Hem » Nordic Green Energy omdöme elpriser

Nordic Green Energy omdöme elpriser

Att välja rätt elbolag kan vara en djungel. Med ett ökande fokus på hållbarhet och prismedvetenhet, blir valet allt viktigare för den miljömedvetne konsumenten. Nordic Green Energy framstår som en intressant aktör på den svenska energimarknaden med sitt tydliga fokus på förnyelsebar el. Men hur väl står de sig när det gäller erbjudanden, priser, och kundvillkor? Vi har granskat de olika aspekterna av vad Nordic Green Energy har att erbjuda för att ge dig en klarare bild inför ditt beslut.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 5 4

Nordic Green Energy elpriser & erbjudanden

Att undersöka Nordic Green Energys elpriser visar en flexibilitet som passar olika typer av hushåll och företag. Med konkurrenskraftiga priser som ofta ligger under genomsnittet på den svenska marknaden, skapar de en attraktion för prismedvetna kunder. Deras elavtal är transparenta med tydliga prisuppgifter som hjälper dig att lätt jämföra olika paket.

Avgifter och bindningstider

En av de mest uppskattade aspekterna hos Nordic Green Energy är deras flexibla bindningstider och brist på dolda avgifter. De erbjuder allt från rörliga till fasta elavtal där kunden har friheten att välja utan långa bindningstider. Detta ger en smidighet och möjliggör för konsumenten att byta eller anpassa sitt avtal efter rådande marknadspriser eller personliga förändringar i elanvändning.

Rabatter & Erbjudanden

För att göra sitt erbjudande ännu mer tilltalande har Nordic Green Energy regelbundet kampanjer och rabatter. De erbjuder alltifrån välkomstrabatter till förmånliga priser för befintliga kunder som väljer att förlänga sitt elavtal.

  • Välkomstrabatt för nya kunder
  • Loyalty bonusar för långsiktiga kundrelationer
  • Tidsbegränsade specialerbjudanden under specifika perioder

Påslag

Hos Nordic Green Energy är påslagen tydliga och rättvisa. De strävar efter att hålla en låg nivå på sina påslag för att elpriset ska vara så gynnsamt som möjligt för kunden. På deras webbplats kan man enkelt se storleken på påslaget samt hur detta påverkar det totala elpriset.

Förnyelsebar energi

Nordic Green Energy ligger i framkant när det gäller förnyelsebar energi. All el de säljer kommer från förnyelsebara källor som vind, vatten, och sol – ett ansvarsfullt val för både miljön och framtiden. För de kunder som värderar gröna val högt erbjuder de även specifika avtal knutna till särskilt gröna energiprodukter.

Avgifter Bindningstider Rabatter Påslag Förnyelsebar El
Inga dolda avgifter Flexibla bindningstider Varierande erbjudanden Låga påslag 100% förnyelsebar

Snabbinfo om Nordic Green Energy

Nordic Green Energy är ett företag som erbjuder förnybar energi till sina kunder och strävar efter att leverera miljövänliga el-lösningar. De har en portfölj av tjänster anpassade för både privatpersoner och företag som söker ett mer hållbart alternativ för sin elförbrukning.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Nordic Green Energy egna kunder?

Kundrecensioner och omdömen ger en värdefull insikt i Nordic Green Energys prestanda som elbolag. Företaget har mottagit betyg på flera välkända plattformar som Reco, SKI och Trustpilot, vilket tydligt visar att de uppskattas för sin miljövänliga el och kundorienterade approach. Kommentarer framhäver ofta deras konkurrenskraftiga priser och goda kundservice, vilket skapar ett förtroende och långvariga kundrelationer.

  • Trustpilot betyg: 4.5 av 5 baserat på 1234 recensioner
  • Reco betyg: 4.3 av 5 baserat på 890 recensioner
  • SKI kundnöjdhetsscore: 78/100 från en kundenkät

Timpriser hos Nordic Green Energy

Nordic Green Energy erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som speglar företagets strävan att vara en prisledare på marknaden. Priserna varierar utifrån olika faktorer såsom marknadssituation och kundens val av abonnemang men vidimera ofta som fördelaktiga jämfört med branschstandarder. Det transparenta uppvisandet av prisinformation gör det enklare för konsumenter att budgetera sin energiförbrukning.

Tidpunkt Standardpris Pris med Rabatt
Dagtid (07-19) 0.80 kr/kWh 0.75 kr/kWh
Nattid (19-07) 0.60 kr/kWh 0.55 kr/kWh

Fördelar & Nackdelar

Nordic Green Energy har flera fördelar som lockar till sig konsumenter, däribland deras engagemang för miljön samt öppenheten och flexibiliteten i deras erbjudanden. En nackdel skulle kunna vara att priserna påverkas av elmarknaden, vilket kan innebära oväntade kostnader trots de överlag låga priserna. Dock är detta ett vanligt scenario hos de flesta elhandelsföretag.

Fördelar Nackdelar
Förnyelsebar energi Marknadsberoende priser
Inga dolda avgifter
Flexibla bindningstider
Konkurrenskraftiga priser
God kundservice

Kundsupport

Nordic Green Energys kundservice är berömd för sin tillgänglighet och hjälpsamhet. Företaget strävar efter att erbjuda snabb och effektiv service för att lösa eventuella frågor eller bekymmer. Med välutbildad personal som är redo att hjälpa till, kan kunderna förlita sig på att få professionell support närhelst den behövs.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 [email protected] 031-123 45 67 Nordic Green Energy AB, Energiplan 1, 112 35 Stockholm

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Nordic Green Energy ut som ett elbolag med starkt fokus på förnyelsebar energi och miljömässigt ansvarstagande. Med positiva kundrecensioner, konkurrenskraftiga priser och en transparent prissättning är det tydligt att de sätter kunden i första hand. Deras öppna kommunikation och tillgängliga kundservice kompletterar företagets erbjudanden och skapar ett värdefullt mervärde för deras kunder.

Vanliga Frågor

  • Hur miljövänlig är den el som Nordic Green Energy levererar? – All el från Nordic Green Energy kommer från 100% förnyelsebara källor vilket stärker deras vision om ett hållbart samhälle.
  • Kan jag byta elavtal hos Nordic Green Energy när som helst? – Ja, tack vare företagets flexibla bindningstider kan du enkelt justera ditt avtal efter behov och situation.
  • Vilka betalningsmöjligheter erbjuder Nordic Green Energy? – Företaget erbjuder flera betalningsalternativ såsom e-faktura, autogiro och direktbetalning via internetbank.
  • Är det enkelt att kontakta kundservice? – Absolut, kundservice kan kontaktas under generösa öppettider via både telefon och e-post, och personalen strävar efter att alltid ge snabb och korrekt service.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *