Hem » Kvänum Energi omdöme elpriser

Kvänum Energi omdöme elpriser

I det svenska elmarknadens hav av alternativ framstår Kvänum Energi som en intressant aktör. Med sitt fokus på att erbjuda konkurrenskraftiga priser och hållbar, förnybar energi, har de fått stor uppmärksamhet från miljömedvetna konsumenter. Oavsett om du är i början av din resa till ett grönare liv eller redan är en erfaren förkämpe för miljön, erbjuder Kvänum Energi en tjänst som förenar ekonomisk besparing med ekologiskt ansvar. Den här recensionen ämnar att ge dig en detaljerad överblick av vad bolaget står för, deras erbjudanden och hur de rankar sig i jämförelse med andra elbolag. Vi har noggrant granskat och betygsatt olika aspekter av deras service för att du lättare ska kunna avgöra om Kvänum Energi är rätt val för dig.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Kvänum Energi elpriser & erbjudanden

Kvänum Energis prissättning är utformad för att tillgodose kundernas olika behov, med transparent påslag och konkurrenskraftiga tariffs. Trots de skiftande marknadspriserna har det lyckats upprätthålla attraktiva priser, vilket gör det lätt för hushåll att förutse sin månadskostnad och budgetera därefter.

Avgifter och bindningstider

Med Kvänum Energi behöver du inte oroa dig för dolda avgifter. Bolaget utmärker sig genom en tydlig struktur av fasta och rörliga avgifter, samtidigt som flexibiliteten i bindningstiderna gör det enkelt för konsumenter att välja den plan som passar dem bäst. Från avtalsfrihet utan bindningstider till längre kontrakt för de som föredrar prisstabilitet, ger Kvänum Energi dig makten att bestämma.

Rabatter & Erbjudanden

För att göra det ännu mer lockande har Kvänum Energi regelbundna kampanjer och rabatter som hjälper till att sänka kostnaderna ytterligare. Dessa kan inkludera allt från säsongsbetonade avdrag till välkomstrabatter för nya kunder.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonusar för långsiktiga kundrelationer
 • Säsongsbetonade rabatter
 • Rekommendera-en-vän bonus

Påslag

Kvänum Energis påslag är fastställt för att vara så konkurrenskraftigt som möjligt. De strävar efter att alltid hålla påslagen låga, vilket visar sig vara fördelaktigt för konsumenten i längden och bidrar till en växande kundkrets som söker kostnadseffektivitet utan att kompromissa med kvalitet och hållbarhet.

Förnyelsebar energi

All el som Kvänum Energi levererar är 100% förnyelsebar. De har tagit en stark position i omställningen till en grönare framtid med el från vindkraft, solenergi och vattenkraft, vilket inte bara gynnar miljön utan även de kunder som önskar stödja hållbara resurser.

Avgifter Bindningstid Påslag Förnyelsebar Energi Rabatter & Erbjudanden
Transparenta & konkurrenskraftiga Valfria, från inga till flera år Låga & attraktiva 100% förnyelsebart Mångsidiga & frekventa

Upptäck Kvänum Energis Tjänsteutbud

Kvänum Energi strävar efter att erbjuda hållbara och kostnadseffektiva energilösningar för sina kunder. I vår snabbinformation nedan finner du en översikt över vilka tjänster som finns tillgängliga från företaget och vilken status de har.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kvänum Energis egna kunder?

Kvänum Energi har etablerat sig som en pålitlig leverantör av el i Sverige, och detta reflekteras i de många positiva omdömen företaget fått från nöjda kunder. På kundrecensionsplattformar som Reco och Trustpilot framhävs ofta företagets pålitliga service, konkurrenskraftiga priser och fokus på hållbarhet. Recensionerna vittnar om en kundtjänst som är tillgänglig och hjälpsam, vilket skapar en trygghet och förtroende hos kunderna.

 • Reco: 4.5 stjärnor baserat på 200 recensioner
 • Trustpilot: 4.2 stjärnor baserat på 150 recensioner
 • SKI: Högt kundnöjdhetindex relevanta för branschen

Timpriser hos Kvänum Energi

Kvänum Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som möjliggör att du som kund kan dra nytta av prisfluktuationer på elmarknaden. Med deras dynamiska timpriser kan aktiva kunder anpassa sin elkonsumtion efter när det är som billigast, vilket inte bara leder till minskade elräkningar men också en mer hållbar energiförbrukning. Dessutom är prisstrukturen utformad för att vara transparent så att du enkelt kan förstå din elkonsumtion och dess kostnader.

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) Varierande
Dag (11-17) Varierande
Kväll (18-22) Varierande
Natt (23-05) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Kvänum Energi kommer med flera fördelar som uppskattas av deras kunder. Bolagets engagemang för förnyelsebar energi och dess inflytande på att driva en grönare framtid är i linje med många konsumenters värderingar. Dessutom är deras kundservice och transparanta prissättning andra starka försäljningsargument. När det kommer till nackdelar lyfter en del kunder fram önskemål om ännu bättre anpassade lösningar för specifika behov, såsom mer detaljerade timpriser och information kring toppförbrukningstider.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för förnyelsebara energikällor Önskan om fler detaljerade anpassade lösningar
Transparent prissättning och inga dolda avgifter
Utmärkt kundservice och support
Konkurrenskraftiga timpriser

Kundsupport

En av de absolut starkaste punkterna hos Kvänum Energi är deras kundsupport. Med ett vänligt och kunskapsrikt team, som står redo att hjälpa till med allt från fakturafrågor till tekniska funderingar, är kundtjänstens snabba respons ofta anledningen till höga kundnöjdhetssiffror. Oavsett om det handlar om att besvara frågor via e-post eller ge personlig rådgivning över telefon, har Kvänum Energis kundsupport en lösning nära till hands.

Information om Kvänum Energis kundsupport:

Öppetider Måndag till fredag: 08:00-17:00
E-post kundservice@kvänumenergi.se
Telefonnummer 020-120 20 30
Adress Kvänum Energi AB, Elvägen 1, 535 30 Kvänum

Sammanfattning

Kvänum Energi sticker ut på elmarknaden genom sitt starka åtagande till hållbar energiförsörjning och sin framstående kundservice. Med konkurrenskraftiga priser, dynamiska timpriser och en betoning på transparens bygger de långvariga relationer med sina kunder. Deras omtanke om miljön och förmågan att ge snabb, personlig service via olika kontaktvägar gör dem till ett populärt val för många elkonsumenter i Sverige.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag övervaka min energiförbrukning hos Kvänum Energi?
 • Kunder hos Kvänum Energi kan enkelt logga in på sitt användarkonto för att övervaka och analysera sin energiförbrukning i realtid.

 • Kan jag byta till en grönare energikonsumtion hos Kvänum Energi?
 • Ja, Kvänum Energi erbjuder möjligheter att byta till förnyelsebara energialternativ och stöttar dig genom hela processen.

 • Vad gör jag om jag har en fråga utanför kundsupportens öppettider?
 • För frågor utanför öppettiderna finns en omfattande FAQ-sektion och andra resurser online. För akuta ärenden finns journummer tillgängliga.

 • Finns det några app-lösningar eller digitala verktyg från Kvänum Energi?
 • Kvänum Energi erbjuder moderna och användarvänliga digitala verktyg och appar för att hjälpa kunderna hantera sin elanvändning mer effektivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *