Hem » Skellefteå Kraft omdöme elpriser

Skellefteå Kraft omdöme elpriser

När det kommer till att välja elbolag är det avgörande att ta ett informerat beslut. I hjärtat av den svenska energimarknaden finner vi Skellefteå Kraft, en leverantör som lyckats balansera attraktiva priser med en stark miljöprofil. Denna recension syftar till att ge en tydlig översikt av vad Skellefteå Kraft har att erbjuda när det gäller deras tjänster och villkor – allt för att du som konsument ska kunna göra det bästa möjliga valet för din elkonsumtion.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Skellefteå Kraft elpriser & erbjudanden

När det kommer till Skellefteå Krafts elpriser ser vi en tydlig strävan efter att hålla dem konkurrenskraftiga. Med en transparent prismodell erbjuder de kunderna möjlighet att välja mellan rörligt och fast pris, där var och en kan anpassas efter förbrukningsmönster och marknadssvängningar. Elpriserna reflekterar både tillförlitligheten hos Skellefteå Kraft som energileverantör och deras engagemang för hållbarhet, vilket utan tvekan skapar ett mervärde för miljömedvetna konsumenter.

Avgifter och bindningstider

En huvudpunkt där Skellefteå Kraft utmärker sig är deras flexibla inställning till avgifter och bindningstider. Kunderna ges friheten att välja mellan olika abonnemangsformer som antingen har minimala bindningstider eller ingen alls, vilket öppnar upp för större flexibilitet och kontroll över den egna ekonomin. Detta ger Skellefteå Kraft en stark position på marknaden då de uppmuntrar till konsumentmakt och transparens.

Rabatter & Erbjudanden

Skellefteå Kraft är känt för att aktivt erbjuda rabatter och kampanjer som gör att deras priser blir ännu mer tilltalande. Nya kunder kan ofta åtnjuta introduktionserbjudanden som exempelvis första månaden gratis eller en fast låg kostnad under initiala bindningstiden. För existerande kunder finns lojalitetsprogram som belönar långsiktig tillhörighet och som kan involvera allt från prisavdrag till upplevelser.

 • Ny kund-erbjudande med första månaden gratis
 • Kundlojalitetsprogram med bonusar
 • Säsongsbundna kampanjer med extra förmånliga priser

Påslag

Trots den nuvarande osäkerheten på energimarknaden håller Skellefteå Kraft sina påslag låga. Denna lågkostnadspolitik skyddar kunderna från plötsliga prisökningar och speglar bolagets filosofi om att vara en pålitlig partner till sina kunder. Påslaget är tydligt redovisat i avtal och faktura, vilket återigen visar på Skellefteå Krafts strävan att underlätta för kunderna att förstå sin energiekonomi.

Förnyelsebar energi

Skellefteå Krafts fokus på förnyelsebar energi är en integrerad del av deras affärsmodell och de använder sig av vattenkraft, vindkraft och bioenergi för att producera elen. Detta är inte bara bra för planeten utan även för kundernas samveten och långsiktiga ekonomiska stabilitet i takt med att globala energipriser fluktuerar.

Aspekt Detaljer
Avgifter & Bindningstid Flexibla alternativ, minimala bindningstider
Rabatter & Erbjudanden Introduktionserbjudanden, lojalitetsprogram, säsongsrabatter
Påslag Låga och transparenta
Förnyelsebar Energi Vattenkraft, vindkraft, bioenergi

Snabbinfo om Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft är en etablerad leverantör av elektriska tjänster som är känd för att erbjuda hållbara energilösningar till sina kunder. Företaget strävar efter att bidra till en hållbar framtid genom att bland annat tillhandahålla svanenmärkta elavtal och alternativ för e-faktura, vilket underlättar för miljömedvetna konsumenter att göra miljövänliga val. Nedan återfinns en översikt över de tjänster som Skellefteå Kraft erbjuder, samt de som de inte förser sina kunder med.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Skellefteå Krafts egna kunder?

Kundrecensioner och omdömen är centralt för att förstå ett företags servicekvalitet. Skellefteå Kraft, som har en stark närvaro på marknaden, har samlat omdömen från olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Dessa omdömen ger befintliga och blivande kunder en insikt i företagets prestanda. Feedbacken från dessa plattformar vittnar om en hög kundnöjdhet, där många betonar Skellefteå Krafts pålitlighet, utmärkta kundservice och deras bidrag till en mer hållbar framtid.

 • Reco: 4.5 av 5 stjärnor (baserat på 300 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhet: 85% positiv feedback (baserat på 250 svar)
 • Trustpilot: 4 av 5 stjärnor (baserat på 500 recensioner)

Timpriser hos Skellefteå Kraft

Timpriserna hos Skellefteå Kraft är konkurrenskraftiga och transparanta, vilket gör det möjligt för kunderna att optimera sin energiförbrukning efter de mest förmånliga tidpunkterna. Dessutom kan realtidspriser ge konsumenterna chansen att dra nytta av marknadens lägsta priser vid specifika tider under dagen.

Tidpunkt Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07:00-19:00) Varierande
Kvällstid (19:00-22:00) Varierande
Nattid (22:00-07:00) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Att välja Skellefteå Kraft involverar både fördelar och nackdelar, som med alla elbolag. Kunderna värderar högt deras engagemang för miljön och deras transparenta prissättning. Å andra sidan kan de som söker den absolut lägsta kostnaden ibland hitta ännu lägre priser hos konkurrerande bolag, även om detta ofta inte inkluderar samma nivå av service och hållbarhetsfokus.

Fördelar Nackdelar
Högt fokus på hållbarhet och förnyelsebar energi Kan vara dyrare än lågprisalternativ
Transparent prissättning och inga dolda avgifter Begränsade timpriser kan variera ofta
Utmärkt kundservice och hög kundnöjdhet Inte alltid lätt att förutse faktiska kostnaden på grund av rörligt pris

Kundsupport

När det kommer till kundsupporten erbjuder Skellefteå Kraft omfattande och tillgänglig service. Kunderna uppskattar snabbheten och expertisen hos kundtjänstteamet som står redo att besvara frågor och lösa eventuella problem. En anmärkningsvärd aspekt hos deras kundservice är den personliga touchen; det verkar som om varje medarbetare verkligen bryr sig om att ge kunden den bästa möjliga upplevelsen.

Öppettider Måndag–fredag: 08:00–16:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0910-77 25 50
Adress Kanalgatan 71, 931 80 Skellefteå

Sammanfattning

Summan av kardemumman är att Skellefteå Kraft står ut som en leverantör av el med ett starkt fokus på såväl kundnöjdhet som hållbarhet. Med konkurrenskraftiga och transparenta priser, samt en kundservice som går utöver det vanliga, positionerar de sig som ett företag värt att överväga för den som söker en pålitlig och miljömedveten elleverantör. Även om vissa kan finna kostnaderna något högre i jämförelse med lågprisalternativ, kompenseras detta med högkvalitativ service och ett engagemang för förnybara energikällor.

Vanliga Frågor

 • Hur miljövänlig är elen från Skellefteå Kraft?
  Skellefteå Kraft har ett starkt engagemang för förnybar el, vilket återspeglas i deras investeringar i vattenkraft, vindkraft och solenergi.
 • Kan jag välja ett fast eller rörligt pris hos Skellefteå Kraft?
  Ja, kunderna kan välja mellan fasta och rörliga priser beroende på vilken typ av elavtal som passar deras behov bäst.
 • Är priserna hos Skellefteå Kraft konkurrenskraftiga?
  Priserna är konkurrenskraftiga och genomsynliga, med dolda avgifter och där kunden får tydlig info om hur prisstrukturen ser ut.
 • Finns det dygnet-runt-support tillgänglig hos Skellefteå Kraft?
  Nej, deras kundsupport är öppen måndag till fredag mellan 08:00 och 16:00, men det finns mycket information och hjälp att få via deras webbplats utanför dessa tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *