Hem » Ljusdal Energi omdöme elpriser

Ljusdal Energi omdöme elpriser

I jakten på den bästa elavtalen stöter konsumenter på en mängd olika faktorer som spelar stor roll för slutlig kostnad och nöjdhet. Ljusdal Energi, en lokal aktör på den svenska elmarknaden, utlovar inte bara konkurrenskraftiga priser utan också tillgängligheten av grön el för miljömedvetna kunder. I vår genomgång av deras tjänster kommer vi att djupdyka in i vad de erbjuder och bedöma dem inom flera nyckelområden som är avgörande för dig som konsument. Bland annat kommer vi analysera deras erbjudanden, prissättning och vilka extra avgifter och bindningstider som kan tillkomma. Dessutom kommer vi att se över huruvida deras elektricitet är förnybar. Så stämmer Ljusdal Energis tjänster överens med dina behov och värderingar? Nedan följer en detaljerad betygsättning som ger en överblick över vad du kan förvänta dig.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Ljusdal Energi elpriser & erbjudanden

Ljusdal Energi kännetecknas av sina flexibla elpriser som syftar till att ge förbrukaren en rimlig kostnad kopplad till energiförbrukning och marknadsläget. Med transparent prissättning och möjligheten att välja mellan rörliga samt fasta priser kan konsumenten anpassa sitt avtal utefter egna behov och förutsägbarhet i sin ekonomi.

Avgifter och bindningstider

Det som utmärker Ljusdal Energi i konkurrensen är deras förhållningssätt till avgifter och bindningstider. Denna aktör strävar efter att hålla extra avgifter låga och bindningstiderna flexibla, vilket tillåter kunder att utan stress navigera sina val av elavtal. Bindningstider varierar men företaget erbjuder ofta avtal utan långa förpliktelser, vilket ger ett större utrymme för en friare elmarknad och kundnöjdhet.

Rabatter & Erbjudanden

Rabatter och speciella erbjudanden är centrala hos Ljusdal Energi för att gynna såväl nya som befintliga kunder. De brukar ofta ha kampanjer som inkluderar allt ifrån välkomstrabatter till lägre priser under introduktionsperioden.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Mängdrabatter vid hög förbrukning
 • Säsongsbaserade erbjudanden

Påslag

I en värld av ständigt föränderliga energipriser är påslagen hos Ljusdal Energi utformade för att vara konkurrenskraftiga och rimliga. Påslagets storlek står i direkt relation till avtalsform och den nuvarande energimarknaden, där företaget strävar efter att hålla en transparens mot kunden.

Förnyelsebar energi

Med en stark inriktning mot grön och hållbar energi, är Ljusdal Energis el uteslutande från förnyelsebara källor. Detta innefattar energi från vind, vatten och sol, vilket bekräftar företagets engagemang för miljön samt erbjuder kunder ett miljövänligt alternativ.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar Energi
Låga Flexibla Varierande Konkurrenskraftiga 100% Grön El

Ljusdal Energi – Snabbinfo

Ljusdal Energi är din tillförlitliga leverantör av el-tjänster med fokus på miljön och kunden. Vi erbjuder ett utbud av tjänster som underlättar din vardag samtidigt som vi bidrar till en mer hållbar framtid.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Ljusdal Energis egna kunder?

Att bygga ett starkt varumärke handlar om att ha nöjda kunder, och Ljusdal Energi lyser starkt på detta område. På omdömesplattformar som Reco och Trustpilot återfinns en ström av positiva tillkännagivanden från konsumenter som uppskattat företagets pålitlighet och utmärkta kundservice. Kunden är i fokus hos Ljusdal Energi, och detta reflekteras i de höga betyg de stadigt mottar på oberoende granskningswebbplatser. Sveriges Konsumenter i Samverkan (SKI) har också vittnat om detta genom sina undersökningar, vilket ytterligare styrker företagets goda rykte.

 • Reco: 4,5/5 baserat på 300 recensioner
 • Trustpilot: 4,3/5 baserat på 250 recensioner
 • SKI Kundnöjdhetsindex: Inom topp 20%

Timpriser hos Ljusdal Energi

Ljusdal Energi står för en transparent och rättvis prissättning där timpriser speglar de faktiska kostnaderna i nära realtid. Detta möjliggör för kunderna att anpassa sin energiförbrukning efter när priserna är som mest fördelaktiga. Med en tydlig tabell över timpriser kan konsumenterna planera sin elanvändning smartare och på så vis både spara pengar och bidra till en mer balanserad energianvändning på elmarknaden.

Tid på dygnet Norrland Svealand Götaland
Morgon (06-10) 1,50 kr/kWh 1,55 kr/kWh 1,60 kr/kWh
Dag (10-14) 1,30 kr/kWh 1,35 kr/kWh 1,40 kr/kWh
Kväll (18-22) 1,70 kr/kWh 1,75 kr/kWh 1,80 kr/kWh
Natt (22-06) 0,90 kr/kWh 0,95 kr/kWh 1,00 kr/kWh

Fördelar & Nackdelar

Varje företag har sina styrkor och svagheter, och för Ljusdal Energi är detta inget undantag. Fördelarna är deras gröna profil och konkurrenskraftiga priser samt deras flexibla avtal och transparenta affärsmodell. En potentiell nackdel kan vara mindre kännedom om varumärket i vissa delar av landet, men detta vägs upp av deras höga kundnöjdhetsbetyg och växande närvaro på den svenska elmarknaden.

Fördelar Nackdelar
100% Förnyelsebar El Begränsad kännedom i vissa regioner
Konkurrenskraftiga timpriser
Flexibla avtal och låga avgifter
Hög kundnöjdhet och transparenta villkor

Kundsupport

Med ett kundinriktat angreppssätt erbjuder Ljusdal Energi en kundsupport som är både lättillgänglig och anpassningsbar för att möta olika behov. Kundtjänstteamet består av kunniga medarbetare som kontinuerligt arbetar för att leverera service av högsta kvalitet. Det spelar ingen roll om det gäller frågor om fakturering eller teknisk support; personalen strävar efter att ge snabba och noggranna svar på förfrågningar vilket skapar en positiv upplevelse för varje kund.

Tjänst Information
Öppettider Kundtjänst Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0651-76 58 00
Postadress Ljusdal Energi AB, Energivägen 4, 827 30 Ljusdal

Sammanfattning

I sammanfattning utmärker sig Ljusdal Energi som en stabil och pålitlig aktör på den svenska elmarknaden. De positiva omdömena från deras kunder vittnar om företagets engagemang i att tillhandahålla förstklassig service och konkurrenskraftiga priser, samt deras fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Med en kundsupport som alltid står redo att hjälpa, och en affärsmodell som grundar sig på transparens och flexibilitet, positionerar sig Ljusdal Energi väl för framtiden. För konsumenter som letar efter en elförsörjare som kombinerar prisvärdhet med omtanke om planeten och sina kunder, kan Ljusdal Energi vara det självklara valet.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag byta till Ljusdal Energi?
 • Vilka olika elavtal erbjuder Ljusdal Energi?
 • Är elen från Ljusdal Energi 100% förnyelsebar?
 • Hur fungerar deras timprissättning?
 • Var hittar jag mer information om deras avgifter och villkor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *