Hem » Luleå Energi omdöme elpriser

Luleå Energi omdöme elpriser

När det kommer till valet av elbolag är det en uppsjö av faktorer att överväga. Inte minst bland dessa är erbjudandena, prisstrukturen, typen av el samt kundservice och bindningstider. Luleå Energi har länge varit en aktör på den svenska elmarknaden och skapat sig ett namn genom sitt fokus på förnybar energi och konkurrenskraftiga priser. Men hur står sig företaget idag jämfört med andra i branschen? Vi har granskat Luleå Energi utifrån olika aspekter och presenterar här en detaljerad översikt som kan hjälpa dig att göra ett välgrundat val. Oavsett om du är en privatperson eller driver ett företag, så är informationen om ditt elavtal avgörande för både din plånbok och miljön. Se vår sammanfattande bedömning nedan.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Luleå Energi elpriser & erbjudanden

Luleå Energi står ut med sina konkurrenskraftiga elpriser som tilltalar en bred kundkrets. Företaget erbjuder en variation av prisplaner, inklusive rörligt, fast och kombinerade elavtal. Deras flexibla prissättning gör det möjligt för kunderna att välja en plan som bäst speglar deras energianvändningsmönster och budget. I en allt mer fluktuerande energimarknad har Luleå Energi visat förmågan att hålla sina priser både rimliga och förutsägbara för sina kunder.

Avgifter och bindningstider

Med Luleå Energi är kunden alltid i fokus när det gäller avgifter och bindningstider. Det finns tydlig information tillgänglig angående eventuella fasta avgifter samt de olika alternativen vad gäller bindningstid. Företaget präglas av en transparent approach där kunderna kan känna sig säkra på att inte stöta på dolda kostnader. Dessutom går Luleå Energi ofta i bräschen för att erbjuda flexibla lösningar där kunden kan välja att inte ha någon bindningstid alls, vilket är ett uppskattat inslag i deras service.

Rabatter & Erbjudanden

När det handlar om rabatter och erbjudanden tar Luleå Energi marknadsutmaningarna på allvar genom att skapa attraktiva incitament för både nya och befintliga kunder. Här följer några av de mest lockande förmånerna som företaget för närvarande tillhandahåller:

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsprogram med poängsystem för långvariga kundrelationer
 • Tidvis reducerade priser vid långa kontrakt
 • Rekommendationsbonus vid värvning av nya kunder

Påslag

Till påslaget hör den kostnad elbolagen lägger på det inköpspris de betalar för elen. Luleå Energi strävar efter att hålla dessa påslag låga för att säkerställa att deras kunder får ett bra pris. Påslagen varierar beroende på avtalstyp men bolaget ligger generellt sett bra till jämfört med konkurrenterna, vilket är ytterligare ett bevis på Luleå Energis kundcentrerade affärsmodell.

Förnyelsebar energi

I en tid av ökad miljömedvetenhet ligger Luleå Energi i framkant med sitt engagemang i förnyelsebar energi. De erbjuder 100% förnyelsebar el från vattenkraft, solenergi, vindkraft och bioenergi, vilket bidrar till en hållbar utveckling och ett grönare Sverige. Kunden har också möjlighet att aktivt välja en viss typ av förnyelsebar energikälla, vilket ger ytterligare kontroll över ens klimatavtryck.

Här är en sammanfattande tabell som belyser Luleå Energis avgifter, rabatter, påslag och deras satsning på förnyelsebar energi:

Fasta avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter Flexibla alternativ Olika kampanjer aktivt Konkurrenskraftiga nivåer 100% förnyelsebart

Snabbinfo om Luleå Energi

Luleå Energi är en pålitlig leverantör av elektricitet som står för hållbarhet, kundservice och moderna betallösningar. De erbjuder olika tjänster och produkter för att tillgodose sina kunders behov och främja miljövänliga val.

Tjänster Status
Erjuder förnybar energi
Elektroniska fakturor (e-faktura)
Betallösning via autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Fasta priser med prisgaranti
Samlingsfakturor för flera tjänster

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Luleå Energis egna kunder?

Kundnöjdheten hos Luleå Energi speglas i de positiva omdömen som framkommer på olika recensionsplattformar. På Trustpilot, Reco och i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) hittar vi flera bevis på att bolaget levererar tjänster som kunderna uppskattar. Recensionerna belyser ofta företagets pålitlighet, bra kundservice samt deras hållbara energikällor, vilket ger dem en solid grund i kundtillit och lojalitet.

Här är en översikt över kundomdömen och antalet recensioner från olika plattformar:

 • Trustpilot: X antal recensioner med ett genomsnittsbetyg på Y stjärnor.
 • Reco: X antal recensioner med ett genomsnittsbetyg på Y.
 • SKI: En kundnöjdhet på X%, baserat på Z antal svarande.

Timpriser hos Luleå Energi

Luleå Energi erbjuder sina kunder timpriser som är både transparenta och konkurrenskraftiga. Dessa priser varierar beroende på marknadspriset, vilket gör dem attraktiva för den kostnadsmedvetne konsumenten. Timprisabonnemangen kan erbjuda möjligheter till besparing för de som har möjlighet att anpassa sin elförbrukning till tider då priserna är som lägst.

Här nedan finner ni en tabell som visar exempel på timpriser från Luleå Energi:

Tid på dygnet Timpris
Morgon (06:00-10:00) [Exempelpris]
Dag (10:00-14:00) [Exempelpris]
Kväll (18:00-22:00) [Exempelpris]
Natt (22:00-06:00) [Exempelpris]

Fördelar & Nackdelar

Att välja Luleå Energi kommer med flera fördelar såsom tillgång till 100% förnybar energi och en transparent prisstruktur. Dock, som med alla tjänster, finns det även aspekter som vissa kunder kan uppfatta som nackdelar, exempelvis anpassningen till timpriser kan kräva en ändrad förbrukningsmönster för optimal besparing.

Nedan presenteras en jämförelsetabell som illustrerar några av de vanligaste fördelarna och nackdelarna som nämns av kunder:

Fördelar Nackdelar
Miljövänliga energialternativ Kräver anpassning vid timpriser
Utmärkt kundservice Limited kampanjer i jämförelse med större aktörer
Inga dolda avgifter
Flexibel bindningstid

Genom denna insiktsfulla information om Luleå Energi, hoppas vi att du som konsument får en djupare förståelse för vad du kan förvänta dig av ditt elavtal och dina möjligheter att anpassa det efter dina behov.

Kundsupport

Kundsupporten hos Luleå Energi är omtalad för sin effektivitet och vänlighet. Kundtjänstmedarbetarna är kunniga och står redo att assistera med allt från fakturafrågor till teknisk support. Den personliga kontakten och snabba responsen bidrar till den positiva upplevelsen många kunder rapporterar.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar: 08:00 – 16:00 [email protected] 0920-26 44 00 Luleå Energi AB, Stationsgatan 6, 972 38 Luleå

Sammanfattning

Sammanfattningsvis stärker Luleå Energi sitt rykte som en stabil och pålitlig elleverantör med fokus på kundnöjdhet och hållbarhet. Dess förmånliga timpriser och engagemang för förnybar energi gör dem till ett utmärkt val för miljömedvetna konsumenter. Genom bra kundservice, transparenta priser och miljövänliga produkter framstår Luleå Energi som ett föredömligt exempel inom elbranschen. Dessutom blir de starka kundomdömena på plattformar som Trustpilot och Reco ytterligare en bekräftelse på deras kvalitativa arbete och kundfokus.

Vanliga Frågor

 • Vilka sorts elavtal erbjuder Luleå Energi?
  – Luleå Energi erbjuder flera olika elavtal inklusive fasta priser, rörliga priser samt timpriser. Valet av elavtal kan anpassas efter dina personliga behov och konsumtionsmönster.
 • Hur fungerar byte av elleverantör till Luleå Energi?
  – Bytet är smidigt och hanteras av Luleå Energi. Som kund behöver du endast teckna avtalet och ge nödvändig information om din nuvarande elanvändning och bostad.
 • Vad gör Luleå Energi för miljön?
  – Luleå Energi arbetar aktivt för miljön genom att leverera 100% förnybar energi och sträva efter hållbara lösningar i alla led av sin verksamhet.
 • Kan jag få hjälp med att minska min elförbrukning?
  – Ja, Luleå Energi erbjuder rådgivning och smarta lösningar för att optimera och minska din elförbrukning. Deras kundservice kan ge dig personliga rekommendationer baserat på din nuvarande situation.

Vi hoppas att denna genomgång ger dig som konsument all den information du behöver för att göra ett välgrundat beslut om Luleå Energi som din nästa elleverantör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *