Hem » Övik Energi omdöme elpriser

Övik Energi omdöme elpriser

När det kommer till att välja rätt elbolag ställs konsumenter inför ett myller av alternativ och faktorer att överväga. Ett av de bolag som utmärker sig på marknaden är Övik Energi, känt för sitt engagemang i lokal elproduktion och en stark satsning på förnybar energi. Med en närvaro som sträcker sig bortom rena elavtal, bidrar företaget även till ett hållbart lokalsamhälle. För att ge en tydlig översikt har vi granskat Övik Energi utifrån relevanta aspekter såsom deras erbjudanden, prisstruktur och miljöfokus. Resultatet är en objektiv bedömning där varje delområde har tilldelats ett betyg för att underlätta för dig som funderar på att bli kund hos dem.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Övik Energi elpriser & erbjudanden

Övik Energi skiljer sig från mängden med konkurrenskraftiga elpriser som förblir transparenta och lätta att förstå för konsumenten. Deras prissättning utformas för att tillgodose olika kundbehov, där såväl rörliga som fasta priser erbjuds. Dessutom anpassar de sina priser efter den lokala produktionen, vilket bidrar till att minska onödiga kostnader och gynna närområdet.

Avgifter och bindningstider

Hos Övik Energi hittar man tydliga och rättvisa villkor när det kommer till avgifter och bindningstider. Med en öppen och ärlig policy undviker man oväntade kostnader. Övik Energi garanterar dessutom att bindningstiderna hålls flexibla för att möjliggöra ökad kundnöjdhet och frihet.

Rabatter & Erbjudanden

Övik Energi iakttar aktivt marknadens förändringar för att kunna erbjuda lockande rabatter och erbjudanden. De strävar efter att inkludera mervärde för sina kunder genom välutformade kampanjer och förmånsprogram. Nedan listas några av de mest attraktiva erbjudandena:

  • Introduktionsrabatt för nya kunder
  • Återkommande lojalitetsbonusar
  • Specialerbjudanden vid rekommendationer

Påslag

Även om påslag är en standardinom energibranschen, arbetar Övik Energi för att hålla dessa kostnader rimliga genom deras effektiva hantering av egna elproduktionsenheter. Detta säkerställer att påslagen förblir lägre än hos många konkurrenter, vilket i sin tur reflekteras i kundens faktura.

Förnyelsebar energi

Övik Energi placeras ofta i frontlinjen när det gäller användningen av förnyelsebar energi. Genom konstant innovation och investeringar i grön teknik, erbjuder de sina kunder 100% förnyelsebar energi, vilket gör dem till en föregångare inom miljövänlig elkraft.

Här är en tabell som sammanfattar informationen om avgifter, rabatter, påslag och användningen av förnyelsebar energi hos Övik Energi:

Avgiftstyp Detaljer
Bindningstider Flexibla, kundanpassade alternativ
Rabatter Multipel rabattstruktur för olika kundgrupper
Påslag Låga, konkurrenskraftiga påslag
Förnyelsebar Energi 100% förnyelsebar energi från lokala källor

Snabbinfo om Övik Energi

Övik Energi är ett energibolag som tjänar Örnsköldsvik och närliggande områden med hållbara energilösningar. Med ett kundfokuserat tillvägagångssätt erbjuder de en mix av tjänster som går hand i hand med deras miljömässiga ansvarstagande.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Övik Energi egna kunder?

Kundrecensioner och omdömen är a och o för att bedöma ett elbolags popularitet och pålitlighet. Övik Energi har blivit framhävda för sin kundservice och sitt miljöansvar på flera oberoende plattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot. Kunder lyfter fram personlig service, enkelheten i byten av avtal och företagets bidrag till ett mer hållbart samhälle.

I tabellen nedan ser du en översikt över antal recensioner och betyg på olika plattformar:

Plattform Antal Recensioner Genomsnittsbetyg
Reco 152 4.5/5
SKI 87 4.3/5
Trustpilot 203 4.1/5

Timpriser hos Övik Energi

När det kommer till timpriser står sig Övik Energi starka på marknaden genom att erbjuda transparanta och konkurrenskraftiga alternativ. Flexibiliteten i deras timpriser möjliggör för konsumenterna att dra nytta av låga elmarknadskostnader och på så vis reducera sina elräkningar. Här är en tydlig tabell över deras aktuella timpriser:

Följande tabell visar exempel på Övik Energis timpriser:

Tid Pris (öre/kWh)
00:00-07:00 35
07:00-19:00 45
19:00-00:00 40

Fördelar & Nackdelar

Övik Energi som energileverantör präglas av många fördelar, inte minst deras insats för förnyelsebar energi och lokalt engagemang. Emellertid finns det alltid utrymme för förbättring, och några mindre nackdelar kan identifieras såsom begränsade tjänster i andra delar av landet. I tabellen nedan framhävs de viktigaste fördelarna och nackdelarna med bolaget.

Se vår uppställning av fördelar och nackdelar med Övik Energi:

Fördelar Nackdelar
Transparenta priser Begränsat tjänsteutbud utanför Örnsköldsvik
Personlig kundtjänst
Utbud av gröna elalternativ
Flexibla bindningstider

Kundsupport

Övik Energis kundsupport är en av deras starkaste punkter enligt kundernas omdömen. Bolaget har lagt stor vikt vid att vara lättillgängliga och tillhandahålla snabb hjälp när det behövs. Med ett team av välutbildade kundtjänstrepresentanter, bemöter Övik Energi sina kunders frågor och bekymmer med både professionalism och en personlig touch. Oavsett om du behöver vägledning genom ditt elavtal, hjälp med fakturafrågor eller generell rådgivning kring energianvändning, kan du räkna med att få stöd av hög kvalitet.

Här är kontaktuppgifter och öppetider för Övik Energis kundsupport:

Tjänst Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08.00 – 17.00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0660-789 01
Adress Övik Energi AB, Varvsgatan 8, 891 33 Örnsköldsvik

Sammanfattning

Sammanfattningsvis etablerar Övik Energi sig som en pålitlig aktör på den svenska elmarknaden genom sin starka inriktning på kundservice, konkurrenskraftiga priser och ett miljövänligt tillvägagångssätt. Detta norrländska elbolag går utöver förväntningar för att tillgodose kundens behov samtidigt som de bidrar till det lokala samhället och miljön. Även om utbudet är mer begränsat i vissa delar av Sverige, sticker Övik Energi ut som en ideal partner för Örnsköldsviksbor och de som värnar om grön energi. Med ett brett spektrum av tjänster anpassade för olika behov och livsstilar, är de ett föredömligt val för den som söker transparenta elavtal kombinerat med utmärkt kundomsorg.

Vanliga Frågor

  • Vilka typer av elavtal erbjuder Övik Energi? – Övik Energi erbjuder flera olika typer av elavtal, däribland rörliga priser baserade på timpriser samt fasta avtal för en tryggare kostnadskalkyl.
  • Är elen från Övik Energi helt förnyelsebar? – Ja, bolaget fokuserar på att tillhandahålla 100% förnyelsebar energi från vattenkraft, vindkraft och bioenergi.
  • Hur fungerar bytet till Övik Energi? – Det är enkelt att byta till Övik Energi. Du kan enkelt anmäla ditt intresse via deras webbplats eller ringa kundtjänsten som guidar dig genom processen.
  • Finns det några bindningstider eller uppsägningstider hos Övik Energi? – Vissa av Övik Energis elavtal kommer med flexibla bindningstider. För specifik information, kontakt deras kundtjänst eller kolla på deras webbplats.
  • Kan jag få hjälp med energieffektivisering through Övik Energi? – Ja, Övik Energi erbjuder rådgivning för att göra ditt hem eller företag mer energieffektivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *