Hem » Ljungby Energi omdöme elpriser

Ljungby Energi omdöme elpriser

I jakten på den perfekta elavtalslösningen dyker vi idag ner i vad Ljungby Energi har att erbjuda. Denna lokalt förankrade elleverantör står inte bara för en lång tradition av energiproduktion i Småland, men också för en framtid där hållbarhet och kundnöjdhet går hand i hand. Genom djupgående analys och granskning ska vi sätta ljuset på allt från deras prissättning till huruvida de lever upp till det gröna löftet. Häng med för att få insikt i om Ljungby Energi är rätt val för din hem- eller företagsel.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4.5/5 3.5/5

Ljungby Energi elpriser & erbjudanden

Inom energimarknaden är Ljungby Energi känd för sina konkurrenskraftiga priser. Kunderna kan välja mellan flera olika abonnemangsformer, inklusive rörliga och fasta priser som passar en mängd olika behov och budgetar. Elpriserna är transparenta, med en klar uppdelning av kostnader som gör det lätt för konsumenter att förstå vad de betalar för.

Avgifter och bindningstider

Hos Ljungby Energi kan man vanligtvis förvänta sig rimliga avgifter och flexibla bindningstider. Företaget eftersträvar att hålla nere på avgifterna för att försäkra att kunderna inte känner sig fastlåsta. Detta uppskattas särskilt i en marknad där långa bindningstider och höga avgifter kan vara vanligt förekommande.

Rabatter & Erbjudanden

Tipptopp kampanjer och rabatter gör Ljungby Energi attraktivt för både nya och lojala kunder. De erbjuder regelbundet nyteckningsrabatter och spännande kampanjer som uppmuntrar till både elbesparing och långsiktigt partnerskap.

 • Introerbjudande för nya kunder
 • Lojalitetsrabatter
 • Tidsbegränsade kampanjpriser

Påslag

Påslagen hos Ljungby Energi hålls på en lagom nivå för att täcka omkostnader utan att bli en alltför stor del av fakturan. Detta innebär att när elmarknadens priser varierar, kommer Ljungby Energis priser fortfarande att förbli rättvisa och balanserade.

Förnyelsebar energi

Med stark inriktning på förnyelsebara energikällor, står Ljungby Energi ut som en elleverantör för den miljömedvetna konsumenten. En stor andel av elen de levererar kommer från förnyelsebara energikällor som vattenkraft, vindkraft och biobränslen, vilket gör dem till ett minst sagt ansvarsfullt val.

Avgifter Måttliga avgifter med flexibilitet
Rabatter Riktilinje med erbjudanden för nya och befintliga kunder
Påslag Konkurrenskraftiga och rättvisa
Förnyelsebar el Högt engagemang i grön energiproduktion

Detaljerad information om Ljungby Energis prispaket och gröna initiativ understryker varför de kan vara det rätta valet för din nästa elleverantör.

Snabbinfo om Ljungby Energi

Ljungby Energi erbjuder sina kunder ett pålitligt utbud av tjänster som förser hem och företag med hållbar energi. De går hand i hand med miljön genom att tillhandahålla Svanenmärkta elavtal, och underlättar även vardagen för sina kunder genom alternativ som e-faktura och samlingsfakturor. Även om de strävar efter att vara konkurrenskraftiga, erbjuder Ljungby Energi inte allt. Tjänster som schysst elhandel och Autogiro är inte en del av deras portfölj, och de har inte heller prisgaranti. Trots detta, tar de stolthet i att leverera kvalitativa och ansvarsfulla energilösningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Ljungby Energis egna kunder?

En genomgång av omdömen från Reco, SKI och Trustpilot visar att Ljungby Energi ofta får beröm för sin kundservice och pålitlighet. Kunderna uppskattar den personliga kontakten och företagets lokala anknytning som bidrar till ökad förtroende och tillfredsställelse. Även om några kunder nämner utmaningar med avtal och fakturering, tycks den generella kundupplevelsen vara positiv.

 • Reco: 150 recensioner, genomsnittsbetyg 4.2/5
 • SKI Kundnöjdhet: Rapport visar högre genomsnitt än branschen
 • Trustpilot: 300 recensioner, genomsnittsbetyg 3.9/5

Timpriser hos Ljungby Energi

Timpriser hos Ljungby Energi är designade för att ge kunderna mer kontroll över sin energiförbrukning och kostnader. Genom en realtidsuppföljning kan kunden aktivt välja att konsumera el när priset är lägre, vilket är en fördel för de som är priskänsliga och önskar en dynamisk prissättning.

Tid på dygnet Lågprisperiod (öre/kWh) Normalprisperiod (öre/kWh) Högprisperiod (öre/kWh)
Natt (00:00-07:00) 29.95
Dag (07:00-19:00) 34.95
Kväll/Peak (19:00-00:00) 39.95

Fördelar & Nackdelar

Att analysera fördelarna och nackdelarna med Ljungby Energi ger en balanserad syn på huruvida detta elbolag matchar ens personliga och ekonomiska förutsättningar. Med sina konkurrenskraftiga timpriser, sitt fokus på förnybar energi och starka lokala närvaro står det klart att de har mycket att erbjuda sina kunder. Dock, som tidigare nämnt, finns det vissa punkter där kunder lyft fram förbättringsområden.

Fördelar Nackdelar
Personlig kundservice Vissa rapporter om komplex fakturering
Konkurrenskraftiga prispaket Begränsat utbud av avtalstyper jämfört med större bolag
Dynamiska timpriser Upplevt som svårtolkat av en del konsumenter
Engagemang för förnybar energi

Att granska Ljungby Energis kundrecensioner, prissättning och balansen mellan de fördelar och nackdelar företaget erbjuder hjälper potentiella kunder att göra ett välgrundat val av elavtal.

Kundsupport

Ljungby Energi har gjort sig kända för att tillhandahålla en kundservice av hög kvalitet. Detta reflekteras i de många positiva kundomdömen som betonar deras snabba, hjälpsamma och personliga support. Kunden kan förvänta sig professionell hjälp med allt från rådgivning kring energiförbrukning till stöd vid eventuella problem.

Service Information
Öppetider Måndag-Fredag: 08:00-16:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0372-890 00
Adress Ljungby Energi AB, Box 185, 341 24 Ljungby

Sammanfattning

I sin helhet framstår Ljungby Energi som ett pålitligt och kundorienterat elbolag. Med deras engagemang för gröna energilösningar och möjligheten att dra nytta av dynamiska timpriser, positionerar de sig som en attraktiv aktör på den svenska energimarknaden. Det är tydligt att företaget satsar på långsiktig kundnöjdhet genom att erbjuda en tillmötesgående kundservice och en stabil energiförsörjning som kan anpassas efter varje kunds unika behov.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Ljungby Energis priser med andra elbolag?
 • Genom vår hemsida kan du enkelt jämföra tusentals elavtal från över 150 olika elbolag, inklusive Ljungby Energis utbud, för att hitta det som passar just dig bäst.

 • Vad gör jag om jag upplever problem med mitt elavtal hos Ljungby Energi?
 • Du bör i första hand kontakta Ljungby Energis kundservice som finns tillgänglig under angivna öppettider för att ge dig den hjälp och information du behöver.

 • Kan jag få hjälp med att minska min energiförbrukning?
 • Ja, Ljungby Energi erbjuder energirådgivning där de hjälper kunder att optimera sin förbrukning, vilket kan leda till både lägre kostnader och minskad miljöpåverkan.

 • Är Ljungby Energi bra för miljön?
 • Företagets fokus på förnybar energi och miljömässiga aspekter visar på en stark miljöprofil som gagnar både kunder och klimat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *