Hem » Norrtälje Energi omdöme elpriser

Norrtälje Energi omdöme elpriser

I Sverige finns det en djungel av elbolag som lovar mycket, men det är inte alltid enkelt att skilja agnarna från vetet. Norrtälje Energi, ett aktuellt och expansivt elbolag, erbjuder en palett av tjänster med kunden i fokus. Som förväntansfull konsument är det viktigt att analysera hur väl de lever upp till sina löften. Genom att belysa olika aspekter av deras verksamhet ger vi här en överskådlig blick på vad du som kund kan förvänta dig när det gäller erbjudanden, prissättning och förnyelsebart energival. Vår omsorgsfullt sammanställda recension eftersträvar att ge dig den information du behöver för att göra ett välgrundat beslut. Nedan finner du vårt stjärnbetyg baserat på noggrann research och analyser av faktiska kunders erfarenheter.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.2 4.3 4.7 4.1

Norrtälje Energi elpriser & erbjudanden

När det gäller Norrtälje Energi är prisstrukturen både konkurrenskraftig och transparent. Elbolaget är känt för sina skräddarsydda lösningar som tillgodoser varierande behov hos såväl privata hushåll som företag. Norrtälje Energis elpriser speglar marknadens dynamik, med möjligheter till fast pris eller rörligt elavtal beroende på kundens preferenser.

Avgifter och bindningstider

En viktig detalj att notera med Norrtälje Energi är deras relativt låga avgifter och flexibla bindningstider. Kunden har möjlighet att välja mellan avtal med eller utan bindningstid, vilket ger en ökad frihet att byta leverantör utan extra kostnad, om så önskas.

Rabatter & Erbjudanden

Norrtälje Energi står ut med sina konkurrenskraftiga rabatter och attraktiva erbjudanden, särskilt för nya kunder eller vid vissa kampanjperioder. Deras rabatter kan inkludera allt från minskade påslag till första månaden gratis.

 • Första månaden gratis
 • Ingen uppsägningsavgift vid byte
 • Exklusiva rabatter vid längre bindningstider

Påslag

Påslagen hos Norrtälje Energi håller sig konkurrenskraftiga och väl inom industristandardens ramar. Påslaget är en del av prissättningen som går direkt till elhandlaren och Norrtälje Energis transparens omkring denna avgift uppskattas av dess kunder.

Förnyelsebar energi

Dedikationen att bidra till ett hållbart samhälle genomsyrar Norrtälje Energis val av energikällor. Företaget erbjuder 100% förnyelsebar energi, främst producerad från svensk vind-, vatten- och solkraft. Detta val förenar ekologisk hållbarhet med modern energiförsörjning.

Avgifter Bindningstider Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Låga Flexibla Flera alternativ Konkurrenskraftiga 100% förnyelsebart

Snabbinfo om Norrtälje Energi

Norrtälje Energi är en lokal energileverantör som förbinder sig att leverera ren och hållbar energi. De strävar efter att vara en pålitlig partner i övergången till en hållbar framtid genom sina miljövänliga tjänster och produkter.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Norrtälje Energis egna kunder?

Kundnöjdheten hos Norrtälje Energi är en vital del av bolagets image. Enligt recensioner på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framgår det att kunder uppskattar den lokala närvaron och personliga servicen. Speciellt framhävs den problemfria kundtjänsten och företagets transparens angående avgifter och prisändringar.

 • Trustpilot: 4.2/5 (baserat på 112 recensioner)
 • Reco: 4.5/5 (baserat på 85 omdömen)
 • SKI Kundnöjdhet Index: 78/100

Timpriser hos Norrtälje Energi

Timpriset hos Norrtälje Energi reflekterar företagets strävan att erbjuda competitive priser med maximal transparens. Med realtidsprissättning kan kunder dra nytta av låga elpriser under icke-peak tider, vilket eventuellt kan leda till betydande besparingar över tid. Detta är speciellt fördelaktigt för energimedvetna konsumenter som kan anpassa sin konsumtion efter prisvariationerna.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) 35
Dagtid (10-14) 30
Sen eftermiddag (14-18) 40
Kväll (18-22) 45
Natt (22-06) 25

Fördelar & Nackdelar

Norrtälje Energi har flera fördelar som uppskattas av deras kunder såsom engagemanget i förnyelsebar energi och deras kundservice. Dock finns även nackdelar som bör övervägas, exempelvis begränsad tjänsteområde då de framförallt verkar i Norrtälje kommun och kravet på fast månadsavgift oavsett förbrukning.

Fördel Nackdel
Personlig kundtjänst Begränsat tjänsteområde
100% förnyelsebar energi Krav på månadsfast avgift
Transparenta priser
Anpassningsbara avtal

Kundsupport

Norrtälje Energi är välkänt för sin kundnära och tillmötesgående support. Många kunder framhäver den snabba responsen och den hjälpsamma attityden hos kundtjänstteamet. Det spelar ingen roll om det är frågor om fakturor, förändringar i avtal eller allmänna energifrågor – kundsupporten står redo att assistera med en lösning.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00-17:00 [email protected] 0175-788 00 Verkstadsvägen 10, 761 51 Norrtälje

Sammanfattning

Norrtälje Energi erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser och 100% förnyelsebar energi, utan också en kundservice som uppskattas för sitt personliga tillvägagångssätt. Särskilt värdefullt är bolagets ansträngningar att vara transparenta i sin prissättning och de anpassningsbara avtal som möter individens behov. Att de opererar inom ett begränsat område kan ses som en nackdel för de utanför Norrtälje, men för de inom området betyder det tillgång till en lokal och engagerad energileverantör.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag följa min energikostnad i realtid med Norrtälje Energi?
  Norrtälje Energi erbjuder tjänster och verktyg som gör det möjligt för kunder att följa sin energikonsumtion och kostnader i realtid via deras onlineplattform.
 • Vilken typ av energiavtal rekommenderar Norrtälje Energi?
  Beroende på din förbrukning och preferenser kan Norrtälje Energi erbjuda olika typer av avtal. De rekommenderar dock att du tar del av ett avtal som ligger i linje med din energianvändning.
 • Är Norrtälje Energi aktiv inom förnyelsebar energi?
  Ja, Norrtälje Energi är en pådrivare inom förnyelsebar energi och strävar efter att leverera 100% förnyelsebar energi till sina kunder.
 • Hur går jag tillväga för att byta till Norrtälje Energi?
  Det är enkelt att byta till Norrtälje Energi. Besök deras hemsida för mer information eller kontakta kundservice direkt för hjälp genom hela processen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *