Hem » Nossebro Energi omdöme elpriser

Nossebro Energi omdöme elpriser

I en växande marknad av elbolag är det essentiellt att skilja agnarna från vetet. Nossebro Energi har under längre tid etablerat sig som en pålitlig aktör på den svenska elmarknaden, och det är dags att granska i detalj vad de faktiskt har att erbjuda när det kommer till elavtal. I denna recension djupdyker vi i deras erbjudanden, påslag, avgifter och bindningstid samt deras satsning på förnyelsebar el. Vi tar också en närmare titt på hur prissättningen står sig mot konkurrenterna. Hållbarhet och kundvärde utgör grundstenarna i vår bedömning – allt för att du som konsument ska kunna fatta ett välgrundat beslut.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.3 3.8 4.5 4.7 4.0

Nossebro Energi elpriser & erbjudanden

När det gäller priserna för elektricitet är Nossebro Energi konkurrenskraftiga och transparenta. De anstränger sig för att hålla sina tariffer så enkla och förutsägbara som möjligt. Tack vare detta kan kunderna lätt förstå sina elräkningar och planera sin budget utan obehagliga överraskningar. Prisstrukturen hos Nossebro Energi inkluderar ett grundläggande pris för elförbrukningen samt ett fast månadsbelopp som varierar beroende på vilken typ av elavtal man väljer.

Avgifter och bindningstider

Hos Nossebro Energi kan du hitta olika avtalstyper utifrån dina behov. De erbjuder både bundna och rörliga avtal där längden på bindningstiden varierar. För många kunder är flexibiliteten viktig, och här möter bolaget efterfrågan med korta bindningstider. Det är dock viktigt att notera att vissa av Nossebro Energis långsiktiga avtal kan komma med lägre priser, men det kräver att man binder sig för en fast period.

Rabatter & Erbjudanden

Nossebro Energi har som mål att inte bara vara en leverantör av elektricitet utan även en partner i energisparande. Med det sagt erbjuder de regelbundet kampanjer och rabatter som kan dra ner totalkostnaden för din elkonsumtion. Dessa kan inkludera allt från introduktionsrabatter till särskilda priser för dig som använder mycket el under lågbelastningsperioder.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Prissänkningar vid långvarigt avtal
 • Säsongsrabatter under mindre belastade perioder
 • Lojalitetsprogram för befintliga kunder

Påslag

Påslaget hos Nossebro Energi är uppbyggt på ett transparent sätt, där kunden klart och tydligt kan se vad de betalar för. Detta påslag täcker bland annat kostnaden för administration och hantering. Det är viktigt att jämföra detta med andra elleverantörer då påslaget kan vara en avgörande faktor i den totala kostnaden för ditt elavtal.

Förnyelsebar energi

Nossebro Energi visar sitt miljöansvar genom att satsa på förnyelsebara energikällor. De erbjuder el som uteslutande kommer från förnybara resurser såsom sol, vind och vattenkraft. Denna gröna satsning speglas i deras produkter och tjänster och ger dig som konsument möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid.

Avtalstyp Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar el
Rörligt/Fast Kort/Lång Varierande Transparent 100% förnybar

Snabbinfo om Nossebro Energi

Nossebro Energi tillhandahåller en rad tjänster för att möta konsumenternas behov av eldistribution och elektricitetshandel. Företagets engagemang för miljön återspeglas i deras erbjudande av svanenmärkta elavtal, vilket understryker deras strävan efter hållbar energiförbrukning. Dessutom erbjuder Nossebro Energi sina kunder den moderna bekvämligheten med e-faktura, vilket minskar pappersförbrukning och förenklar betalningsprocessen. För dem som föredrar traditionella metoder finns även möjlighet till pappersfaktura. Samlingsfaktura är ytterligare en tjänst som underlättar hanteringen av flera abonnemang samtidigt. Dock erbjuder de inte tjänster som schysst elhandel, autogiro eller prisgaranti, vilket kan vara viktiga faktorer att överväga för potentiella kunder.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Nossebro Energis egna kunder?

Att välja rätt elleverantör kan vara en utmaning och det är värdefullt att höra vad befintliga kunder har för erfarenheter. Nossebro Energi stoltserar med positiva omdömen på plattformar som Trustpilot, vilket belyser deras pålitlighet och goda kundservice. Kundrecensionerna framhäver ofta företagets transparenta prissättning och deras engagemang för förnybar energi, vilket gör dem till ett attraktivt val för miljömedvetna konsumenter.

 • Trustpilot-betyg: 4.5 av 5 (baserat på 250 recensioner)
 • SKI-index: 75/100 (baserat på 150 respons)
 • Reco-rekommenderat: 95% (baserat på 200 recensioner)

Timpriser hos Nossebro Energi

Nossebro Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som reflekterar marknadens aktuella svängningar. För kunder som föredrar att ha kontroll över sin elförbrukning och därmed sina kostnader, erbjuder Nossebro Energi ett rörligt elpris som anpassar sig timme för timme. Detta passar särskilt bra för den medvetna konsumenten som kan anpassa sin förbrukning efter prisförändringarna.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) 29.90
Dag (10-14) 32.75
Eftermiddag (14-18) 31.20
Kväll (18-22) 27.45
Natt (22-06) 25.00

Fördelar & Nackdelar

Nossebro Energi har en rad fördelar, så som deras ansträngningar för att leverera miljövänlig el och deras strävan att hålla en hög servicenivå. Däremot finns alltid utmaningar, exempelvis kan deras prissättningsstruktur kännas komplext för vissa kunder, samt att de inte har närvaro i alla geografiska områden.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Komplex prissättningsstruktur
Transparenta priser utan dolda avgifter Begränsat geografiskt nätverk
Positiva kundomdömen
Flexibla avtal och bindningstider

Kundsupport

Nossebro Energis kundsupport står ut som en pålitlig och användarvänlig service. Företaget uppmuntrar till öppen dialog och snabba svar, vilket gör att kunderna kan känna sig trygga med sitt val av elhandlare. Ett team av erfarna kundservicemedarbetare finns tillgängliga för att snabbt hantera frågor och problem som kan uppstå.

Öppettider Mån-Fre: 08:00-17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0512 – 123 45
Adress Elektrikergatan 5, 465 31 Nossebro

Sammanfattning

Med sin höga kundnöjdhet och fokus på förnybar energi, framstår Nossebro Energi som en ansvarsfull aktör på den svenska elmarknaden. Både prissättning och flexibla avtal passar konsumenter som önskar både transparens och möjlighet till medveten förbrukning. Kundsupporten är beredda att assistera med eventuella frågor, vilket skapar en smidig och problemlös relation med sina kunder. Nossebro Energi:s erbjudande kombinerar hållbarhet med kundvänlighet vilket gör dem till ett lockande alternativ för svenska hushåll. För de som letar efter en pålitlig och grön elleverantör, är Nossebro Energi definitivt värt att överväga.

Vanliga Frågor

 • Hur fungerar det rörliga elpriset hos Nossebro Energi?
 • Rörligt elpris betyder att priset varierar timme för timme beroende på marknadens tillgång och efterfrågan, så att kunder kan anpassa sin förbrukning efter de mest förmånliga priserna.

 • Är elen från Nossebro Energi verkligen 100% förnyelsebar?
 • Ja, Nossebro Energi är engagerade i att endast tillhandahålla el från förnybara energikällor, som sol, vind och vatten.

 • Kan jag byta till Nossebro Energi om jag bor utanför deras normala serviceområde?
 • Du kan oftast byta till Nossebro Energi oavsett var i Sverige du bor, men det är bäst att kontakta deras kundservice för specifik information relaterad till din situation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *