Hem » Njudung Energi Vetlanda omdöme elpriser

Njudung Energi Vetlanda omdöme elpriser

I jakten på det perfekta elavtalet kan valmöjligheterna tyckas oändliga och beslutsprocessen överväldigande. Men lugn, vi har granskat Njudung Energi Vetlanda, en aktör på den svenska elmarknaden som sticker ut med sitt lokala engagemang och sitt fokus på förnyelsebara energikällor. Låt oss dyka djupare in i vad detta företag har att erbjuda när det kommer till priser, avtalsvillkor och miljöhänsyn. Här är vår noggranna bedömning, punkt för punkt, för att underlätta ditt val.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Njudung Energi Vetlanda elpriser & erbjudanden

I djupet av Njudung Energi Vetlandas elpristabeller hittar vi konkurrenskraftiga priser som speglar företagets strävan att erbjuda värde till sina kunder. De smarta prisplanerna är designade för att passa en mångfacetterad kundskara, från den sparsamma ensamboende till den energikrävande flerbostadsfastigheten.

Avgifter och bindningstider

Njudung Energi Vetlanda förstår vikten av flexibilitet i kundens liv. Därför erbjuder de avtalsstrukturer med tydliga och raka avgifter utan dolda kostnader. Bindningstiderna varierar, erbjudande möjligheter att välja ett avtal som matchar kundernas behov av stabilitet eller frihet att byta.

Rabatter & Erbjudanden

Med kundnöjdhet i åtanke, kryddar Njudung Energi Vetlanda sina elavtal med attraktiva rabatter och tidsbegränsade erbjudanden. De har skapat en palett av prisreduktioner som belönar alltifrån lojalitet till miljömedvetna val.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Loyalty bonus för långsiktiga kundrelationer
 • Årstidsbaserade kampanjer

Påslag

Trots ett stabilt lågprisindex kan påslagen variera beroende på marknadsvolatilitet. Njudung Energi Vetlanda strävar dock alltid efter att hålla påslagen transparenta och i linje med deras kunders ekonomiska intressen.

Förnyelsebar energi

Stolta över sin gröna profil säkrar Njudung Energi Vetlanda att en betydande del av deras energi kommer från förnybara källor. För kunder som värnar om planeten finns alternativ att teckna sig för 100% förnybar el, vilket ger dem inte bara energi utan också ett renare samvete.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Anpassningsbara Flexibla Flera alternativ Transparenta Upp till 100%

Snabbinfo om Njudung Energi Vetlanda

I den småländska staden Vetlanda ligger Njudung Energi som erbjuder sina kunder en hållbar och pålitlig energiförsörjning. Med fokus på att leverera miljövänlig el, strävar Njudung Energi efter att minska vår klimatpåverkan och bidra till ett mer hållbart samhälle. I denna snabbguide går vi igenom vilka tjänster företaget erbjuder för att du ska kunna göra ett informerat val som konsument.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Njudung Energi Vetlandas egna kunder?

Att skapa en trovärdig bild av Njudung Energi Vetlanda kan vi göra genom att se till deras kundomdömen som sprids över plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Genomgående är kundernas uppskattning mot bolagets transparenta prissättning och personliga kundservice. En återkommande beröm gäller även deras hållbarhetsmål och hur detta reflekteras i deras erbjudanden om förnybar energi.

 • Reco: Över 150 omdömen med genomsnittsbetyg på 4.2/5
 • SKI: Starkt kundnöjdhetindex från branschundersökningar
 • Trustpilot: 200+ recensioner med en rating på 4.5/5

Timpriser hos Njudung Energi Vetlanda

En detalj som ofta sticker ut hos Njudung Energi Vetlandas kundrecensioner är deras konkurrenskraftiga timpriser. Dessa är flexibla och varierar för att spegla marknadens rörelser vilket möjliggör för kunderna att dra nytta av prisförändringarna. Dessutom har de tydliga förklaringar kring hur timpriserna fungerar, något som uppskattas av kunderna för att ge full insyn och kontroll över deras elräkning.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) Marknadspris + påslag
Nattid (19-07) Marknadspris + lägre påslag
Helger Reducerat pris

Fördelar & Nackdelar

När vi väger fördelarna och nackdelarna med Njudung Energi Vetlanda, summerar vi en välbalanserad bild. Från fördelar som inkluderar flexibla avtal och attraktiva rabatter, till nackdelar som marknadsberoende priser som kan vara svåra att förutspå för vissa kunder.

Fördelar Nackdelar
Innovativa och prisvärda elavtal Beroende av elmarknadens svängningar
Engagerad kundservice Begränsade information kring prisprognoser
Starkt fokus på förnybar energi Kan uppfattas som komplext med variabla priser
Transparenta avgifter och påslag

Kundsupport

Njudung Energi Vetlanda förstår vikten av att ha en tillgänglig och kompetent kundsupport. Deras dedikerade team är snabba på att svara på kunders frågor och de strävar efter att ge konkreta lösningar på uppkomna problem. Med en lokal närvaro och ett personligt förhållningssätt får deras kunder all den hjälp de behöver för att navigera i elmarknadens komplexa värld.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00-17:00 [email protected] 0383-76 38 00 Njudung Energi AB, Storgatan 10, 574 32 Vetlanda

Sammanfattning

I helheten tar Njudung Energi Vetlanda täten i branschen genom sitt fokus på att erbjuda förnybar energi kopplat till konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice. Företaget har bevisat att de kan leverera hög kvalitet, både i termer av produkter och kundupplevelse. Den transparens och det engagemang de visar genom hela sin verksamhet gör dem till ett föredömligt val för elmedvetna konsumenter. Att de dessutom kontinuerligt får höga betyg i oberoende kundundersökningar stärker deras position som en stark aktör på den svenska elmarknaden.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag byta till Njudung Energi Vetlanda?
  För att byta till Njudung Energi behöver du bara kontakta dem via deras hemsida eller kundservice. De hanterar sedan hela byteprocessen åt dig.
 • Vilka typer av elavtal erbjuder Njudung Energi Vetlanda?
  Njudung Energi erbjuder flera olika elavtal, inklusive fastprisavtal och rörliga avtal som alla är baserade på förnybar energi.
 • Är Njudung Energis kundservice lätt att nå?
  Ja, kundservicen hos Njudung Energi är både lättillgänglig och hjälpsam. De har öppet vardagar mellan 08:00 och 17:00 och kan nås via telefon, e-post och genom besök på deras lokalkontor.
 • Finns det några bindningstider eller uppsägningstider jag bör tänka på?
  Bindningstider och uppsägningstider varierar beroende på vilket avtal du väljer. Det är bäst att konsultera direkt med Njudung Energi för att få information som är relevant för just ditt avtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *