Hem » Landskrona Energi omdöme elpriser

Landskrona Energi omdöme elpriser

I Sverige, där konsumenterna har privilegiet att kunna välja sin el-leverantör, kommer ett välinformerat beslut att inte bara gynna din plånbok utan även stödja ett mer hållbart energianvändande. Landskrona Energi har länge varit en spelare på den svenska elektricitetsmarknaden med en ambition att erbjuda såväl konkurrenskraftiga priser som miljövänliga alternativ. I denna genomgång tar vi en närmare titt på olika aspekter av vad Landskrona Energi har i sitt erbjudande – från sina priser och påslag till deras satsning på förnyelsebar energi. Vårt omdöme speglas i det sammanställda betyget nedan, som vi hoppas kan tjäna som guidning i ditt val av elleverantör.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5 3 av 5

Landskrona Energi elpriser & erbjudanden

Landskrona Energi står ut med sina konkurrenskraftiga elpriser. Med transparent prissättning som speglar marknadens rörelser, erbjuda de en kostnadseffektiv och förutsägbar elräkning. Deras prissättning är utformad för att ge kunder maximal kontroll över sin ekonomi och möjliggör enklare budgetering över årets olika kvartal.

Avgifter och bindningstider

Med Landskrona Energi kommer kunderna uppskatta en förhållandevis låg nivå av fasta avgifter och flexibla bindningstider. Företaget strävar efter att minimera de extra kostnader som oftast är förknippade med elavtal. Bindningstiderna varierar och kan anpassas för att passa individuella behov, vilket gör det möjligt för kunderna att välja det avtal som bäst matchar deras personliga situation.

Rabatter & Erbjudanden

Landskrona Energi är känt för att ofta lansera lockande rabatter och erbjudanden som kan reducera de totala elkostnaderna avsevärt. Dessa aktioner är konstruerade för att belöna både nya och befintliga kunder och reflekterar företagets engagemang i att bygga långsiktiga kundrelationer.

 • Ny kund-rabatt: Sänkt pris per kWh under första faktureringsperioden
 • Lojalitetsbonus: Återkommande rabatt för kunder med längre abonnemangstid
 • Grön rabatt: Rabatterat pris för kunder som väljer förnyelsebara energialternativ

Påslag

På Landskrona Energi innehar påslagen en viktig roll när det kommer till att slutligen bestämma priset på din elkostnad. Dock håller de sitt påslag på en marknadsmässig nivå och arbetar konstant för att hålla dessa kostnader så låga som möjligt, vilket borgar för en hälsosam konkurrens och ger kunden ett mer förmånligt totalpris.

Förnyelsebar energi

Hållbar utveckling och grönt initiativ står i frontlinjen hos Landskrona Energi. Med en bestämd inriktning på förnyelsebar energi, främjar de en miljövänlig energikonsumtion och stödjer därigenom en hållbar livsstil hos sina konsumenter. Väljer man Landskrona Energi bidrar man till en positiv påverkan på miljön och stödjer overgången till renare energikällor.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Låga fasta avgifter Flexibel Mångsidiga rabatter Marknadsmässiga påslag Högt engagemang

Snabbinfo om Landskrona Energi

Landskrona Energi är en lokal elförsörjare som lägger stor vikt vid miljövänlig och hållbar energiproduktion. Med kunden i fokus erbjuder de ett utbud av tjänster som underlättar hantering av elkostnader och bidrar till en mer hållbar framtid. Här är en snabb överblick över vilka tjänster Landskrona Energi erbjuder till sina kunder.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Landskrona Energis egna kunder?

Kundnöjdheten hos Landskrona Energi reflekterar företagets dedikation till sin service och konkurrenskraftiga prissättning. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot har många kunder lämnat sina omdömen vilket pekar på ett starkt förtroende för bolaget. Recensionerna betonar ofta den personliga servicen, effektiviteten i kundtjänsten och det enkla hanteringen av elavtalen. Kunder framhäver även deras insatser för hållbarhet och den positiva inverkan det har på miljön.

 • Trustpilot Omdömen: 4.5/5 (baserat på 300 recensioner)
 • Reco Betyg: 4.7/5 (baserat på 150 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhet Index: 76/100 (baserat på 500 svar)

Timpriser hos Landskrona Energi

Landskrona Energis timpriser är transparenta och dynamiska, vilket betyder att de varierar med marknadens fluktuationer. Detta tillvägagångssätt ger kunderna möjlighet att dra nytta av lägre priser när marknaden tillåter. Ett smart val för den prismedvetne konsumenten – här syns tydligt hur man kan spara pengar genom att konsumera el under tider då priset är lägre.

Tidpunkt Pris per kWh
00:00 – 06:00 0.50 SEK
06:01 – 12:00 0.70 SEK
12:01 – 18:00 0.65 SEK
18:01 – 23:59 0.55 SEK

Fördelar & Nackdelar

Landskrona Energi bjuder på många fördelar, inklusive en transparent prisstruktur och fokus på miljövänlig energi. Dock finns det som med allt rum för förbättring, exempelvis kunde information om prisändringar kommuniceras ännu snabbare till kunderna.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga timpriser Prisinformation kan uppdateras snabbare
Starkt hållbarhetsfokus
Personlig kundservice
Flexibla bindningstider

Kundsupport

En vital del av Landskrona Energis service är deras kundsupport, som har fått beröm för sin tillgänglighet och effektivitet. Företagets supportteam är utbildat att hantera alla typer av frågor och problem som kan uppstå, och de strävar efter att erbjuda snabba och pålitliga lösningar. Med en lokal närvaro och ett erfaret team, känner sig kunderna trygga med att få hjälp när de behöver det.

Service Information
Öppettider Kundsupport Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0418-47 50 00
Postadress Landskrona Energi AB, Box 514, 261 24 Landskrona

Sammanfattning

Landskrona Energi står ut som en pålitlig leverantör av el i Sverige med ett starkt engagemang i såväl kundnöjdhet som miljöhållbarhet. Deras dynamiska prissättning och personliga kundservice möjliggör för konsumenter att njuta av en kostnadseffektiv och anpassningsbar elanvändning. Företagets fokus på förnybara energikällor bidrar även till en grönare framtid. Samtidigt som det finns områden för förbättring, måste man erkänna Landskrona Energis insatser för att leverera en helhetslösning för sina kunders energetiska behov.

Vanliga Frågor

 • Kan jag när som helst byta till Landskrona Energi?
 • Ja, du kan byta när du vill men tänk på att bindningstiden hos din nuvarande leverantör kan påverka när övergången blir möjlig.

 • Vilka typer av elavtal erbjuder Landskrona Energi?
 • Landskrona Energi erbjuder flera olika elavtal inklusive fast, rörligt och timprisavtal för att passa olika kundbehov.

 • Hur arbetar Landskrona Energi med hållbarhetsfrågor?
 • Företaget har ett starkt fokus på förnybar energi och strävar efter att förse sina kunder med grönt val. De investerar kontinuerligt i projekt som främjar en hållbar utveckling.

 • Vad gör jag om jag upplever ett avbrott i strömförsörjningen?
 • Kontakta direkt Landskrona Energis kundtjänst vid strömavbrott så att de kan adressera problemet snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *