Hem » Nybro Energi omdöme elpriser

Nybro Energi omdöme elpriser

I sökandet efter det bästa elbolaget för dina behov kan det vara svårt att veta var man börjar. Det finns många faktorer som spelar in, allt från priser och erbjudanden till förnyelsebar energi och bindningstider. I en djupgående granskning av Nybro Energi, ett elbolag känt för sin lokala närvaro och engagemang för hållbarhet, har vi noggrant utvärderat vad de har att erbjuda svenska konsumenter. Med hjälp av vår detaljerade analys kan ni få en klarare bild av huruvida Nybro Energi är det rätta valet för just er.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 5.0 4.0

Nybro Energi elpriser & erbjudanden

När man undersöker Nybro Energis elpriser framträder en bild av konkurrenskraft och transparens. Företaget erbjuder varierande prissättningar som inkluderar både fasta och rörliga avtal, vilket tillgodoser olika kunders behov och förbrukningsmönster. Dessutom är prissättningen hos Nybro Energi ofta anpassad för att vara rättvis och reflektera aktuella marknadsförhållanden, vilket uppskattas av energimedvetna konsumenter.

Avgifter och bindningstider

Nybro Energis struktur för avgifter och bindningstider är utformad för att vara smidig och förutsägbar. Kunder kan förvänta sig låga fasta månadsavgifter som komplement till deras användarvänliga avtalsvillkor. Bindningstiderna varierar beroende på avtalstyp men företaget strävar efter flexibilitet, vilket erbjuder kunderna möjligheten att välja ett avtal som bäst passar deras livsstil och planer för framtiden.

Rabatter & Erbjudanden

Att dra nytta av rabatter och särskilda erbjudanden är en smart väg att minska sina elräkningar och hos Nybro Energi finns alltid intressanta alternativ att utforska. Nya kunder kan ofta hitta välkomstrabatter, medan långsiktiga kunder uppmuntras genom lojalitetsprogram.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Bonuspoängssystem för återkommande kunder
 • Speciella kampanjer vid referens av vänner och familj

Påslag

Även om påslagen hos Nybro Energi är konkurrenskraftiga, är det viktigt för konsumenterna att ha en klar bild av dessa kostnader. Påslagen reflekterar de administrativa kostnaderna hos företaget men hålls inom rimliga gränser för att säkerställa kundnöjdhet och upprätthålla förtroendet mellan leverantör och konsumentsamhället.

Förnyelsebar energi

Nybro Energis engagemang i förnyelsebar energi är inte bara en fras utan en konkret praxis. Med en energimix som fokuserar på vattenkraft, solenergi, och vindkraft, demonstrerar företaget påtagligt sin dedikation till en hållbar framtid. För konsumenter som värdesätter miljövänliga lösningar är Nybro Energi ett självklart val.

Avgiftstyp Detaljer
Månadsavgift Låg och fast
Bindningstid Flexibla alternativ
Rabatter Variabel baserat på kundens val
Påslag Konkurrenskraftiga
Förnybar energi 100% fotfokuserad på hållbara källor

Snabbinfo om Nybro Energi

Nybro Energi erbjuder ett brett utbud av tjänster anpassade för att tillgodose sina kunders olika behov när det kommer till elektricitet och energilösningar. Detta inkluderar miljövänliga elavtal och smidiga betalningslösningar, dock saknar man vissa tjänster såsom Schysst elhandel och Autogiro.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Nybro Energis egna kunder?

Kundomdömen om Nybro Energi på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot skildrar företaget som en pålitlig leverantör med hög kundtillfredsställelse. Många nämner den utmärkta kundservicen samt deras förmåga att erbjuda tydliga och gynnsamma villkor. Nybro Energi är särskilt uppskattade för deras insatser att göra energiförsörjningen grön och hållbar, något som långsiktigt gynnar både miljön och kundens plånbok.

Plattform Antal Recensioner Genomsnittligt Betyg
Reco 150 4.5 av 5
SKI Omdömen integreras i årlig rapport Generellt Högt Konsumentindex
Trustpilot 250 4.3 av 5

Timpriser hos Nybro Energi

Nybro Energis timpriser reflekterar företagets förmåga att erbjuda konkurrenskraftiga priser som matchar marknadens dynamik. Priserna varierar under dygnets olika timmar vilket ger kunden chansen att anpassa sin förbrukning efter de mest fördelaktiga perioderna. Tack vare transparenta prisuppgifter kan kunderna lätt jämföra timpriser och på så vis optimera sin elkonsumtion.

Tid på Dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) Varierande beroende på marknadspris
Dag (10-14) Varierande beroende på marknadspris
Kväll (14-18) Varierande beroende på marknadspris
Natt (18-06) Varierande beroende på marknadspris

Fördelar & Nackdelar

Att välja Nybro Energi kommer med flera fördelar, såsom deras miljöfokus och transparenta prisstruktur. Förnya ditt energiavtal med dem betyder också att du stödjer lokal ekonomi och hållbarhet. Det bör dock noteras att elmarknaden är volatil och priserna kan växla, vilket kan uppfattas som en nackdel. Men med deras anpassningsbara avtalsvillkor kan detta hanteras väl av den medvetna konsumenten.

Fördelar Nackdelar
Personlig kundservice Volatila timpriser kan vara komplexa för vissa kunder
Transparenta och rättvisa priser Kräver en viss grad av engagemang att följa prisfluktuationer
Hållbar och grön energiproduktion
Positiva recensioner och hög kundtillfredsställelse

Kundsupport

Hos Nybro Energi tar man kundsupporten på största allvar. Med en dedikerad och välutbildad personal som står redo att assistera, kan kunder förvänta sig snabba och konkreta svar på sina frågor. Tveka inte att kontakta kundtjänst via telefon eller e-post om några oklarheter eller problem uppstår. De strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00-17:00 [email protected] 0481-68 70 00 Nybro Energi, Storgatan 36, 382 30 Nybro

Sammanfattning

Nybro Energi utmärker sig som en pålitlig energileverantör med starkt fokus på hållbarhet och miljövänlig energiproduktion. De tillhandahåller inte bara konkurrenskraftiga priser utan också en utmärkt kundsupport som uppskattas av deras kunder. Deres transparenta approach i prisstruktur och fakturering underlättar för kunderna att fatta informerade beslut om sin elanvändning. Sammantaget erbjuder Nybro Energi ett komplett paket för den miljömedvetna konsumenten som söker en stabil och ansvarsfull energipartner.

Vanliga Frågor

 • Kan jag ändra mitt avtal hos Nybro Energi?
  Ja, du kan alltid kontakta kundservice för att diskutera och justera ditt avtal utifrån aktuella priser och erbjudanden.
 • Går det att få hjälp med att minska min energiförbrukning?
  Absolut, Nybro Energi erbjuder rådgivning för att hjälpa dig att effektivisera din förbrukning och därmed spara både pengar och miljö.
 • Är all el som säljs av Nybro Energi grön?
  De satsar på att så mycket som möjligt av deras producerade och sålda el ska vara från förnybar och hållbar energi. För specifika detaljer kan du kontakta dem direkt.
 • Vilka betalningsmetoder accepterar Nybro Energi?
  Vanliga betalningsmetoder som direktbetalning, e-faktura och autogiro finns tillgängliga för en smidig betalningsprocess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *