Hem » Lerum Energi omdöme elpriser

Lerum Energi omdöme elpriser

I Sveriges alltmer digitaliserade samhälle är det viktigt att hitta en elpartner som inte bara levererar pålitlig och hållbar energi, utan som också erbjuder konkurrenskraftiga priser och tydliga villkor. Lerum Energi har under årens lopp byggt upp ett rykte om att vara en tjänst som förenar dessa värden. Med ett engagemang för förnybar energi och kundfokus undersöker vi närmare vad detta elbolag har att erbjuda till svenska hushåll. I denna recension djupdyker vi i deras erbjudanden, prissättning och företagets övergripande engagemang för miljön, så att du kan göra ett informerat val när det är dags att teckna eller ompröva ditt elavtal.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Lerum Energi elpriser & erbjudanden

Lerum Energi sticker ut i elmarknaden med sin konkurrenskraftiga prisstruktur. Företaget erbjuder flexibla lösningar som passar en mängd olika livsstilar och behov, från fasta till rörliga priser som ger kunderna friheten att välja den plan som bäst matchar deras konsumtionsvanor. Deras transparenta prissättning gör det lätt för konsumenterna att förstå exakt vad de betalar för och hur de kan maximera sitt elavtal.

Avgifter och bindningstider

Med Lerum Energi är kundens flexibilitet en prioritet. För de som ogillar långa bindningstider är Lerum Energis villkor fördelaktiga. De erbjuder korta bindningsperioder och rimliga avgifter, vilket möjliggör enkel anpassning eller byte av elavtal. Dessutom är deras avtalsvillkor tydliga och utan dolda kostnader, en uppskattad egenskap bland många svenskar som söker efter pålitliga leverantörer.

Rabatter & Erbjudanden

Hos Lerum Energi belönas lojala kunder med attraktiva erbjudanden. Att hålla utkik efter säsongsmässiga kampanjer och långsiktiga rabattprogram kan leda till betydande besparingar över tid. Deras initiativ för att premiera ett grönare tänkande sträcker sig ytterligare till specifika rabatter för kunder som investerar i energieffektiva lösningar.

  • Säsongskampanjer med reducerade priser.
  • Lojalitetsrabatter för återkommande kunder.
  • Incentiv för energieffektiviseringsåtgärder.

Påslag

Trots att Lerum Energi strävar efter att hålla sina påslag låga, är dessa en viktig del av prissättningen för företaget att täcka sina omkostnader. Påslagen varierar beroende på marknadsläge och kan därför fluktuera, men Lerum Energi arbetar ständigt för att hålla dessa så konkurrenskraftiga som möjligt, vilket återspeglas i deras transparenta prissättning.

Förnyelsebar energi

Lerum Energi har en firm tro på hållbarhet och erbjuder därför ett brett utbud av 100% förnybara energialternativ från sol, vind och vatten. Deras engagemang för miljön går att spåra inte bara i deras produktion, men också i deras aktiva arbete att främja grön energi bland sina kunder. Genom att välja Lerum Energi kan kunderna vara säkra på att de bidrar till en hållbar framtid.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Rimliga utan dolda kostnader Korta bindningsperioder Lojalitetsrabatter, säsongskampanjer Konkurrenskraftiga och transparenta 100% från förnybara källor

Snabbinfo om Lerum Energi

Lerum Energi är ett etablerat elbolag som förser kunder med pålitlig och hållbar energi. De strävar efter att erbjudande miljövänliga elalternativ till sina konsumenter, samt enkel och modern fakturahantering.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Lerum Energis egna kunder?

Kundnöjdhet är en kritisk barometer för framgången hos ett elbolag och Lerum Energi har mottagit positiva omdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Många kunder framhäver företagets engagemang för att erbjuda skräddarsydda lösningar och deras proaktiva support. Recensionerna betonar även uppskattningen för Lerum Energis arbete för att främja grön energi, vilket uppskattas av miljömedvetna konsumenter.

  • Reco: Över 150 recensioner med genomsnittsbetyg 4 av 5.
  • SKI: Starkt resultat i Kundnöjdhet index med poäng över branschens medel.
  • Trustpilot: Hundratals omdömen med ett totalbetyg på 4.2 stjärnor.

Timpriser hos Lerum Energi

Lerum Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som reflekterar marknadens rörelser och ger kunderna en chans att optimera sina elkostnader. Med smarta hem-lösningar och appbaserad uppföljning kan Lerum Energis användare även utnyttja timpriser för att styra sin förbrukning efter de mest förmånliga tiderna.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07:00-19:00) Varierande
Nattid (19:00-07:00) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Lerum Energi bär på ett antal fördelar, såsom deras anpassningsbara avtalsvillkor och engagemang för hållbarhet. Dock, som med alla tjänster, finns det utrymme för förbättringar. Vissa kunder skulle vilja se ännu mer konkurrenskraftiga priser och utökade lojalitetsprogram.

Fördelar Nackdelar
Anpassningsbara avtalsvillkor Prisfluktuationer på marknaden påverkar timpriserna
Förnybar energi från sol, vind och vatten Begränsade lojalitetsprogram
Transparent prissättning utan dolda avgifter Några kunder önskar lägre påslag

Kundsupport

För Lerum Energi innebär hög kundnöjdhet inte bara förmånliga elavtal utan också tillgänglig och hjälpsam kundservice. Flera kunder har i sina recensioner lyft fram hur snabbt och effektivt supportteamet hanterar förfrågningar och problem. Att ha en pålitlig kundsupport är avgörande, särskilt när det gäller frågor som rör elektricitet och fakturering.

Information om Lerum Energis kundsupport:

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0302-52 10 00
Adress Lerum Energi AB, Box 78, 443 21 Lerum

Sammanfattning

Lerum Energi står ut i energimarknaden inte bara genom sitt fokus på förnybar energi utan också genom sitt starka kundengagemang och sin förmåga att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Företaget har lyckats kombinera miljöhänsyn med en kundcentrerad affärsmodell, vilket återspeglas i de positiva kundomdömena. Med kontinuerlig strävan efter innovation och förbättrad kundupplevelse, fortsätter Lerum Energi att vara en attraktiv aktör för såväl nya som existerande kunder som värdesätter både sin plånbok och planeten.

Vanliga Frågor

  • Vilka typer av elavtal erbjuder Lerum Energi?
    • Lerum Energi erbjuder rörliga, fasta och mixade elavtal som tillgodoser olika kunders behov och önskemål.
  • Hur arbetar Lerum Energi med miljön?
    • Företaget fokuserar på att tillhandahålla förnybar energi från sol, vind och vatten samt att minska sitt ekologiska fotavtryck i alla aspekter av verksamheten.
  • Finns det någon app jag kan använda för att följa min elförbrukning?
    • Ja, Lerum Energi tillhandahåller en modern app där kunderna enkelt kan följa sin förbrukning och anpassa den efter timpriserna för att spara pengar och energi.
  • Kan jag byta till Lerum Energi även om jag bor i en annan stad?
    • Absolut, Lerum Energi levererar el till kunder över hela Sverige och bytet kan göras smidigt oavsett var i landet du befinner dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *