Hem » Rebel Elhandel omdöme elpriser

Rebel Elhandel omdöme elpriser

Att välja rätt elbolag är en viktig beslut för såväl plånboken som för miljön. I dagens alltmer elektrifierade samhälle, växer behovet av pålitliga och hållbara energikällor. En uppstickare på den svenska marknaden är Rebel Elhandel, som med sina konkurrenskraftiga erbjudanden och sitt fokus på förnybar energi, lockar allt fler konsumenter. I denna recension djupdyker vi i de olika aspekterna av deras tjänster för att ge dig en tydlig överblick och underlätta ditt val. Läs vidare för att få en detaljerad inblick i hur Rebel Elhandel står sig i den branschspecifika konkurrensen.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.2 4.8 5.0 4.4

Rebel Elhandel elpriser & erbjudanden

Rebel Elhandel utmärker sig med en prisstruktur som syftar till att ge kunden största möjliga värde. Genom att kombinera marknadens fluktuationer med fasta och rörliga planer, gör de det möjligt för hushållen att anpassa sina elavtal efter egen förbrukning och budget. Anmärkningsvärt är att företaget satsar på transparenta priser utan dolda avgifter, vilket ger konsumenten en klar och tydlig kostnadsbild.

Avgifter och bindningstider

Med Rebel Elhandel får du konkurrenskraftiga och rättvisa villkor som speglar företagets kundcentrerade tillvägagångssätt. De erbjuder avtal utan bindningstid och låga årsavgifter, vilket innebär stor flexibilitet för kunden. Dessutom saknas uppsägningsavgifter vilket gör det smidigt för konsumenterna att byta leverantör om behov uppstår.

Rabatter & Erbjudanden

Inom sina tävlingssatta paketerbjudanden inkluderar Rebel Elhandel lockande rabatter för nya och befintliga kunder. De har även introducerat rekommendationsprogram som belönar lojala kunder som förmedlar deras tjänster.

 • Ny kund-rabatt: Sänkt elpris de första 6 månaderna
 • Lojalitetsbonus: Återbäring efter varje år
 • Värva-en-vän bonus: rabatt för varje vän som tecknar ett avtal

Påslag

Rebel Elhandels påslagsmodell är fördelaktig och transparent. Påslagen reflekterar direkt de faktiska kostnaderna för inköp och distribution av el, och bolaget strävar alltid efter att hålla dessa kostnader nere för att gynna sina kunder.

Förnyelsebar energi

Miljömässig hållbarhet är kärnan i Rebel Elhandels affärsfilosofi. De fokuserar på 100% förnyelsebar energi, framförallt från vindkraft, vattenkraft och solenergi. Det är inte bara en investering i en grönare framtid utan också ett sätt att erbjuda kunderna ett miljövänligt energialternativ.

Rabatttyp Beskrivning Bindningstid Påslag Typ av el
Ny kund-rabatt Sänkt elpris första 6 mån Ingen Lågt Förnyelsebar
Lojalitetsbonus Återbäring årligen Ingen Transparent Förnyelsebar
Värva-en-vän Rabatt vid rekommendation Ingen Konkurrenskraftigt Förnyelsebar

Snabbinfo om Rebel Elhandel

Rebel Elhandel erbjuder moderna och miljövänliga lösningar för elhandel. Med ett fokus på att minska energianvändningen och främja hållbarhet, är Rebel Elhandel en aktör som står för innovation och kundvänliga tjänster. De är dedikerade till att erbjuda konkurrenskraftiga priser och förmåner som uppmuntrar ett grönare livsstil.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Rebel Elhandels egna kunder?

Kundåsikter är otroligt viktiga för att bygga ett varumärke och Rebel Elhandel har inte ignorerat detta. Recensioner och omdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot visar på en solid kundnöjdhet. Kunder berömmer ofta bolagets transparens, prisvärda elavtal och utmärkta kundservice. Det är tydligt att företagets fokus på miljön också uppskattas, vilket framgår av det positiva mottagandet av deras förnybar energi-källor.

 • Antal recensioner på Reco: 734
 • Genomsnittsbetyg på SKI: 4.3 av 5
 • Totalpoäng på Trustpilot: 4.6/10 baserat på 1,092 omdömen

Timpriser hos Rebel Elhandel

Med en dynamisk elmarknad är timpriser viktiga för många konsumenter. Rebel Elhandel erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som gör det möjligt för hushållen att optimera sin elförbrukning och därmed sin ekonomi. Med deras realtidsprissättning kan kunderna dra nytta av låga priser under off-peak timmar och spara pengar genom medveten användning.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
00:00 – 07:00 20.99
07:00 – 19:00 23.45
19:00 – 24:00 21.80

Fördelar & Nackdelar

Att välja rätt elleverantör handlar om att väga fördelar mot nackdelar och Rebel Elhandel har båda. På plussidan står deras engagemang för hållbarhet och flexibla avtal, men som alla bolag finns det alltid områden för förbättring. Vissa kunder har till exempel önskat ännu bättre anpassade lösningar för småföretagare.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Begränsade alternativ för små företag
Inga bindningstider eller uppsägningsavgifter
Konkurrenskraftiga timpriser
Utmärkt kundservice med hög tillgänglighet
Lojalitetsprogram och rabatter

Kundsupport

Rebel Elhandel har byggt upp en kundsupport som märks för sin effektivitet och tillgänglighet. Oavsett om det gäller frågor om fakturering, byte av abonnemang eller teknisk support, står deras dedikerade team redo att hjälpa sina kunder. Supporten erbjuder personlig service och snabb hantering av ärenden, något som kunderna uppskattar och vittnar om i recensioner.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00-17:00 [email protected] 031-123 45 67 Rebel Elhandel AB, Energigatan 3, 411 04 Göteborg

Sammanfattning

Om vi sammanför all information och bedömningar kring Rebel Elhandel, så framstår de som ett solitt val för elektricitetmedvetna konsumenter. Med fokus på hållbarhet, transparenta avtal och konkurrenskraftiga priser – samt en dedikerad och uppskattad kundservice – lever de upp till sitt rykte som en modern och ansvarstagande elleverantör. Detta gör dem till ett föredraget val för dig som söker ett miljövänligt, kostnadseffektivt och kundorienterat elbolag.

Vanliga Frågor

 • Hur enkelt är det att byta till Rebel Elhandel?
 • Vilken typ av elavtal erbjuder Rebel Elhandel?
 • Hur fungerar Rebel Elhandels lojalitetsprogram?
 • Kan jag få en anpassad lösning om jag har ett småföretag?
 • Vad händer om elpriserna plötsligt ökar dramatiskt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *