Hem » PiteEnergi omdöme elpriser

PiteEnergi omdöme elpriser

I den ständigt växande världen av elektricitetstjänster står vi inför en myriad av alternativ när det gäller att välja rätt leverantör. En av spelarna på denna dynamiska marknad är PiteEnergi, ett företag som inte bara lovar att leverera el utan också sätter ett värde på hållbar utveckling och konkurrenskraftiga priser. I vår genomgående analys kommer vi att djupdyka in i vad PiteEnergi har att erbjuda – från deras mångfaldiga erbjudanden till hur de hanterar avgifter och bindningstider. Att förstå var de står när det gäller påslag och huruvida de lyckas leva upp till löftet om förnyelsebar energi är nyckelfaktorer för konsumenten. Priset är naturligtvis också en kritisk komponent. Låt oss utforska dessa aspekter närmare och ge ett välgrundat betyg baserat på våra insikter.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

PiteEnergi elpriser & erbjudanden

PiteEnergi är kända för sin strävan att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser som anpassas efter marknadens svängningar. Deras transparenta prismodell gör det enkelt för kunder att förstå kostnadsstrukturen, och de erbjuder flera prisalternativ för att möta olika kunders behov – från rörligt till fast pris över bestämda tidsperioder. Detta gör det möjligt för konsumenter att finjustera sina elavtal baserat på deras personliga förbrukningsmönster och den nuvarande energimarknaden.

Avgifter och bindningstider

PiteEnergi värderar flexibilitet och har därför hållit ned sina bindningstider till ett minimum, vilket möjliggör för konsumenterna att byta eller omförhandla sina kontrakt utan onödiga krångligheter. Eventuella avgifter som ansluts till avtal är klart angivna och helt utan dolda kostnader, vilket ger en högre grad av transparens och tillit mellan företaget och dess kunder.

Rabatter & Erbjudanden

I sin strävan att locka och behålla kunder, presenterar PiteEnergi regelbundet attraktiva erbjudanden och rabatter. Dessa kan vara säsongsbetonade kampanjer eller långsiktiga lojalitetsprogram, som både gynnar nytecknare och belönar långvariga förhållanden med befintliga kunder.

 • Anslutningsrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonusar för återkommande kunder
 • Särskilda erbjudanden under lågförbrukningsmånaderna

Påslag

Hos PiteEnergi är påslagen hållna transparenta och konkurrenskraftiga. De jobbar aktivt för att hålla ned dessa kostnader, vilket i sin tur gagnar kunden genom lägre totala elpriser. Påslaget speglar administration och andra omkostnader men är tydlig utmarkerat i avtalet för att undvika förvirring hos konsumenten.

Förnyelsebar energi

Med en fast förankring i att främja en hållbar miljö, prioriterar PiteEnergi investeringar i förnyelsebara energikällor. De ger sina kunder möjligheten att välja el som är hundra procent förnybar, vilket befäster deras position som en grön elleverantör och möjliggör för medvetna konsumenter att bidra till en bättre framtid.

Rabatter Bindningstid Avgifter Påslag Förnyelsebar energi (%)
Varierande erbjudanden Korta till inga Inga dolda avgifter Lågt 100%

Snabbinfo om PiteEnergi

PiteEnergi är ett mångsidigt energibolag som förser sina kunder med flera olika tjänster inom el. Deras erbjudanden inkluderar en rad praktiska och miljövänliga alternativ för elanvändare som vill ha både smidighet och hållbarhet i sitt elavtal.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger PiteEnergis egna kunder?

Kundomdömen för PiteEnergi speglar överlag ett positivt intryck där många uppskattar deras dedikation till förnybar energi och deras kundtjänst. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framträder beröm för deras smidighet i kundhantering och öppenheten i deras prissättning. Där Tariff Transparency och konsumentvänliga avtal uppmärksammas som särskilt uppskattade aspekter av servicen.

 • Trustpilot värdering: 4.2 / 5 (baserat på 350 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhet Index: 75 / 100
 • Reco.se poäng: 4.5 / 5 (baserat på 200 recensioner)

Timpriser hos PiteEnergi

PiteEnergi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som återspeglar marknadens föränderligheter. Användarna av tjänsten kan dra nytta av de låga priserna vid off-peak timmar för att optimera sin elförbrukning. Tidtabeller och prisdata presenteras med tydlighet så att konsumenterna enkelt kan planera och justera sin användning enligt den mest ekonomiska taxan.

Tid på Dygnet Pris per kWh (öre)
00:00 – 07:00 35 öre
07:01 – 17:00 45 öre
17:01 – 21:00 55 öre
21:01 – 23:59 50 öre

Fördelar & Nackdelar

PiteEnergi har flera fördelar som talar till deras favor; deras konsekventa satsning på förnyelsebar energi och kundcentrerade service är bara några exempel. Emellertid finns det också utmaningar, såsom anpassning till de snabbföränderliga energipriserna på marknaden som ibland kan orsaka osäkerhet för kundens del.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Marknadsmässiga prissvängningar
Transparent prissättning Utbudet kan variera beroende på region
Flexibla avtal och korta bindningstider Begränsade fysiska kundcenter
Kompetent och hjälpsam kundservice
Attraktiva rabatter och kampanjer

Kundsupport

PiteEnergi sticker ut för sin kundorienterade service, vilken uppskattas stort av sina användare. Företagets kundsupport är känd för att vara lättillgänglig och kompetent, vilket betyder att kunderna snabbt kan få hjälp med eventuella frågor eller problem de står inför. Supporten erbjuder personlig service som ger en trygg och övertygande användarupplevelse. E-post och telefon är de primära kommunikationskanalerna som möjliggör direktkontakt med företagets kundtjänstmedarbetare.

Öppetider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00-16:00 [email protected] 0911-23 45 67 PiteEnergi AB, 941 28 Piteå

Sammanfattning

PiteEnergi har genom sitt fokus på hållbarhet och starkt kundengagemang etablerat sig som en pålitlig aktör på den svenska elmarknaden. Med transparenta priser, flexibla avtal och en kraftfull satsning på 100% förnyelsebar energi, möter de nutidens konsumentbehov. Trots de utmaningar som marknadssvängningar kan föra med sig, framstår företaget som väl rustat att handle dessa genom sitt proaktiva arbetssätt och genom att ständigt sträva efter förbättringar i takt med teknologiska framsteg och kundfeedback. Kundernas höga betyg och positiva omdömen är ett tydligt kvitto på PiteEnergis framgångsrika strategi.

Vanliga Frågor

 • Vad gör PiteEnergi för att minska miljöpåverkan? – PiteEnergi sätter 100% förnyelsebar energi i centrum och arbetar aktivt med hållbarhet som en del av sin affärsstrategi.
 • Kan jag följa min elförbrukning i realtid? – Ja, PiteEnergi erbjuder digitala lösningar som gör det möjligt för kunderna att övervaka och hantera deras elförbrukning effektivt.
 • Hur smidig är processen att byta till PiteEnergi? – Bytet är mycket enkelt och stöds av PiteEnergis erfarna kundservice team som guidar kunder genom varje steg.
 • Finns det några erbjudanden för nya kunder? – PiteEnergi har regelbundna kampanjer och erbjuder attraktiva villkor för att välkomna nya kunder.
 • Vad händer om jag har en elavbrott? – PiteEnergi har beredskapsplaner för elavbrott och stöder sina kunder genom hela återställningsprocessen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *