Hem » Njudung Energi Sävsjö omdöme elpriser

Njudung Energi Sävsjö omdöme elpriser

I jakten på rätt elavtal dyker det ofta upp en rad frågor – vilket elhandelsföretag erbjuder de bästa villkoren, hur är prissättningen och hur miljövänlig är faktiskt deras el? För att göra valet enklare har vi noggrant granskat Njudung Energi, ett energibolag baserat i Sävsjö, som står ut med sina lokalproducerade och förnyelsebara energilösningar. I denna recension kommer vi detailjerat att utforska alla aspekter av deras tjänster för att ge dig en klarare bild av vad Njudung Energi har att erbjuda. Nedan hittar du en stjärnbetygsöversikt som sätter siffror på de viktigaste elementen i deras electricitetserbjudande.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 5.0 4.8 4.3

Njudung Energi Sävsjö elpriser & erbjudanden

Att tala om elpriser kan vara utmanande, men Njudung Energi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga och transparenta priser. Med en tes om att kombinera hållbarhet med ekonomi, presenterar de ett prisutbud som reflekterar både säsongsvariationer och marknadstrender. För kunder som värdesätter förutsägbarhet erbjuder de fastprisavtal där priset är låst under avtalstiden, medan deras rörliga priser följer marknadens upp- och nedgångar.

Avgifter och bindningstider

Njudung Energi förstår vikten av flexibilitet, vilket återspeglas i deras avgiftsstruktur och bindningstider. De flesta av deras avtal saknar långa bindningstider och uppsägningsavgifter, vilket ger konsumenterna friheten att byta elavtal utan att behöva bekymra sig om dolda kostnader. Detta kundefokuserade tillvägagångssätt stärker förtroendet och tillfredsställelsen hos deras användare.

Rabatter & Erbjudanden

Njudung Energis kunder kan dra nytta av tilltalande rabatter och erbjudanden som syftar till att göra deras elavtal ännu mer ekonomiskt fördelaktiga. Erbjudanden varierar med tiden men inriktningen ligger ofta på att ge mervärde till de som väljer att engagera sig i energibesparingar eller långsiktiga relationer med bolaget.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Bonusprogram för lojala kunder
 • Specialerbjudanden under kampanjperioder

Påslag

Påslag är ett av de mer genomskinliga elementen i Njudung Energis prissättning. Detta är en liten procentandel som läggs till på den faktiska kostnaden för elen för att täcka företagets driftskostnader. Njudung Energi jobbar med att hålla detta påslag på en rimlig nivå för att säkerställa att kundens elräkning förblir överkomlig.

Förnyelsebar energi

Hållbarhet ligger i fokus för Njudung Energi, vilket innebär att en stor del av den el de tillhandahåller kommer från förnyelsebara källor som vind, sol och vattenkraft. Genom sitt arbete med lokala projekt bidrar de också till regional utveckling samt ökar andelen grön energi i elnätet.

Avgift Bindningstid Påslag per månad % Förnyelsebar el Typ av erbjudande
Inga fasta avgifter 0-12 månader Rimligt påslag Över 80% Rabatter och kampanjer

Snabbinfo om Njudung Energi Sävsjö

Njudung Energi Sävsjö är en lokal elektricitetsleverantör som erbjuder en rad tjänster för att möta kundernas energibehov. Som en ansvarsfull aktör på elmarknaden, fokuserar de på att tillhandahålla hållbara och miljövänliga elalternativ. Här nedan hittar du en översikt över vilka tjänster som finns tillgängliga hos Njudung Energi Sävsjö.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Njudung Energi Sävsjös egna kunder?

Kundomdömen är av yttersta vikt när det handlar om elbolag, och Njudung Energi Sävsjö står sig starka på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Recensionerna lyfter fram deras ansvarsfulla hantering av kundservice och deras strävan efter att tillhandahålla grön energi. Många kunder uppskattar särskilt deras transparens när det gäller prissättning och påslag samt deras engagemang för förnybar energi.

 • Reco: 4.5 stjärnor baserat på 150 recensioner
 • SKI Kundnöjdhetsindex: Betyg 75/100 från 200 kundintervjuer
 • Trustpilot: 4.2 stjärnor baserat på 250 omdömen

Timpriser hos Njudung Energi

När det kommer till timpriser, så erbjuder Njudung Energi Sävsjö transparenta och dynamiska priser som speglar den faktiska elmarknaden. Deras rörliga elavtal gör det möjligt för kunder att njuta av de lägst möjliga priserna vid tider då elmarknadens priser är lägre. Att kontinuerligt följa timprisutvecklingen kan ge ekonomiska fördelar för konsumenterna.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Natt (22:00-06:00) Varierande lågpris
Dag (06:00-22:00) Varierande normapris

Fördelar & Nackdelar

Alla elbolag har sina för- och nackdelar, och Njudung Energi Sävsjö är inget undantag. Deras fördelar ligger i deras flexibla avtal och fokus på hållbarhet, medan nackdelar kan vara relaterade till den varierande naturen av rörliga priser, som kan skapa osäkerhet för konsumenter som föredrar förutsägbara kostnader.

Fördelar Nackdelar
Inga långa bindningstider eller dolda avgifter Variabla priser kan leda till osäkerhet vid pristoppar
Hög andel förnyelsebar energi Kräver aktivitet från kunden för optimal nytta av timpriser
God kundservice enligt omdömen

Kundsupport

Njudung Energi Sävsjös kundsupport har visat sig vara både tillgänglig och hjälpsam enligt kundrecensioner. Med en välutbildad personal som är redo att bistå med allt från frågor kring fakturor till förklaringar om hur deras rörliga priser fungerar, sätter de högt värde på kundnöjdhet. De erbjuder olika kanaler för support inklusive telefon, e-post och via deras hemsida, vilket gör det enkelt för kunder att få hjälp på det sätt som passar dem bäst.

Service Datum Öppettider
Telefon – Kundservice Måndag – Fredag 08:00 – 17:00
E-post Tillgänglig 24/7 Svar inom 24 timmar
Postadress Njudung Energi AB, Box 14, 576 21 Sävsjö

Sammanfattning

Njudung Energi i Sävsjö framstår som en robust partner när det kommer till elavtal. Med en stark fokus på kundservice, transparenta prissättningar och en dedikerad strävan efter hållbar utveckling, möter de många av de kriterier som svenska elkunder prioriterar. De rörliga priserna kombinerat med en hög andel förnyelsebar energi ger också fördelar för den miljömedvetna konsumenten, även om det är viktigt att vara uppmärksam på marknadens svängningar för att maximera nyttan av dessa avtal. Att Njudung Energi är väl ansedda bland sina kunder är ett gott tecken på att de levererar det de lovar.

Vanliga Frågor

 • Hur snabbt kan jag byta till Njudung Energi?

  Byte av elleverantör till Njudung Energi sker smidigt och du kan vanligtvis få den nya tjänsten aktiverad inom 1-3 arbetsdagar efter det att din beställning är mottagen och bekräftad.

 • Finns det några fasta avgifter eller dolda kostnader med Njudung Energi?

  Det finns inga dolda avgifter. All prisinformation är tydlig och transparent, men det är alltid klokt att läsa igenom avtalet noggrant innan signering.

 • Vilken typ av energi erbjuder Njudung Energi?

  Majoriteten av energin som produceras och säljs av Njudung Energi är förnybar energi, framför allt vattenkraft och solenergi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *