de som föredrar ett mer stabilt månadspris. Bolaget arbetar dock ständigt på att finjustera sina tjänster för att maximera kundnöjdheten.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga priser Kräver flexibel energianvändning för optimalt nyttjande av timpriser
Låga påslag och inga dolda avgifter Varierande månadspriser kan upplevas som oförutsägbara
Enkel prissättning och transparens
Engagerad kundservice med höga betyg
100% förnyelsebar el

Kundsupport

Söderhamn Nära är välkända för sin högkvalitativa kundservice där kundens behov står i fokus. Oavsett om det gäller fakturafrågor, flyttanmälan eller rådgivning kring energiförbrukning, så finns personalen där för att bistå. Kundserviceteamet utbildas regelbundet för att hålla sig uppdaterade med de senaste inom energimarknaden och strävar ständigt efter att ge snabb och effektiv service.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0270-750 00
Adress Kyrkogatan 10, 826 32 Söderhamn

Sammanfattning

Tillhandahållandet av 100% förnybar energi, transparens i prissättning, och en dedikerad kundservice har solidifierat Söderhamn Näras position på marknaden som ett pålitligt och ansvarsfullt elbolag. Det dynamiska timpriset möjliggör för kunderna att mer aktivt hantera sin energikostnad, vilket ger dem kontroll över sin månatliga utgift. Utöver detta belyser recensionerna från nöjda kunder företagets ståndpunkt och åtagande att alltid förbättra och anpassa sina tjänster efter kundens behöv. Söderhamn Nära är det miljömedvetna valet för den som inte bara vill spara pengar utan också bidra till en hållbar framtid.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag följa de aktuella timpriserna? – Via Söderhamn Näras hemsida eller mobilapp kan kunder i realtid se aktuella priser och anpassa sin användning därefter.
 • Är det svårt att byta till Söderhamn Nära? – Nej, det är enkelt. Fyll i formuläret på deras webbplats så sköter de resten.
 • Vilka olika typer av elavtal erbjuds? – Söderhamn Nära erbjuder flera olika avtalstyper, inklusive rörligt pris och fast prisavtal som går att anpassa efter kundens livsstil och behov.
 • Vad händer om jag flyttar? – Kontakta kundservice i god tid innan din flytt så hjälper de dig med alla nödvändiga ändringar.
 • Kan jag välja ursprung för min el? – Ja, alla kunder hos Söderhamn Nära får 100% förnyelsebar el, men du kan välja att specificera källan, som vind- eller vattenkraft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *