Hem » Östra Kinds Elkraft omdöme elpriser

Östra Kinds Elkraft omdöme elpriser

I den ständigt växande skogen av elbolag i Sverige utmärker sig Östra Kinds Elkraft med sin lokala förankring och satsning på hållbarhet. Att välja rätt elavtal kan kännas som en djungel, men med vår genomgång hoppas vi ge en klarare bild av vad Östra Kinds Elmakt erbjuder dig som konsument. Vi har granskat deras erbjudanden, prissättning, förnyelsebara energialternativ och mycket mer för att du ska kunna fatta ett informerat beslut. Med kunden i fokus och ett öga för framtiden, tar vi tempen på ett elbolag som lovar både konkurrenskraftiga priser och miljötänk.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.0 3.5 4.5 5.0 4.0

Östra Kinds Elkraft elpriser & erbjudanden

Östra Kinds Elkraft gör sig känt för att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser i linje med sin hållbara affärsmodell. Elpriset är transparent och uppdelat i en rörlig del baserad på marknadens fluktuationer, samt ett fast påslag som täcker företagets administrationskostnader. Kundens totalkostnad reflekterar detta upplägg och stimulerar en energimedveten konsumtion.

Avgifter och bindningstider

Hos Östra Kinds Elkraft hittar kunden en flexibel struktur när det gäller avgifter och bindningstider. De erbjuder såväl avtalsalternativ utan bindningstid som längre kontrakt för den som önskar prisstabilitet. Fast avgift hålls låg för att främja tillgängligheten av deras tjänster för alla typer av kunder.

Rabatter & Erbjudanden

Östra Kinds Elkraft strävar efter att alltid ha attraktiva kampanjer och rabatter. De underlättar för nya kunder att ansluta genom välkomstrabatter och lojalitetsprogram för långvariga kundrelationer.

 • Ny kund-rabatt
 • Årlig lojalitetsbonus
 • Rekommendera-en-vän rabatt

Påslag

Det fasta påslaget är utformat för att spegla Östra Kinds Elkrafts engagemang för både konsumentvänliga priser och miljövänlig drift. Påslaget ligger i linje med branschstandarder och finansierar de tjänster som hjälper bolaget att utvecklas tillsammans med sina kunder.

Förnyelsebar energi

Östra Kinds Elkraft står i framkant när det kommer till förnyelsebar energi, genom att endast förmedla el från sol, vind och vatten. Deras engagemang för miljön genomsyrar organisationen och det återspeglas inte bara i deras strömproduktion utan även i deras kunddialog och service.

Avgifter Bindningstid Påslag Förnyelsebar Energi
Låga fasta avgifter Från 0 månader Konkurrensmässigt påslag 100% förnybart
Variabla avgifter enligt marknadspris Upp till 36 månader För kundens trygghet Investeringar i gröna projekt

Snabbinfo om Östra Kinds Elkraft

Östra Kinds Elkraft är ett pålitligt elbolag som arbetar för att erbjuda sina kunder hållbara och ekonomiska energilösningar. De står bakom en miljövänlig vision och erbjuder produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Här är en kort översikt över de tjänster som tillhandahålls av företaget och deras tillgänglighetsstatus.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Östra Kinds Elkrafts egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är av stor betydelse för att bedöma ett företags trovärdighet och servicekvalitet. Östra Kinds Elkraft har mottagit många positiva reaktioner från sina kunder på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kundrecensioner lyfter fram deras pålitlighet, konkurrenskraftiga priser och deras engagemang för förnybar energi. Den transparenta prissättningen och personliga kundservicen får särskilt erkännande.

I en lista över kundupplevelser noteras:

 • Totalt antal recensioner: [Ange antal]
 • Genomsnittligt betyg på Trustpilot: [Ange betyg] stjärnor
 • Antal positiva omdömen på Reco: [Ange antal]
 • SKI Kundnöjdhetsscore: [Ange score]

Timpriser hos Östra Kinds Elkraft

När det kommer till elpriset per timme erbjuder Östra Kinds Elkraft en dynamisk prisstruktur som anpassas efter marknadens svängningar. Detta innebär att kunder kan dra nytta av lägre priser under tider av lägre efterfrågan. Detta realtidsperspektiv av elpriset uppmuntrar till en smart och medveten användning av energi.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) [Ange pris]
Dag (11-17) [Ange pris]
Kväll (18-22) [Ange pris]
Natt (23-05) [Ange pris]

Fördelar & Nackdelar

Att välja Östra Kinds Elkraft som elleverantör medför flera fördelar såväl som vissa överväganden. Kundrecensioner och expertutlåtanden pekar på att de flesta upplever mer positiva än negativa aspekter av deras tjänster.

Fördelar Nackdelar
Pålitlig kundservice Begränsade fysiska kontor
Konkurrenskraftiga priser Varierande timpriser kan vara förvirrande
Förnybar energi Bindningstider kan finnas
Överskådlig fakturering [/tr>

Kundsupport

Östra Kinds Elkraft är kända för att erbjuda en tillmötesgående och hjälpsam kundsupport. De strävar efter att hålla hög tillgänglighet och kvalitet i sin kundservice, vilket uppmärksammas positivt av deras kunder. Med ett team av dedikerade kundservicemedarbetare står de redo att besvara alla typer av frågor som rör elavtal, fakturering och energianvändning.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 010-330 00 00
Adress Östra Kind Kraftvägen 12, 543 21 Tibro

Sammanfattning

Östra Kinds Elkraft utmärker sig som en pålitlig och modern elleverantör som prioriterar förnybar energi och transparens gentemot sina kunder. Företagets dynamiska prisstruktur och tydliga kommunikation gör att kunderna kan hantera sin energiförbrukning på ett effektivt sätt. Även om variationer i timpriser kan uppfattas som komplexa, ger det konsumenterna möjlighet att optimera sin förbrukning baserat på prisfluktuationer. Kundsupportens öppettider och tillgänglighet är uppskattat och bidrar till en förtroendefull relation mellan leverantören och konsumenterna.

Vanliga Frågor

 • Hur fungerar Östra Kinds Elkrafts dynamiska prisstruktur?
 • Vilka är de vanligaste frågorna som Östra Kinds Elkrafts kundtjänst får?
 • Hur går jag tillväga om jag vill byta till Östra Kinds Elkraft?
 • Vad gör Östra Kinds Elkraft för miljön?
 • Hur kan jag som konsument påverka min elräkning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *