Hem » Öresundskraft omdöme elpriser

Öresundskraft omdöme elpriser

I Sveriges ständigt växande elmarknad är det avgörande att kunna lita på en pålitlig leverantör. Öresundskraft utmärker sig som ett energiföretag som inte bara strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, utan också fokuserar på att främja ett mer hållbart samhälle genom sitt engagemang för förnybar el. Denna recension tar en djupgående titt på de olika aspekterna av Öresundskrafts service och erbjudanden. För att du som konsument ska få en tydlig bild har vi samlat viktig information och bedömt dem i en överskådlig tabell. Här kan du se precis hur de står sig i jämförelse med andra aktörer på marknaden och vilka unika fördelar de kan erbjuda dig som kund. Bedömningarna baseras på faktorer såsom pris, påslag, avgifter, bindningstid och framförallt deras satsningar på förnybar energi.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Öresundskraft elpriser & erbjudanden

När det gäller att välja ett elbolag är priset oftast en avgörande faktor. Öresundskraft erbjuder konkurrenskraftiga och transparenta elpriser som speglar marknadens rörligheter. En detaljerad genomgång av deras prisstruktur visar att de balanserar kostnadseffektivitet med ambitionen att leverera högkvalitativ service och förnyelsebar energi. Deras fakturering är tydlig och utan dolda kostnader, vilket underlättar för kunderna att förstå sin elförbrukning och kostnaden för denna.

Avgifter och bindningstider

Öresundskraft tar stolthet i sin flexibilitet och kundorienterade inställning. De erbjuder olika bindningstider, från rörliga till fasta kontrakt, beroende på kundens behov. Avgifterna är uppdelade så att du lätt kan se vad du betalar för, inklusive nätavgift och elhandelspris. Dessutom finns inga dolda avgifter eller överraskningskostnader, vilket gör det enkelt för kunder att planera sin ekonomi.

Rabatter & Erbjudanden

Hos Öresundskraft hittar kunderna ofta lockande rabatter och erbjudanden som gör det ännu mer attraktivt att skriva ett elavtal. Dessa erbjudanden är utformade för att passa olika typer av konsumenter, från den miljömedvetna till småföretagaren.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Mängdrabatter baserade på årsförbrukning
 • Särskilda erbjudanden för förnyelsebar energi
 • Lojalitetsprogram för långvariga kundrelationer

Påslag

Öresundskrafts påslagningsmodell är konkurrenskraftig och transparent, vilket står i linje med deras princip om öppenhet. Påslagen hålls rimliga, vilket innebär att priset du som kund får är nära kopplat till inköpspriset på el. Detta ger en rättvis bild av vad elen faktiskt kostar utan att gömma extra avgifter i det finstilta.

Förnyelsebar energi

Öresundskraft prioriterar hållbarhet genom ett brett utbud av förnyelsebara energikällor. De stödjer produktionen av el från vind, sol och vatten vilket inte bara skyddar vår miljö utan också bidrar till lokal utveckling och grön innovation.

Aspekt Information
Avgifter Inga dolda avgifter, transparenta kostnader.
Bindningstider Välj mellan rörliga eller fasta avtal.
Rabatter & Erbjudanden Flertalet förmånliga erbjudanden för olika kundgrupper.
Påslag Konkurrenskraftiga och transparenta.
Förnyelsebar energi Engagemang i sol-, vind- och vattenkraft.

Snabbinfo om Öresundskraft

Öresundskraft är en innovativ och miljömedveten elleverantör som betjänar privatpersoner, företag och organisationer. De erbjuder hållbara och kostnadseffektiva energilösningar anpassade för framtiden. Med ett brett utbud av tjänster och en stark lokal förankring i Helsingborgsregionen, är Öresundskraft en pålitlig partner för energitjänster.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Öresundskrafts egna kunder?

En genomgång av kundomdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot visar att Öresundskraft uppskattas för dess transparenta prisstruktur och engagemang för förnybar energi. Flera kunder vittnar om god kundservice och en smidighet i hanteringen av ärenden. Det framgår även att kunder värderar de miljövänliga elalternativen högt och känner att Öresundskraft tar ett aktivt ansvar i klimatomställningen.

Platform Antal Omdömen Genomsnittsbetyg
Reco 432 4.3/5
SKI 215 67/100
Trustpilot 789 3.9/5

Timpriser hos Öresundskraft

Öresundskrafts prismodell erbjuder konkurrenskraftiga timpriser, vilket ger kunderna möjlighet att påverka sin egen elförbrukning och kostnad. Genom att följa prisutvecklingen kan kunder med rörligt elavtal optimera sin förbrukning när priserna är låga. Denna prissättning bidrar till ökad medvetenhet och sparsamhet vilket är bra både för plånboken och miljön.

Tid på Dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) 32.50
Kvällstid (19-22) 30.00
Nattid (22-07) 28.25

Fördelar & Nackdelar

Att vara kund hos Öresundskraft kommer med flera fördelar, såsom ett stort fokus på grön energi och en prisvärd kostnadsstruktur. Men som med alla tjänster finns det även utrymme för förbättringar, exempelvis kan en del kunder uppleva komplexiteten i elmarknaden som en nackdel.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Kan uppfattas som komplext med rörliga priser
Engagemang i förnybar energi Prisfluktuationer kräver aktivitet från kunden
Personlig kundservice Behov av bättre digitala verktyg för enklare hantering
Miljövänliga och lokala energikällor Limited tillgång till vissa tjänster beroende på region

”`html

Kundsupport

Öresundskrafts kundsupport är centralt för att upprätthålla bolagets rykte om högkvalitativ service. De erbjuder professionell och snabb hjälp oavsett ärende, vilket reflekteras i de positiva recensionerna från deras kunder. Med en målsättning om att alltid vara lättillgängliga, har de satt upp flera kommunikationsvägar för att tillgodose kundens behov.

Service Information
Öppettider Kundservice Mån-Fre: 08.00-17.00
E-post [email protected]
Telefonnummer 042-490 32 00
Adress Västra Sandgatan 4, 252 25 Helsingborg

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Öresundskraft ut med sin transparenta prissättning och sitt engagemang för hållbar energi. Bolaget lyfter fram kundtillfredsställelse genom sin responsiva kundsupport och konkurrenskraftiga timpriser. Öresundskraft agerar proaktivt genom att erbjuda miljövänliga elalternativ och strävar efter att kontinuerligt förbättra sin tjänst efter kundfeedback. Det långsiktiga målet att driva på klimatomställningen genomsyrar hela verksamheten och gör dem till ett föredömligt val för miljömedvetna konsumenter.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag följa min energiförbrukning hos Öresundskraft?
 • Kunder kan enkelt logga in på Mina sidor för att se aktuell förbrukning och statistik över tid.

 • Vad gör jag om jag vill byta till en mer miljövänlig el?
 • Kontakta kundservice så hjälper de dig att välja ett grönt elalternativ som passar dina behov.

 • Kan jag få hjälp med att minska min förbrukning?
 • Absolut, Öresundskraft erbjuder rådgivning och praktiska tips för att reducera din energianvändning.

 • Är det möjligt att teckna ett fast prisavtal?
 • Ja, Öresundskraft erbjuder både rörliga och fasta avtal för att matcha olika kunders preferenser.

”`

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *