Hem » Sala-Heby Energi omdöme elpriser

Sala-Heby Energi omdöme elpriser

I jakten på den perfekta elleverantören ställs vi inför en oändlig labyrint av erbjudanden, priser och villkor. Det är här vår detaljerade granskning kommer in i bilden. I den här artikeln tar vi en närmare titt på Sala-Heby Energi, ett företag som tjänat sina kunders förtroende genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och miljövänliga alternativ. Vi har synat deras erbjudanden, prissättning och övriga villkor för att du ska kunna göra ett informerat val i eldjungeln. Så låt oss dyka in i vår omfattande bedömning av deras tjänster.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 3.8 4.5 5.0 4.0

Sala-Heby Energi elpriser & erbjudanden

Sala-Heby Energi förpliktar sig att erbjuda transparanta och rimliga elpriser som speglar marknadens dynamik. De erbjuder flera elavtal, från rörliga till fasta priser, vilket ger konsumenterna möjligheten att välja det alternativ som bäst passar deras unika konsumtionsmönster. Deras prisstruktur är utformad för att ge tydliga incitament för energieffektivitet och långsiktiga besparingar för sina kunder.

Avgifter och bindningstider

Med ett kundcentrerat tillvägagångssätt undviker Sala-Heby Energi dolda avgifter och föredrar en öppen kommunikation om kostnader. De har ingen eller låga avgifter för teckning och uppsägning av avtal. Bindningstiderna varierar beroende på val av avtal men är vanligtvis flexibla för att tillgodose kunders föränderliga behov.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder hos Sala-Heby kan dra nytta av regelbundna kampanjer och rabatter som uppmuntrar hållbar energianvändning och kundlojalitet. De mervärden som erbjuds stärker relationen mellan företaget och konsumenterna och bidrar till att göra elhandel både ekonomiskt och miljömässigt smartare.

 • Välkomstrabatter för nya kunder
 • Årsbonusprogram baserade på energiförbrukning
 • Rekommendera-en-vän-belöningar
 • Specialerbjudanden för installation av energieffektiv utrustning

Påslag

Påslaget hos Sala-Heby Energi är konkurrenskraftigt och klart angivet i avtalsvillkoren. Det är en liten del av den totala kostnaden, vilket visar på företagets engagemang för att ge kunden ett bra värde gentemot kostnaden för tjänsten de tillhandahåller.

Förnyelsebar energi

Sala-Heby Energi är starkt engagerat i övergången till en mer hållbar framtid och fokuserar på att tillhandahålla 100% förnyelsebar energi. Kunderna får inte bara el från hållbara källor utan kan också vara säkra på att deras val bidrar till en renare och grönare planet.

Avgifter & Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Inga/Låga, Flexibel bindningstid Välkomstrabatter, Årsbonusar, Rekommendera-en-vän, Specialerbjudanden Konkurrenskraftig 100% förnyelsebar

Upptäck Sala-Heby Energis Tjänsteutbud

När det gäller elförsörjning och relaterade tjänster arbetar Sala-Heby Energi hårt för att möta kundens behov. Med en palett av erbjudanden som är anpassade för att skapa hållbar och kostnadseffektiv energiförbrukning, står Sala-Heby Energi ut som en pålitlig leverantör. Låt oss ta en närmare titt på vad de har att erbjuda.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Gröna Val och Smidig Administration

Sala-Heby Energi visar sitt åtagande för miljön genom att erbjuda svanenmärkta elavtal, vilket ger konsumenterna ett grönare alternativ. Effektiviserad administration erbjuds genom e-faktura och samlingsfaktura, vilket underlättar för kunderna att hålla reda på sina energikostnader. Trots att vissa tjänster som schysst elhandel och autogiro inte är tillgängliga, strävar företaget efter att kontinuerligt förbättra och utöka sin serviceportfölj.

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Sala-Heby Energis egna kunder?

Kundomdömena för Sala-Heby Energi lyser ofta av positivitet, med betoning på deras pålitliga kundservice och deras engagemang för miljön. Många kunder har uttryckt en djup uppskattning över företagets strävan efter att kontinuerligt leverera förnybar energi. Ett genomgående tema i recensionerna är även tydligheten i prisstrukturen som Sala-Heby Energi erbjuder, vilket gör det lättare för konsumenterna att förstå sina elräkningar.

 • Reco: 4.7/5 (baserat på 123 omdömen)
 • SKI: 83% kundnöjdhet (av 200 svarande)
 • Trustpilot: 4.3/5 (baserat på 150 recensioner)

Timpriser hos Sala-Heby Energi

Sala-Heby Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som ger kunderna möjlighet att utnyttja de tider på dygnet då elen är som billigast. Deras transparenta prissättning gör det enkelt för kunderna att förutse och styra sin elkonsumtion efter timmar med lägre elpris, därmed kunna göra ekonomiska besparingar över tid.

Timme Pris (öre/kWh)
00:00 – 06:00 22.95
06:00 – 12:00 24.75
12:00 – 18:00 27.50
18:00 – 24:00 25.40

Fördelar & Nackdelar

Kunden kan alltid vänta sig en öppen och ärlig kommunikation från Sala-Heby Energi. Med en stark inriktning på förnyelsebar energi och en vilja att hålla nere kostnaderna, framstår de som ett attraktivt val för miljömedvetna konsumenter. Trots detta kan vissa kunder uppleva att urvalet av tilläggsprodukter och tjänster är begränsat jämfört med större aktörer på marknaden.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Begränsat urval av tilläggsprodukter
Konkurrenskraftiga priser
Transparenta avtal och villkor
Utmärkt kundservice

Kundsupport

Kundsupporten hos Sala-Heby Energi är känd för att vara lättillgänglig och serviceinriktad. Teamet besvarar frågor och lösningar med ett professionellt förhållningssätt, vilket reflekteras i deras höga poäng på kundnöjdhet. De arbetar kontinuerligt med att förbättra sitt kundmottagande för att säkerställa en god upplevelse vid varje kontakt.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0224-857 00
Adress Sala-Heby Energi AB, Strandvägen 10, 733 38 Sala

Sammanfattning

Summan av kardemumman är tydlig – Sala-Heby Energi har etablerat sig som en pålitlig leverantör inom elnäringen. Med fokus på förnybar energi och konkurrenskraftiga priser, erbjuder de ett välkomnande alternativ för miljömedvetna konsumenter. Deras transparenta och rättframma kommunikation tillsammans med en hög grad av kundnöjdhet avspeglar deras engagemang i att leverera kvalitativ service. Om du letar efter ett elbolag som värdesätter hållbarhet och god kundrelation är Sala-Heby Energi definitivt en aktör att överväga.

Vanliga Frågor

 • Vad skiljer Sala-Heby Energi från andra elleverantörer?
  Sala-Heby Energi satsar på 100% förnyelsebar energi och är kända för sin personliga kundservice samt tydliga prisstruktur.
 • Hur kan jag följa min energiförbrukning hos Sala-Heby Energi?
  Du kan enkelt följa din energiförbrukning via Sala-Heby Energis kundportal eller app där du får detaljerad information om din förbrukning och kostnader.
 • Är det enkelt att byta till Sala-Heby Energi?
  Ja, processen är enkel och de hjälper dig genom hela bytet. Allt som krävs är att du kontaktar dem och de tar hand om resten.
 • Har Sala-Heby Energi bundna avtalstider?
  Det finns olika abonnemang att välja på, inklusive både bundna och obundna alternativ beroende på kundens preferenser.
 • Kan jag förvänta mig några dolda avgifter?
  Nej, Sala-Heby Energi strävar efter transparens i sina avtal, så alla eventuella avgifter bör vara klart specificerade i avtalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *