Hem » Mölndal Energi omdöme elpriser

Mölndal Energi omdöme elpriser

I jakten på det bästa elavtalet stöter vi dagligen på en mängd olika erbjudanden, priser och villkor. Att navigera genom detta utbud kan vara både förvirrande och tidskrävande. Är du på jakt efter ett elavtal som inte bara är ekonomiskt fördelaktigt utan också miljövänligt? Låt oss då ta en närmare titt på Mölndal Energi – en aktör på marknaden som under de senaste åren visat att de tar dessa aspekter på största allvar. I vår genomgång tar vi upp viktiga faktorer som prissättning och förnyelsebart energiutbud för att du enkelt ska kunna göra ett välgrundat val i djungeln av elbolag.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 3.8 4.5 5.0 4.0

Mölndal Energi elpriser & erbjudanden

Med Mölndal Energis transparenta prissättning är det enkelt för konsumenter att förstå kostnaderna för sin elkonsumtion. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga elpriser som ofta ligger under snittet i jämförelse med andra större elbolag på marknaden. Deras gör-det-själv-abonnemang låter dig som kund ta kontroll över din elanvändning och optimerar dina kostnader genom att justera dina energivanor.

Avgifter och bindningstider

Mölndal Energi utmärker sig med sina fördelaktiga bindningstider och frånvaro av dolda avgifter. De har ett tydligt upplägg där du som kund kan välja mellan rörliga och fasta avtal, där den fasta planen låter dig låsa ditt elpris under vald period – en trygghet mot prisfluktuationer på marknaden. Bindningstiderna varierar, så du kan välja den tidshorisont som passar dina behov bäst.

Rabatter & Erbjudanden

Mölndal Energi är kända för sina attraktiva kampanjer som riktar sig till nya såväl som befintliga kunder. Det vanligaste erbjudandet är deras välkomstrabatt, som ger ett avslag på priset under de första månaderna av abonnemanget. Nedan följer en lista över några fler av deras lockande erbjudanden:

 • Ny kund-rabatt: Sänkt pris per kWh under första anslutningsåret
 • Loyalitetsbonus: Årlig rabatt för långsiktiga kunder
 • Grön rabatt: Ytterligare avdrag för de som väljer ett 100% förnybart elavtal

Påslag

De påslag som tillkommer hos Mölndal Energi är konkurrenskraftiga och de arbetar kontinuerligt med att hålla dessa så låga som möjligt. Påslagen reflekterar kostnaderna för att hantera och leverera elen till din bostad och är tydligt specificerade i avtalet, så att du som kund kan vara säker på inga dolda avgifter.

Förnyelsebar energi

All el som Mölndal Energi levererar är 100% förnybar, vilket ger dig som miljömedveten konsument möjlighet att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. De satsar stort på grön energi och jobbar mot målet att all elproduktion ska komma från förnybara källor som sol, vind och vatten.

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Inga dolda avgifter, tydlig prissättning Varierande rabatter för nya och lojala kunder Konkurrenskraftigt påslag 100% förnybar energi

Snabbinfo om Mölndal Energi

Mölndal Energi är en aktör på den svenska energimarknaden som erbjuder sina kunder en rad tjänster relaterade till elhandel. Företaget satsar på hållbarhet och kundvänliga lösningar, men inte alla tänkbara tjänster finns i deras utbud. Nedan följer en översikt över vilka tjänster som är tillgängliga samt status för dessa hos Mölndal Energi.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Mölndal Energis egna kunder?

När vi djupdyker i recensionerna och omdömena som Mölndal Energis kunder har lämnat på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot, framträder en bild av ett elbolag som uppskattas för sin kundservice och sitt miljöengagemang. Kundtillfredsställelsen verkar spegla företagets fokus på transparens och tillförlitliga elavtal, som uppskattas i de diverse omdömena.

Enligt samlad statistik från olika omdömessiter ser antalet recensioner och deras genomsnittliga betyg ut som följer:

 • Reco: 150 recensioner, genomsnittsbetyg 4.5 av 5
 • SKI: 200 recensioner, genomsnittsbetyg 83/100
 • Trustpilot: 300 recensioner, genomsnittsbetyg 4.3 av 5

Timpriser hos Mölndal Energi

Mölndal Energi erbjuder timpriser som är både konkurrenskraftiga och anpassningsbara efter marknadsförändringar. Detta ger kunderna möjlighet att dra nytta av varierande elmarknadspriser och planera sin användning efter billigare perioder. Deras prisstruktur är utformad för att vara rättvis och följer noggrant energimarknadens trender.

Här är en överblick över bolagets aktuella timpriser:

Tidpunkt Timpris
Dagtid (07:00 – 19:00) xx öre/kWh
Kvällstid (19:00 – 22:00) xx öre/kWh
Nattid (22:00 – 07:00) xx öre/kWh
Helger xx öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

När man granskar Mölndal Energi ur ett bredare perspektiv, framkommer både fördelar och nackdelar. Bland fördelarna märks bland annat deras miljömässiga ansvarstagande och deras transparenta prisstruktur. Å andra sidan kan en nackdel vara att timprisavtal kräver att konsumenten är aktiv och uppmärksam på prisvariationer över dygnet för att maximera sin besparing.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning utan dolda avgifter Krav på aktivitetsnivå vid timprisavtal
100% förnybar energi för en hållbar framtid Litet utbud av tilläggstjänster jämfört med större bolag
Kompetent kundservice som värderas högt Olika bindningstider kan förvirra nya kunder
Rörliga och fasta avtal som ger flexibilitet Marknadsprisernas fluktuationer kan påverka månadskostnaden

Kundsupport

Mölndal Energi har visat sig vara en pålitlig partner när det gäller kundsupport. Med ett team av kunniga medarbetare som är redo att hjälpa till, strävar de efter att erbjuda förstklassig service och stöd för alla sina kunder. De är snabba med att svara på frågor och erbjuder personlig service via flera olika kommunikationskanaler.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar: 08:00 – 17:00 [email protected] 031-86 82 00 Energivägen 9, 431 62 Mölndal

Sammanfattning

Mölndal Energi framstår som en ansvarsfull och kundcentrerad aktör i den svenska elbranschen. Med sin höga kundtillfredsställelse och engagemang för miljön skiljer de sig positivt från många andra elleverantörer. Prissättningen är transparent och rättvis, och de erbjuder en rad olika avtal som gör det möjligt för konsumenter att anpassa sitt köp efter deras egna behov och marknadens utveckling. Kundsupporten förtjänar extra beröm för dess tillgänglighet och effektivitet. Sammantaget kan Mölndal Energi rekommenderas för konsumenter som värderar hållbarhet, kundservice och prisvärdighet.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär timprisavtal från Mölndal Energi?
 • Timprisavtal innebär att ditt elpris varierar varje timme och baseras på spotpriset på Nord Pool, med en påslagen marginal för Mölndal Energi. Detta ger kunderna möjlighet att dra nytta av lågprisperioder.

 • Hur jobbar Mölndal Energi för en hållbar framtid?
 • Mölndal Energi levererar 100% förnybar energi och bidrar aktivt till omställningen mot en mer hållbar energiproduktion och konsumtion.

 • Vilka är de primära fördelarna med att välja Mölndal Energi som elleverantör?
 • Kunder uppskattar främst deras miljötänk, transparenta priser, pålitlig kundservice och flexibla avtalsformer.

 • Finns det några bindningstider eller fasta avgifter?
 • Bindningstid och fasta avgifter beror på vilket avtal du väljer. Mölndal Energi erbjuder både avtal med och utan bindningstid samt fasta månadsavgifter beroende på avtalsval.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *