Hem » Lysekils Energi Vind omdöme elpriser

Lysekils Energi Vind omdöme elpriser

Att välja rätt elleverantör är en viktig beslut för både plånboken och miljön. Lysekils Energi Vind sticker ut på elmarknaden med sitt starka fokus på vindkraft, ett steg mot en mer hållbar framtid. I den här recensionen granskar vi noggrant företagets erbjudanden och priser, dess avgifter och bindningstider samt deras engagemang för förnyelsebar energi. Med hjälp av vår omfattande jämförelsetjänst blir det enklare för dig som konsument att navigera i djungeln av elavtal och hitta det som bäst passar dina behov. Låt oss dyka ner i detaljerna och se hur Lysekils Energi Vind lever upp till förväntningarna.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Lysekils Energi Vind elpriser & erbjudanden

Lysekils Energi Vind är känt för sina konkurrenskraftiga elpriser, vilket lockar många miljömedvetna konsumenter. De erbjuder en transparent prissättningsmodell där kunderna kan dra nytta av varierande elpriser kopplade till marknadsvärdet på vindkraft. Det gör att priserna kan variera men också ger möjlighet till besparingar när vindproduktionen är hög.

Avgifter och bindningstider

Det som utmärker Lysekils Energi Vind är deras rimliga avgifter och flexibla bindningstider. De strävar efter att göra det enkelt för konsumenter att byta till mer hållbara energialternativ utan att bli låsta vid långa avtal. Kortare bindningstider och lägre avgifter för avtalsbrott är bara några exempel på hur de försöker göra grön energi tillgänglig för alla.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder hos Lysekils Energi Vind kan regelbundet åtnjuta förmånliga rabatter och spännande kampanjer. Deras erbjudanden är ofta kopplade till längden på avtalet eller till hur mycket energi man använder. För nya kunder kan det finnas introduktionserbjudanden som ger en extra skjuts till att börja använda hållbar el.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Bonusprogram för långvariga kunder
 • Specialerbjudanden vid förbrukning av en viss mängd kilowattimmar

Påslag

Lysekils Energi Vind håller ett öga på konkurrensen när det kommer till påslag. De jobbar ständigt med att optimera sina kostnader för att kunna erbjuda lägre påslag, vilket resulterar i en mer kostnadseffektiv lösning för kunden. Speciellt för kunder som väljer längre bindningstider, kan man se minskade påslag som en bonus.

Förnyelsebar energi

Denna leverantör är ledande inom förnyelsebar energi tack vare sitt fulla engagemang i vindkraft. All energi som levereras till kunderna är 100% förnybar och produceras från deras egna vindkraftverk i Sverige. Detta starka fokus på hållbarhet har gjort dem till ett populärt val för miljömedvetna konsumenter.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar el
Låga avgifter Flexibel bindningstid Flertalet erbjudanden Konkurrenskraftiga påslag 100% vindkraft

Snabbinfo om Lysekils Energi Vind

Lysekils Energi Vind är det lokala energibolaget som ger kunden möjlighet att ta del av förnybar energi. De har specialiserat sig på vindkraft och erbjuder ren el till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du är miljömedveten privatperson eller företagare kan Lysekils Energi Vind erbjuda lösningar som passar just dina behov samtidigt som de bidrar till en hållbar utveckling. Företaget står för transparent och etisk elhandel där kundens intressen sätts i första rummet.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Lysekils Energi Vinds egna kunder?

Kundomdömena för Lysekils Energi Vind på plattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot är generellt mycket positiva. Kunder uppskattar särskilt bolagets tydliga satsning på förnyelsebar energi och den kundvänliga servicen. Många lyfter fram hur enkel processen är att byta till Lysekils Energi Vind och den transparenta prisstrukturen som gör det lätt att följa med i kostnaderna.

 • Reco: 4.5 av 5 stjärnor (baserat på 300 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhet: 82% positiv respons
 • Trustpilot: 4.4 av 5 stjärnor (baserat på 200 recensioner)

Timpriser hos Lysekils Energi Vind

Lysekils Energi Vind erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som är transparent kopplade till elmarknadens fluktuationer. Med deras modell, kan kunder som är alerta på marknadens rörelser och justerar sin energianvändning därefter, ofta hitta perioder med lägre priser och därigenom optimera sina elkostnader.

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre per kWh)
Dagtid (07-19) 35
Kvällstid (19-22) 40
Nattid (22-07) 30

Fördelar & Nackdelar

Att välja Lysekils Energi Vind kommer med både fördelar och nackdelar. Bland fördelarna märks speciellt deras hållbara engagemang och transparenta prissättning. När det gäller nackdelar kan de varierande timpriserna vara en utmaning för kunder som föredrar en bestämd kostnad varje månad utan att behöva bevaka elmarknaden.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar vindkraft Varierande timpriser kan kräva marknadskunskap
Transparent prissättning Kundens energianvändningsmönster kan påverka besparingar
Inga långa bindningstider Begränsade fastprisavtal
Miljömässigt hållbart val Kräver uppmärksamhet vid höga produktionsfluktuationer

Kundsupport

Lysekils Energi Vinds kundsupport står ut som en stabil pelare i företagets tjänsteutbud. Företaget har etablerat en kundtjänst som är kunnig, tillmötesgående och redo att assistera med alla frågor som rör deras elavtal. Vare sig det handlar om förfrågningar angående fakturor, flytt av elavtal eller rådgivning kring elanvändning, är personalen snabb på bollen för att ge klargörande och hjälpsamma svar.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00 [email protected] 0523-66 77 88 Lysekils Energi Vind AB, 453 80 Lysekil

Sammanfattning

Sammantaget framstår Lysekils Energi Vind som ett hållbart alternativ för miljömedvetna konsumenter som värderar transparenta priser och uppbackningen av hundraprocentig förnyelsebar energi. Med sin smidiga och instruktiva kundservice, samt en prisstruktur som möjliggör kostnadseffektivitet för den energimedvetne, har företaget skapat sig en nisch på den svenska elmarknaden. Även om de varierande timpriserna kan upplevas som en nackdel för en del, erbjuder de möjligheter till besparingar för den marknadsinsatte användaren.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär det att de använder 100% förnyelsebar vindkraft?
  Företagets elproduktion kommer uteslutande från vindkraft, vilket bidrar till en minskad miljöpåverkan och ett hållbart energisystem.
 • Hur är prissättningen hos Lysekils Energi Vind strukturerad?
  Prissättningen är transparent och följer elmarknadens fluktuationer, vilket innebär att priset är dynamiskt och kan variera från timme till timme.
 • Är det möjligt att låsa priset på mitt elavtal hos dem?
  Lysekils Energi Vind fokuserar mest på rörliga priser, men för de som önskar mer förutsägbarhet kan fasta avtal vara begränsat tillgängliga.
 • Hur anpassar jag min förbrukning efter timpriserna?
  Genom att aktivt följa med i elmarknadens priser och planera din förbrukning under perioder när priset är lägre, exempelvis nattetid, kan du effektivisera din elkostnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *