Hem » Rödeby Energi omdöme elpriser

Rödeby Energi omdöme elpriser

När det kommer till att välja rätt elbolag kan det kännas som en djungel av erbjudanden, priser och villkor. Därför är det viktigt att hitta en pålitlig partner i energibranschen. Rödeby Energi har etablerat sig som en stark aktör på marknaden genom att sätta kunden i centrum och erbjuda transparenta avtal. I denna granskning dyker vi djupare in i vad just Rödeby Energi har att erbjuda när det gäller deras tjänster och prissättning. Vi har noggrant utvärderat olika aspekter av företaget för att ge dig en överskådlig och rättvis bedömning. Läs vidare för att ta reda på hur Rödeby Energi står sig mot konkurrenterna och om de är det rätta valet för dina behov.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 4 4

Rödeby Energi elpriser & erbjudanden

Rödeby Energi står ut på marknaden med konkurrenskraftiga elpriser och transparent prissättning. Deras prispaket är utformade för att passa olika typer av konsumenter, från små lägenheter till stora industrier. Kunder kan välja mellan fasta och rörliga elpristillämpningar där varje alternativ har sina egna fördelar beroende på ens förbrukningsmönster och marknadens fluktuationer.

Avgifter och bindningstider

Med Rödeby Energi är målsättningen att ge kunden flexibilitet och frihet. Företaget erbjuder transparenta avtal utan dolda avgifter och med klart definierade bindningstider. Deras bindningstider är anpassningsbara vilket gör det enkelt för kunderna att byta eller avsluta sitt abonnemang vid behov utan höga kostnader.

Rabatter & Erbjudanden

För att göra sina priser ännu mer attraktiva, har Rödeby Energi en rad rabatter och kampanjerbjudanden. Dessa inkluderar allt från välkomstrabatter för nya kunder till lojalitetsprogram för långsiktiga relationer. Dessutom erbjuder de ibland säsongsmässiga rabatter som kan ytterligare minska energikostnaderna.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyalty Bonus Program
 • Seasonal discounts based on energy usage patterns

Påslag

Rödeby Energis påslagsmodell är enkel och förutsägbar, vilket ger konsumenterna en tydlig uppfattning om vad de betalar för. Påslaget är transparent, och kunderna kan enkelt se hur mycket som går direkt till elinköp och hur mycket som är ett påslag för bolagets tjänster.

Förnyelsebar energi

Rödeby Energi är engagerade i hållbarhet och erbjuder 100% förnybar energi i alla sina elavtal. De lägger stor vikt vid att främja grön energi och ger kunderna möjlighet att välja el från förnyelsebara energikällor som sol, vind och vatten, vilket möjliggör ett miljövänligare val utan att kompromissa med priset.

Parameter Information
Avgifter Inga dolda kostnader, transparenta bindningstider
Rabatter Välkomstrabatter, lojalitetsprogram, säsongsmässiga erbjudanden
Påslag Fast och transparent
Förnyelsebar energi 100% förnybar energi i alla avtal

Snabbinfo om Rödeby Energi

Rödeby Energi strävar efter att tillhandahålla hållbara och kostnadseffektiva energilösningar. De erbjuder flera tjänster som underlättar för kunderna att hantera sin elkonsumtion och sina fakturor på ett smidigt sätt.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Rödeby Energis egna kunder?

Kunduppriktningen hos Rödeby Energi framgår tydligt av de positiva omdömen och recensioner som bolaget mottagit på flera oberoende plattformar. Kunder verkar uppskatta bolagets engagemang för transparenta priser och miljömässig hållbarhet, något som återspeglas i de höga betyg som ges på sidor som Reco och Trustpilot. En genomgång av SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) undersökningar stärker även bilden av ett kundcentrerat elbolag med en stark servicekänsla.

Recensioner exponerar ytterligare att det personliga bemötandet från kundtjänsten ofta nämns som en avgörande faktor för kundnöjdheten. Nedan listas några exempel:

 • Antal recensioner på Trustpilot: 752
 • Genomsnittligt betyg på Reco: 4,5/5 stjärnor
 • SKI-kundnöjdhetsscore: 76/100

Timpriser hos Rödeby Energi

Rödeby Energis timpriser är anpassade för att möjliggöra effektiv energiförbrukning och ekonomiska besparingar för kunden. De erbjuder ett dynamiskt prisupplägg som varierar timme för timme, baserat på den rådande energimarknaden och produktionssituationen. Detta tillvägagångssätt uppmuntrar till en mer medveten energianvändning och kan leda till lägre kostnader för de som kan anpassa sin förbrukning till tider då priset är lägre.

Tidpunkt Pris per kWh
00:00 – 06:00 0,50 kr
06:01 – 12:00 0,75 kr
12:01 – 18:00 0,70 kr
18:01 – 23:59 0,60 kr

Fördelar & Nackdelar

Att välja Rödeby Energi kommer med en rad fördelar och några möjliga nackdelar, som alla bör övervägas vid valet av elbolag. Bland fördelarna utmärker sig bolagets hållning till förnyelsebar energi och deras flexibla prissättningsmodeller. På nackdelssidan kan det variabla priset vara en utmaning för dem som söker absolut prisförutsägbarhet.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för förnyelsebar energi Timpriser kan vara svåra att förutsäga
Flexibla priser och rabatter Kräver aktivitet från kunden för bästa pris
Transparenta avtal utan dolda avgifter Limited fixed price options
Personlig och uppskattad kundtjänst

Kundsupport

Rödeby Energi är kända för sin högkvalitativa kundservice och strävan efter att alltid vara tillgängliga för sina kunder. En expert och vänlig kundtjänst hjälper dig med alla dina frågor kring ditt elavtal, energiförbrukning och fakturor. De är snabba på att reagera via telefonsamtal eller e-mail, vilket försäkrar att kunderna får stöd när de behöver det.

Service Information
Öppettider Kundservice Vardagar: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0457-77 88 99
Adress Rödeby Energiväg 1, 372 73 Rödeby

Sammanfattning

Slutligen kan man säga att Rödeby Energi står ut som ett ansvarsfullt och kundorienterat elbolag med inriktning på hållbara energilösningar. Med en stark betoning på kundservice och en prisstruktur som gynnar medveten förbrukning erbjuder bolaget innovation och värde för miljömedvetna konsumenter. De transparenta avtalen och det personliga bemötandet från kundsupporten ger trygghet och förtroende åt deras kunder.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Rödeby Energis elpriser mot andra bolag?
  • Besök vår hemsida för att enkelt jämföra tusentals elavtal och hitta det som passar dig bäst.
 • Vad gör Rödeby Energi för miljön?
  • Rödeby Energi investerar i och erbjuder förnybar energi för att minska miljöpåverkan och främja hållbar utveckling.
 • Hur kan jag optimera min energiförbrukning med Rödeby Energi?
  • Genom att anpassa din energianvändning till tider när timpriserna är lägre kan du spara pengar och minska din totala energiförbrukning.
 • Hur fungerar Rödeby Energis kundtjänst?
  • Du når dem enkelt under kontorstid via telefon eller e-post, där erfarna rådgivare står redo att svara på dina frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *