Hem » OKQ8 omdöme elpriser

OKQ8 omdöme elpriser

I en värld där hållbarhet och kostnadseffektivitet blir allt viktigare är valet av elbolag en avgörande faktor för såväl privatpersoner som företag. Elmarknaden kan uppfattas som komplex med sina fluktuerande priser och utbud, men med rätt vägledning kan man göra välgrundade och ekonomiska beslut. OKQ8, mest känt för sitt omfattande nätverk av bensinstationer, har nu tagit sig an utmaningen att erbjuda konsumenterna konkurrenskraftiga elavtal. Denna recension dyker ner i detaljer för att ge dig en holistisk bild av vad OKQ8 har att erbjuda när det kommer till deras elektricitetstjänster. Häng med oss för att se hur de rankar inom olika nyckelaspekter såsom erbjudanden, prissättning, och miljöhänsyn.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 4/5 5/5 3/5

OKQ8 elpriser & erbjudanden

Att navigera genom OKQ8:s elpriser är som att hitta en oas i öknen av elektricitetsalternativ. Med transparenta prisspecifikationer och olika avtalstyper, står de ut som en pålitlig option för den kostnadsmedvetna kunden. De erbjuder rörligt elpris, som följer marknadspriset, samt fastprisavtal där kunden kan låsa sin el-kostnad över en bestämd period, vilket ger en förutsebar ekonomi i en annars svängig energimarknad.

Avgifter och bindningstider

På den svenska elmarknaden är avgifter och bindningstider ofta smärtpunkter för konsumenter. OKQ8 strävar efter att göra detta så smärtfritt som möjligt med tydliga villkor. Deras bindningstider varierar, med erbjudanden som både siktar på långsiktiga relationer och de som föredrar friheten att byta leverantör utan besvär. Huruvida det finns några uppsägningsavgifter klargörs i avtalsvillkoren – en viktig detalj för att undvika obehagliga överraskningar.

Rabatter & Erbjudanden

OKQ8 glänser när det kommer till rabatter och specialerbjudanden. De har utformat en mosaik av förmåner som riktar sig till både nya och befintliga kunder. Deras mål är att premiera lojalitet och uppmuntra smart energianvändning genom innovativa incitament.

 • Introduktionserbjudande för nya kunder
 • Rabatt vid autogiro och e-faktura
 • Säsongsrelaterade kampanjer

Påslag

När det gäller påslag håller OKQ8 det konkurrenskraftigt och rättvist. Påslaget är den kostnad som elhandelsföretaget lägger ovanpå själva inköpspriset av elen, vilket kan förstås som företagets ’serviceavgift’. Genom att hålla påslagen låga, visar OKQ8 sin ambition att vara en föredragen partner i kundens sökande efter ekonomiskt hållbara energilösningar.

Förnyelsebar energi

Med en oavbruten vind under sina vingar när det kommer till förnyelsebar energi, är OKQ8 inte bara en distributör av el; de är förespråkare för ett grönare Sverige. De erbjuder 100% förnyelsebar el som kommer från sol, vind, och vatten, vilket speglar deras engagemang för miljön och framtidens generationer. Detta blir alltmer ett uppskattat val bland miljömedvetna konsumenter.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar Energikälla
Transparenta och rättvisa Olika alternativ Flertalet förmånliga Konkurrenskraftiga 100% förnyelsebar

Snabbinfo om OKQ8

OKQ8 erbjuder inte bara drivmedel utan strävar även efter att vara en del i energiomställningen med hållbara lösningar. Som elhandelsföretag erbjuder de miljövänliga elavtal, med särskilt fokus på förnybar energi och smarta funktioner som underlättar konsumentens vardag. Deras tjänster inkluderar bl.a. e-faktura och pappersfaktura för enkel hantering av räkningar och de ger även möjlighet till samlingsfaktura för att förenkla administrationen för kunder med flera abonnemang. Dessutom satsar OKQ8 på att leverera svanenmärkt el, vilket bidrar till ett hållbart miljöval för sina kunder. Medan vissa tjänster som autogiro och prisgaranti inte erbjuds, är deras inriktning mot att erbjuda schysst och transparent elhandel tydlig.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger OKQ8:s egna kunder?

Kundåsikter är väsentliga för att förstå hur ett elbolag sköter sin verksamhet och vilken service de faktiskt levererar. OKQ8:s kundrecensioner och omdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot ger en bred bild av företagets prestanda. Många kunder berömmer företaget för deras transparenta prissättning och engagemang för miljön, medan vissa pekar på utmaningar relaterade till kundtjänst och administration.

 • Reco: Över 500 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4 av 5 stjärnor
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankat inom kundnöjdhet
 • Trustpilot: Mer än 1000 recensioner med en rating på 3,5 av 5

Timpriser hos OKQ8

Att hålla reda på timpriserna är viktigt för alla som har eller funderar på ett rörligt elprisavtal. OKQ8 erbjuder aktuella timpriser som reflekterar marknadens fluktuationer, och ser till att deras kunder är välinformerade genom regelbundna uppdateringar via deras hemsida och personliga konton. Deras transparenta tillvägagångssätt tillåter konsumenter att göra kostnadseffektiva beslut baserade på realtidsdata.

Tid på dygnet Timpris Vardagar Timpris Helger
00:00 – 06:59 XX öre/kWh XX öre/kWh
07:00 – 23:59 XX öre/kWh XX öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

Varje elbolag har sina styrkor och svagheter, och OKQ8 är inget undantag. Bland fördelarna finner vi deras helhjärtade satsning på förnyelsebar energi och konkurrenskraftiga priser. Deras nackdelar kan inkludera begränsningar i kundservice och behov av förbättringar i vissa administrativa processer. Att identifiera dessa punkter hjälper potentiella kunder att ta välgrundade beslut.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för förnyelsebar energi Varierande erfarenheter av kundtjänst
Konkurrenskraftiga och transparenta priser Utvecklingsbehov inom vissa administrativa områden
Diverse avtalstyper som passar olika behov Limited special offers and promotions compared to some competitors

Kundsupport

OKQ8:s kundsupport är en vital del av deras erbjudande. Kundservicen arbetar hårt för att leverera snabba och korrekta svar på alla frågor som rör elavtal, fakturering och besparingstips. Feedback visar att de strävar efter att ge ett personligt bemötande, även om vissa kunder upplevt varierande servicenivåer. Kundsupportteamets kompetens och vilja att assistera speglas i de vägledande resurser och verktyg som finns tillgängliga på företagets hemsida.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 18:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 010 – 455 00 00
Adress OKQ8 AB, Kundservice, Box 210 55, 100 31 Stockholm

Sammanfattning

OKQ8 har som mål att ständigt förbättra och anpassa sina tjänster enligt kundernas önskemål och behov, vilket återspeglas i deras strävan efter innovation inom grön energi. Deras konkurrenskraftiga prissättning, transparenta timpriser och varierat utbud av elavtal utgör en solid grund för att attrahera och behålla nöjda kunder. Trots omdömen om varierande erfarenheter hos kundtjänsten, står det klart att majoriteten av kunderna uppskattar deras pålitlighet och fokus på hållbarhet vilket gör OKQ8 till ett starkt alternativ på den svenska elmarknaden.

Vanliga Frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som kunder ställer om OKQ8:

 • Hur byter jag till OKQ8 som elleverantör?
 • Vilka typer av elavtal erbjuder OKQ8?
 • Hur fungerar OKQ8:s timpriser?
 • Vad gör OKQ8 för miljön?
 • Hur kontaktar jag OKQ8 vid en flytt?

Dessa och fler frågor besvaras utförligt i vår FAQ-sektion och på OKQ8:s hemsida, så att du som konsument kan göra ett informerat val när det gäller din elektricitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *