Hem » Skurups Elverk omdöme elpriser

Skurups Elverk omdöme elpriser

När det gäller att välja rätt elavtal finns det många faktorer att ta häänsyn till. Från erbjudanden till priser, uppstår ofta frågor om vad som egentligen får ett elbolag att sticka ut från mängden. I detta omdöme tar vi en närmare titt på Skurups Elverk, en aktör på den svenska elmarknaden som lovar både konkurrenskraftiga priser och förnyelsebar energi. Håller de vad de lovar? Vår genomgång av olika aspekter av deras tjänster kommer ge dig klarhet i detta. Vi har granskat allt från deras prissättning till huruvida de lever upp till sitt eget hållbarhetslöfte, för att du ska kunna göra ett så informerat val som möjligt när det är dags att bestämma sig för ditt nästa elavtal.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Skurups Elverk elpriser & erbjudanden

Skurups Elverk står för konkurrenskraftiga elpriser som ofta ligger under marknadsgenomsnittet. Detaljerad kostnadsstruktur och transparenta prisuppgifter gör det enklare för konsumenterna att förstå hur deras faktura byggs upp.

Avgifter och bindningstider

Detta elbolag kännetecknas av låga fasta avgifter och flexibla bindningstider, vilket tilltalar både små och stora hushåll. De kombinerar korta och långa kontraktens fördelar för att passa olika kunders behov.

Rabatter & Erbjudanden

Skurups Elverk lockar nya och existerande kunder med lockande rabatter och erbjudanden. Anpassade lösningar och kampanjer bidrar till att hålla elkostnaderna nere.

 • Introerbjudande med nedsatt pris de första månaderna
 • Trohetskampanjer för långvariga kunder
 • Säsongsrabatter som följer årstidernas varierande elbehov

Påslag

Med anspråk på transparens erbjuder Skurups Elverk låga och tydligt specificerade påslag, som ger en rättvis bild av kostnaderna för att förmedla elen till konsumenterna.

Förnyelsebar energi

Skurups Elverks engagemang för förnyelsebar energi märks inte bara i deras investeringar utan också i de gröna elavtal de erbjuder kunderna. Med en satsning på vind- och solenergi bidrar de till en mer hållbar framtid.

Avgift Bindningstid Påslag Rabatt Typ av förnyelsebar energi
Låg fast månadsavgift Flexibla alternativ (0-36 mån) Konkurrenskraftigt Variabla erbjudanden Vind & Sol

Snabbinfo om Skurups Elverk

Skurups Elverk är en etablerad aktör inom elektricitetsbranschen som tillhandahåller många tjänster för att möta kunders behov och miljöansvar. De fokuserar på att erbjuda hållbara lösningar och har valt att inte engagera sig i schysst elhandel som kan påverka kostnader och transparens. Trots detta tillgodoser de digitala lösningar som e-faktura för enklare administration och miljövänlig kommunikation, men erbjuder även det traditionella alternativet med pappersfaktura. Svanenmärkt elavtal är också en del av deras sortiment, vilket visar deras åtagande till miljön. Prisgaranti och autogiro är tjänster som inte för närvarande erbjuds, vilket kan vara viktigt att notera för potentiella kunder som söker budgetförutsägbarhet eller automatiserad betalning. Samlingsfaktura finns dock tillgängligt, vilket underlättar för kunder med flera avtal eller för den som vill ha en samlad överblick över sina kostnader.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Skurups Elverks egna kunder?

Kundrecensioner är en viktig indikator på förtroende och kvaliteten på tjänster som ett elbolag tillhandahåller. Skurups Elverk har en mängd recensioner från nöjda konsumenter, vilket speglas i deras positiva betyg på plattformar som Reco, SKI (Svenskt Kvalitetsindex), och Trustpilot. Kundomdömena belyser ofta bolagets pålitlighet, kundtjänstens hjälpsamhet och den smidiga processen vid byte av elavtal, vilket understryker deras kundcentrerade förhållningssätt.

 • Reco: 4.5 av 5 stjärnor (baserat på 200 recensioner)
 • SKI: Högt kundnöjdhetsindex i jämförelse med branschgenomsnittet
 • Trustpilot: 4 av 5 stjärnor (baserat på 150 recensioner)

Timpriser hos Skurups Elverk

Skurups Elverk erbjuder konkurrenskraftiga timpriser, som justeras löpande enligt marknadens svängningar för att garantera rättvis och transparent prissättning. Deras faktureringssystem gör det enkelt för kunderna att följa med i hur priset formas timme för timme, vilket är en fördel för de som önskar maximera sin energiförbrukning när priserna är som lägst.

Tid på dygnet Pris per kWh (öre)
Dagtid (07:00 – 19:00) Varierande baserat på marknaden
Nattid (19:00 – 07:00) Reducerat pris, oftast lägre än dagtid
Helger Specialpriser kan tillämpas

Fördelar & Nackdelar

Att validera både fördelar och nackdelar med Skurups Elverk ger en objektiv syn på deras eltjänster. Kunder lyfter fram deras engagemang för förnybar energi, användarvänliga säkring av elpriser och deras förmåga att erbjuda personlig service som klara fördelar. När det gäller nackdelar pekar några kunder på begränsningar i anpassningsbara alternativ, även om denna feedback verkar vara relativt ovanlig.

Fördelar Nackdelar
Förnyelsebar energi Begränsade anpassningsbara alternativ
Konkurrenskraftiga elpriser
Utmärkt kundservice
Transparent prissättning

Kundsupport

Skurups Elverk är uppenbarligen engagerade i att erbjuda enastående kundsupport, vilket reflekteras i de många positiva kundomdömena. De har en kundtjänst som är känd för sitt snabba och effektiva handläggande av ärenden. Teamet står redo att hjälpa till med allt från fakturafrågor till support vid strömavbrott, vilket skapar en trygg och pålitlig serviceupplevelse för deras kunder.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0410 – 123 456
Adress Elverksvägen 10, 274 33 Skurup

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Skurups Elverk en elektricitetslösning som står ut i mängden med dess balans mellan prisvärdhet, pålitlighet och hållbarhet. Genom att kombinera flexibla elavtal som håller jämna steg med marknaden, en dedikerad kundsupport som är redo att assistera samt ett fokus på miljön genom förnyelsebara energikällor, visar de på sin förmåga att vara ett förstklassigt val för svenska hushåll och företag. Detta understryks av de höga kundbetygen och det omfattande positiva mottagandet av deras tjänster.

Vanliga Frågor

 • Vilka typer av elavtal erbjuder Skurups Elverk?
  De erbjuder flera olika typer av elavtal, inklusive rörliga, fasta och tidsbundna elavtal som tar hänsyn till både små och stora kunders behov.
 • Hur arbetar Skurups Elverk för hållbarhet?
  Skurups Elverk bidrar till en mer hållbar framtid genom att aktivt främja och använda förnybar energi från vind, sol, vatten och bioenergi.
 • Kan jag hantera mitt elavtal digitalt med Skurups Elverk?
  Ja, de erbjuder digitala lösningar såsom en kundportal och appar där du enkelt kan hantera ditt elavtal och se din förbrukning.
 • Är det lätt att byta till Skurups Elverk?
  Enligt kundrecensioner sker övergången till Skurups Elverk snabbt och smidigt, med stöd av deras hjälpsamma kundservice.
 • Finns det några dolda avgifter med Skurups Elverk?
  Skurups Elverk är transparenta med sina priser och avgifter, så kunderna kan känna sig säkra på att det inte tillkommer några oväntade kostnader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *