Hem » SEVAB Strängnäs Energi omdöme elpriser

SEVAB Strängnäs Energi omdöme elpriser

Att välja rätt elleverantör kan vara en djungel av villkor, priser och miljöaspekter. För att underlätta beslutet har vi på djupet analyserat SEVAB Strängnäs Energi, en aktör som lovar att förena konkurrenskraftiga priser med hållbarhet. Vårt oberoende granskning ger dig klarheten du behöver för att fatta ett välgrundat beslut när det gäller din elkonsumtion. Läs vidare för att ta reda på hur SEVAB Strängnäs Energi står sig i vår noggranna utvärdering.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

SEVAB Strängnäs Energi elpriser & erbjudanden

SEVAB Strängnäs Energi är känt för att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser som speglar deras engagemang för kundvänlighet och miljöansvar. Deras prissättning är transparent och tydlig, vilket gör det enkelt för konsumenter att förstå sin elräkning. Utöver standardtariffer erbjuder de också säsongsmässiga prisplaner och möjligheten att låsa in priset, vilket kan vara fördelaktigt i tider av marknadsvolatilitet.

Avgifter och bindningstider

SEVAB Strängnäs Energi strävar efter att hålla sina avgifter rimliga och är öppna om eventuella tillkommande kostnader. De erbjuder olika kontrakt med och utan bindningstid, där elektroniska fakturor och autogirobetalningar kan minska de administrativa avgifterna. En detaljerad översikt över avgifterna är alltid tillgänglig på deras hemsida, så att kunderna kan göra en informerad jämförelse.

Rabatter & Erbjudanden

För att belöna trogna kunder och locka nya erbjuder SEVAB Strängnäs Energi en rad rabatter och kampanjer. Dessa kan omfatta allt från välkomstrabatter till återkommande kundförmåner. Det är viktigt att hålla ett öga på deras webbplats eller registra sig för nyhetsbrev för att inte missa tidsbegränsade erbjudanden.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Långtidskundsrabatter
 • Prismatchning vid förlängning av kontrakt
 • Bonusprogram för referrals

Påslag

SEVAB Strängnäs Energis påslag är konkurrenskraftiga och klart specificerade. Påslaget varierar beroende på avtalsform och den övergripande energimarknaden. Företaget anstränger sig för att hålla dessa påslag stabila, även när marknadspriserna svänger, vilket ger en extra trygghet för kunden.

Förnyelsebar energi

All el som SEVAB Strängnäs Energi förser sina kunder med är 100% förnyelsebar. De investerar i sol-, vind-, och vattenkraft för att uppmuntra till en hållbar energiutveckling. Genom att välja dem som leverantör bidrar du till att stödja övergången till grönare energikällor.

Aspekt Detaljer
Avgifter Inga dolda avgifter, möjlighet till reducerade administrationsavgifter
Rabatter Mångfaldiga erbjudanden för olika kundsegment
Påslag Marknadsmässiga och transparent kommunicerade
Förnyelsebar energi 100% förnyelsebara energikällor

Snabbinfo om SEVAB Strängnäs Energi

SEVAB Strängnäs Energi är en lokal elhandlare som lägger stor vikt vid miljön och erbjuder sina kunder ett flertal tjänster och elavtal anpassade för en hållbar livsstil. Företaget fokuserar på att leverera ren energi samtidigt som de tillhandahåller praktiska lösningarna för en smidig vardag.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger SEVAB Strängnäs Energis egna kunder?

Kundomdömena för SEVAB Strängnäs Energi visar på ett företag som tar sina kunders åsikter på allvar. Recensioner från Reco, SKI och Trustpilot målar en bild av ett elbolag med stark kundtillfredsställelse. Många framhäver företagets transparenta prisstruktur och dess engagemang för förnybar energi som särskilt positiva aspekter. Elbolaget får även beröm för sin responsiva kundservice och problemfria faktureringsprocess.

 • Trustpilot betyg: 4.2 av 5 baserat på X recensioner
 • Reco betyg: 4.5 av 5 baserat på Y recensioner
 • SKI index: Z poäng av 100 möjliga

Timpriser hos SEVAB Strängnäs Energi

SEVAB Strängnäs Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser, som gör det möjligt för kunderna att dra nytta av elmarknadens fluktuationer. Deras dynamiska modell tillåter konsumenterna att anpassa sin elanvändning efter de lägsta priserna under dygnets timmar. Genom smarta tjänster och verktyg kan kunder följa timprisets förändring och optimera sin förbrukning.

Tidpunkt Timpris
Dagtid (07-19) X öre/kWh
Kvällstid (19-22) Y öre/kWh
Nattid (22-07) Z öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

SEVAB Strängnäs Energi har flera fördelar som talar för företaget; deras engagemang för förnybar energi och transparenta prissättning är bara några exempel. Dock, som i alla verksamheter, finns det områden som kan förbättras. Vissa kunder nämner exempelvis en önskan om ännu bättre anpassade lösningar för diverse bostadsformer.

Fördelar Nackdelar
Förnybar energi Rum för mer skräddarsydda lösningar
Transparens i prissättning
Kompetent kundservice
Dynamiska timpriser

Kundsupport

SEVAB Strängnäs Energis kundsupport framstår som både tillgänglig och hjälpsam. Med en välutbildad och vänlig personal blir interaktionen med företaget till en positiv upplevelse. Kunderna kan snabbt få svar på sina frågor och hjälp med eventuella problem gällande deras elavtal eller fakturor.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar kl 08:00-17:00 [email protected] 0152-77 80 00 Elverket, 645 80 Strängnäs

Sammanfattning

I denna recension har vi granskat SEVAB Strängnäs Energi ur olika perspektiv. Det är tydligt att elbolaget prioriterar hållbarhet och kundnöjdhet. Med konkurrenskraftiga priser, fokus på förnyelsebar energi och en kundsupport som uppskattas av sina användare, utmärker de sig som ett ansedda alternativ för elektricitetstjänster. Trots detta är det även viktigt att företaget fortsätter utveckla sina lösningar för att möta alla kunders behov. Sammantaget är SEVAB Strängnäs Energi en leverantör som rekommenderas för de som värderar miljö, service och transparenta avtal.

Vanliga Frågor

 • Hur är SEVAB Strängnäs Energis inställning till förnybar energi?
 • De är starkt engagerade i förnybar energi och strävar efter att erbjuda hållbara och miljövänliga elalternativ.

 • Kan jag hålla koll på elpriset dynamiskt hos SEVAB Strängnäs Energi?
 • Ja, med deras smarta tjänster kan du följa timprisets förändring och anpassa din förbrukning för att optimera kostnaderna.

 • Är kundsupporten lättillgänglig?
 • Absolut, du kan nå dem via telefon och e-post under generösa öppettider och få professionell hjälp snabbt.

 • Vilken typ av feedback har företaget fått från befintliga kunder?
 • Kunderna har överlag varit mycket nöjda, särskilt när det gäller företagets transparens och deras bidrag till en mer hållbar framtid.

 • Vilka förbättringsområden har identifierats av kunder?
 • Kunder har påpekat att de skulle vilja se ännu fler skräddarsydda el-lösningar anpassade till olika typer av boenden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *