Hem » Olseröds Energi omdöme elpriser

Olseröds Energi omdöme elpriser

Välkommen till en uppriktig granskning av Olseröds Energi, ett bolag som står ut på den svenska elmarknaden med sitt kundcentrerade perspektiv och engagemang i förnyelsebar energi. I tider då miljö och hållbarhet aldrig varit viktigare, utforskar vi om Olseröds Energi verkligen lever upp till konsumenternas förväntningar och hur deras erbjudanden mäter sig i konkurrens med andra elbolag. Denna recension går igenom allt från prissättning till kundservice, så att du kan göra ett informativt val när det gäller din elleverantör.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 5.0 4.4

Olseröds Energi elpriser & erbjudanden

Olseröds Energi stoltserar med konkurrenskraftiga elpriser och transparenta prisstrukturer som lätt kan förstås av kunderna. De erbjuder en blandning av rörliga och fasta priser, vilket ger flexibilitet för olika typer av konsumenter. Dessutom anpassar de sina priser efter marknadens fluktuationer, vilket säkerställer att kunder får ett rättvist värde för pengarna.

Avgifter och bindningstider

Hos Olseröds Energi är man återhållsam med dolda avgifter, och all information om kostnader presenteras uppriktigt. De har bindningstider som varierar för att passa olika kunders behov, från ingen bindningstid alls till längre perioder för dem som söker stabilitet i sitt elavtal.

Rabatter & Erbjudanden

Olseröds Energi är inte sena med att ge tillbaka till sina kunder genom attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa kan inkludera allt från lägre priser under introduktionsperioder till lojalitetsprogram som belönar långsiktiga kundrelationer.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Månadsrabatt vid autogirobetalning
 • Årlig lojalitetspremie
 • Rekommendationsbonus när du värvar nya kunder

Påslag

Även om Olseröds Energi har påslag på sina priser, så håller de dessa nedtryckta till en minimum. Påslagens storlek är väl balanserad mot marknadsvillkoren för att garantera kundernas budgetar inte belastas onödigt mycket.

Förnyelsebar energi

Olseröds Energi använder sig uteslutande av förnyelsebar energi i sina elavtal, vilket stärker deras position som en grön energileverantör. De investerar konsekvent i projekt relaterade till vindkraft, solenergi och vattenkraft, och ger kunderna möjlighet att bidra till en hållbarare framtid.

Funktion Beskrivning
Pristyp Rörlig/Fast
Bindningstid Ingen/Flexibel/Lång
Rabatter Ja, inklusive välkomstrabatt och lojalitetspremie
Påslag Minimerade jämfört med marknaden
Förnyelsebar energi 100% förnyelsebart från vind, sol och vatten

Snabbinfo om Olseröds Energi

Olseröds Energi är ett elbolag som erbjuder olika tjänster för att täcka dina energibehov. Trots sin storlek och engagemang i miljön tillhandahåller de inte alla tjänster som du kan förvänta dig. Nedan finner du en snabböversikt av vad Olseröds Energi erbjuder och vilka tjänster som inte finns tillgängliga för närvarande.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Olseröds Energi egna kunder?

Kundåterkoppling är grundläggande för varje företags framgång, och Olseröds Energi står starka med positiva vittnesmål från diverse oberoende recensionsplattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kunder uttrycker uppskattning över energibolagets klara kommunikation, pålitliga service och engagemang i hållbar energi. De betonar också företagets flexibla avtalsvillkor och konkurrenskraftiga priser vilket framförs som en anledning till deras fortsatta lojalitet.

Plattform Antal Recensioner Genomsnittsbetyg
Reco 352 4.6/5
SKI 281 4.3/5
Trustpilot 217 4.4/5

Timpriser hos Olseröds Energi

För de konsumenter som föredrar att optimera sin elförbrukning efter timpris, erbjuder Olseröds Energi transparenta och dynamiska timpriser. Deras prissättning är designad för att spegla den aktuella energimarknaden, vilket innebär att konsumenterna kan utnyttja prisvariationer och minska sina kostnader genom att konsumera el under lågpristimmar. Denna typ av flexibilitet gagnar speciellt de mest energimedvetna kunderna.

Tid på dygnet Timpris
00:00-07:00 Lågt
07:00-19:00 Medium
19:00-24:00 Lågt

Fördelar & Nackdelar

Att välja rätt elleverantör kan vara en komplex process. Olseröds Energi har flera fördelar såsom deras engagemang i grön energi och deras kundcentrerade affärsmodell. Dock, som alla andra företag, finns det även områden som kan förbättras eller som kanske inte passar alla kunders behov.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Begränsat urval av fasta prisavtal
Konkurrenskraftiga timpriser Oklarhet kring timprisernas sammansättning
Omfattande miljöarbete och investeringar Behov av bättre digitala verktyg för kundupplevelsen
Kundanpassade avtalsvillkor Utrymme för förbättringar inom kundsupport

Kundsupport

Olseröds Energis kundsupportavdelning är dedikerad till att erbjuda hjälp och svar på alla tänkbara frågor kunder kan ha. Enligt de senaste enkäterna uppskattar kunder snabbheten och noggrannheten i supportens arbete. Med ett kundorienterat förhållningssätt strävar de efter att lösa problemen på effektivaste sätt genom personlig kontakt via telefon och e-post.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag-Fredag: 08:00-17:00 [email protected] 010-150 20 30 Olserödsvägen 123, 296 53 Olseröds stad

Sammanfattning

Olseröds Energi står fram som en stark aktör på den svenska elmarknaden med fokus på förnybar energi och kundanpassade lösningar. Deras insyn i marknadens dynamik och engagemang för miljön speglas inte bara i deras produkter utan i hela deras affärsetik. Företaget får höga betyg för dess tydliga kommunikation och flexibla prissättning. Trots vissa utvecklingsområden, såsom digital kundservice och fastprisavtalsalternativ, framstår Olseröds Energi som ett lovvärt val för den miljömedvetne kunden, som värdesätter transparens och företagsansvar.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär 100% förnyelsebar energi från Olseröds Energi?
 • Det innebär att all el som Olseröds Energi levererar kommer från förnybara källor som vind, sol, vatten eller bioenergi.

 • Kan jag byta till ett fastprisavtal hos Olseröds Energi?
 • Olseröds Energi erbjuder ett begränsat urval av fasta prisavtal, det bästa är att kontakta kundservice för mer information om nuvarande erbjudanden.

 • Hur reflekteras timprisernas variationer?
 • Timpriserna hos Olseröds Energi varierar beroende på energimarknadens fluktuationer, vilket gör att kunder kan dra nytta av lägre priser under vissa timmar på dygnet.

 • Vilka åtgärder tar Olseröds Energi för miljön?
 • Företaget bedriver ett omfattande miljöarbete genom investeringar i hållbar teknologi och strävar efter att minska sin egen samt kundernas koldioxidavtryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *