Hem » Motala Energi omdöme elpriser

Motala Energi omdöme elpriser

I takt med att allt fler konsumenter letar efter hållbara och kostnadseffektiva energilösningar har intresset för elbolag med konkurrenskraftiga priser och grön profil aldrig varit högre. Motala Energi, ett företag med djupa rötter i den svenska energimarknaden, lovar inte bara att leverera el utan också att göra det på ett sätt som gagnar både konsumenten och miljön. Men hur står sig Motala Energi jämfört med andra aktörer på marknaden? Vi har noggrant granskat deras erbjudanden, priser och tillvägagångssätt för förnyelsebar energi för att ge dig en tydlig bild av vad de har att erbjuda.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 5.0 4.3

Motala Energi elpriser & erbjudanden

Med ett fokus på att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser är Motala Energi ett föredömt val för budgetmedvetna kunder. Deras prissättning är transparent, vilket gör det lätt för konsumenter att förstå exakt vad de betalar för varje kilowattimme. Prisstrukturen är flexibel, med olika prisplaner avsedda att matcha kundens unika behov och konsumtionsmönster.

Avgifter och bindningstider

Motala Energi strävar efter att hålla sina avgifter låga och ger kunderna möjlighet att välja mellan avtal med eller utan bindningstid. För de som värderar flexibilitet erbjuds månadsvisa avtal utan långa lock-in perioder, medan de som letar efter stabilitet kan välja längre avtalstider som ofta kommer med förmånligare priser.

Rabatter & Erbjudanden

Genom att tillhandahålla lockande rabatter och erbjudanden ser Motala Energi till att deras kunder får mest möjligt värde för sin investering. Nya kunder kan dra nytta av välkomsterbjudanden, medan återkommande kunder har fördelar genom lojalitetsprogram.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Årsvis lojalitetsbonus
 • Rekommendera-en-vän bonusar

Påslag

Trots den rådande osäkerheten på energimarknaden, arbetar Motala Energi för att hålla påslagen rimliga. Företaget strävar efter transparens och deras påslag är alltid tydligt specifierade i avtalen, så att kunderna aldrig får obehagliga överraskningar på sina elräkningar.

Förnyelsebar energi

Motala Energi är stolta över att erbjuda 100% förnyelsebar energi. Genom att satsa helhjärtat på vind-, vatten- och solenergi bidrar de inte bara till en grönare framtid utan också till att ge kunderna ett miljövänligt alternativ som inte kompromissar med kvalitet eller pris.

Avgiftstyp Rabatt & Erbjudande Påslag Förnyelsebar Energi (%)
Månadsavgift / Årlig avgift Introduktionsrabatt, Lojalitetsbonus, Rekommendera-en-vän Specificerad enligt avtal 100%

Snabbinfo om Motala Energi

Motala Energi är ett företag som strävar efter att leverera pålitliga och miljövänliga energilösningar till sina kunder. Med kundens behov i fokus, erbjuder de en mängd tjänster anpassade för både privatpersoner och företag.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Motala Energis egna kunder?

Kundnöjdhet är en viktig indikator på ett företags framgång, och det är tydligt att Motala Energi tar detta på allvar. Recensioner och omdömen från kundomdömesplattformar som Reco och Trustpilot pekar mot en lojal kundbas. Kunden värdesätter speciellt den personliga servicen, den lätta kommuniceringen med företaget och deras gröna energialternativ. SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) undersökningar för energisektorn lyfter också fram Motala Energi som ett bolag med höga betyg i kundnöjdhet.

 • Reco: 4.5/5 baserat på 250 recensioner
 • Trustpilot: 4.3/5 baserat på 150 recensioner
 • SKI: Topprankade i flera kategorier år 2022

Timpriser hos Motala Energi

Motala Energis timpriser är konkurrenskraftiga och transparenta. Kunden kan följa kostnaderna genom att enkelt jämföra timpriser via bolagets hemsida eller app vilket ger en möjlighet att aktivt styra sin elförbrukning efter prisfluktuationerna på elmarknaden. Timpriserna som erbjuds reflekterar både marknadens dynamik och Motala Energis engagemang för att tillhandahålla prisvärda energilösningar utan att kompromissa med hållbarheten.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) Varierar
Nattid (19-07) Varierar
Helger Varierar

Fördelar & Nackdelar

Att välja Motala Energi innebär för många en balans av nytta och bekvämlighet. Fördelarna med att vara kund inkluderar tillgång till förnyelsebar energi, exemplarisk kundservice och anpassningsbara avtal. Dock kan de varierande timpriserna kräva att kunden är mer aktiv i sin energiförbrukning för att optimera sina kostnader. Nedan följer en tabell som summerar fördelar och nackdelar med Motala Energi.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Kräver större förståelse för prissvängningar
Inga bindningstider om så önskas
Personlig service och support
Hållbara och prisvärda energilösningar

Kundsupport

Motala Energi förstår att kundsupport är kärnan i en utmärkt kundupplevelse. Företagets villiga och kunniga supportteam finns tillgängligt för att hjälpa till med allt från fakturafrågor till tekniska funderingar. Genom att ge tillgång till flera kommunikationskanaler vill de säkerställa att du som kund får den hjälp du behöver, när du behöver den.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag-Fredag: 08:00-17:00 [email protected] 0141-22 50 00 Motala Energi AB, Box 54, 591 21 Motala

Sammanfattning

I denna recension har vi granskat Motala Energi ur olika perspektiv för att bringa klarhet till dig som konsument. Från miljömedvetna elavtal till transparenta priser och uppskattad kundservice, står det klart att Motala Energi är ett företag som värdesätter både sina kunder och planeten. Åtagandet till 100% förnybar energi är inte bara en försäljningspunkt utan ett löfte om en mer hållbar framtid. Med snabba svarstider och öppen dialog står det klart att kunden är i goda händer hos Motala Energi.

Vanliga Frågor

 • Vilka ansökningar kan jag göra genom kundsupporten hos Motala Energi?
  • Du kan bland annat ändra abonnemangsform, adressändringar och få hjälp med fakturafrågor.
 • Hur miljövänlig är egentligen elen från Motala Energi?
  • All el som säljs av Motala Energi kommer från 100% förnyelsebara källor.
 • Kan jag välja bort bindningstid hos Motala Energi?
  • Ja, det finns möjligheter för avtal utan bindningstid.
 • Finns det några extra kostnader förknippade med att använda sig av Motala Energis kundservice?
  • Nej, kundservice är en del av din service som kunde och innebär inga extra kostnader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *