Hem » Kungälv Energi omdöme elpriser

Kungälv Energi omdöme elpriser

I den alltmer elektrifierade värld vi lever i idag har elbolagets val blivit en viktig del av våra liv. Konsumenter söker inte bara konkurrenskraftiga priser utan också företag som erbjuder miljövänlig el och transparenta villkor. Kungälv Energi framstår som en intressant spelare på marknaden, med ett engagemang för förnyelsebar energi och en kundtjänst som ständigt strävar efter att möta kundernas behov. I denna granskning ger vi en detaljerad genomgång av tjänsterna och erbjudandena från Kungälv Energi och hur de står sig i konkurrensen. Vårt mål är att ge dig en omfattande bild som hjälper dig att fatta informerade beslut när det gäller ditt elavtal.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Kungälv Energi elpriser & erbjudanden

Med ett fokus på konkurrenskraftiga priser kombinerat med en hög miljömedvetenhet, erbjuder Kungälv Energi sina kunder attraktiva elavtal. Elpriserna är transparenta och skräddarsys för att passa olika hushålls unika förbrukningsmönster, vilket säkerställer att du som kund får ett prisvärt alternativ oavsett säsong eller marknadsläge.

Avgifter och bindningstider

Kungälv Energi strävar efter att erbjuda sina kunder flexibilitet, därför finner man sällan långa bindningstider i deras avtal. Avgiftsstrukturen är tydlig och utan dolda kostnader, vilket gör det enklare för dig som konsument att förstå totalpriset på ditt elavtal.

Rabatter & Erbjudanden

Att belöna lojala kunder är viktigt för Kungälv Energi. Företaget erbjuder löpande kampanjer som kan inkludera allt från initiala välkomstrabatter till förmånliga priser för långtidskunder. Med deras rabatter och erbjudanden kan kundens månadskostnad bli avsevärt reducerad.

 • Välkomstrabatt på första fakturan
 • Loyalty-program för återkommande kunder
 • Tidsbegränsade kampanjerbjudanden

Påslag

Kungälv Energis prissättning är transparent med ett påslag som är tydligt utmärkt i avtalet. Påslaget speglar företagets omkostnader och dess marginal, vilket hålls rimlig för att säkra att priset du betalar förblir konkurrenskraftigt.

Förnyelsebar energi

Hos Kungälv Energi är förnyelsebar energi inte bara ett marknadsföringsverktyg utan en realitet. De jobbar aktivt för att samtlig el de levererar ska komma från förnybara källor som vind, vatten och sol – en trovärdig handling för en hållbar framtid.

Fakturaavgift Bindningstid Typ av rabatter Påslag (öre/kWh) Andel förnyelsebar energi
Ingen Kort eller inga Välkomst, lojalitet, kampanjer Konkurrenskraftigt 100%

Snabbinfo om Kungälv Energi

Kungälv Energi erbjuder en rad tjänster för att möta kundernas behov av hållbara och pålitliga el-lösningar. Med ett engagemang i miljövänlig energiproduktion, tillhandahåller företaget svanenmärkta elavtal och alternativet att få e-faktura för en enklare och mer hållbar hantering av räkningar. Dock tillhandahåller inte Kungälv Energi vissa tjänster såsom schysst elhandel enligt etiska principer eller autogiro, samt garanterar de inte priset över tid vilket kan vara en viktig faktor för kunder som önskar ekonomisk förutsägbarhet.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kungälv Energis egna kunder?

Kundomdömena om Kungälv Energi på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot vittnar om en stark kundnöjdhet. Många konsumenter lyfter fram företagets tydlighet i avtal och faktura, deras konkurrenskraftiga priser samt det personliga och professionella bemötandet från kundservice. Framför allt uppskattas det engagemang för hållbar utveckling och den gröna elen som levereras.

 • Reco: Över 200 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,5 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Höga poäng inom kundnöjdhet och service
 • Trustpilot: 150+ omdömen med ett genomsnitt på 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Kungälv Energi

Kungälv Energi är känt för sina justerbara timpriser, som anpassas till elmarknadens fluktuationer vilket kan gynna konsumenten vid låga elpriser. Företaget erbjuder också fastprisavtal, men flexibiliteten i timpriset är ett populärt val för energimedvetna kunder som vill utnyttja elen när det är som mest kostnadseffektivt.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) Varierande
Dagtid (11-17) Varierande
Kväll (18-22) Varierande
Natt (23-05) Lägst

Fördelar & Nackdelar

Kunder väljer ofta Kungälv Energi för dess transparenta prissättning och miljöansvar. Fördelarna inkluderar en tydlig avgiftsstruktur och främjandet av 100% förnybar energi. Dock kan den varierande kostnaden i de rörliga avtalen vara en nackdel för de som söker helt förutsägbara elräkningar.

Fördelar Nackdelar
Transparenta timpriser Osäkerhet med rörligt pris
Lojalitetsprogram för återkommande kunder Begränsade kampanjerbjudanden
Förnyelsebar och miljövänlig energi
Inga eller korta bindningstider

Kundsupport

Kungälv Energis kundsupport framstår som en av bolagets starkaste sidor enligt kundernas feedback. De är dedikerade till att erbjuda snabb och konkret hjälp vid frågor eller funderingar. Det uppskattas särskilt hur supporten lägger vikt vid individuella behov, vilket skapar en känsla av personlig service för deras användare.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 [email protected] 0303-20 90 00 Kungälv Energi AB, Energivägen 2, 442 83 Kungälv

Sammanfattning

Sammantaget står Kungälv Energi ut som ett pålitligt val för konsumenter som söker ett elhandelsföretag med stark lokal prägel, kundfokuserad service och tydligt hållbarhetsarbete. Deras flexibla prissättning, med möjligheten till justerbara timpriser, samt deras engagemang för 100% förnybar energi, speglar den moderna konsumentens önskemål. Med en hög kundnöjdhet och öppna kommunikationskanaler är Kungälv Energi väl rustade för att möta morgondagens energibehov.

Vanliga Frågor

 • Vad särskiljer Kungälv Energi från andra elbolag?
  Svar: De erbjuder serviceminded personlig kundsupport, transparenta timpriser och ett engagerat hållbarhetsarbete med 100% förnybar energi.
 • Hur tillgodoser Kungälv Energi sina kunders krav på hållbarhet?
  Svar: Genom att endast tillhandahålla el från förnybara energikällor och verka för hållbar utveckling inom alla delar av sin verksamhet.
 • Kan kunder låsa sina elpriser med Kungälv Energi?
  Svar: Ja, det finns optioner för fastprisavtal såväl som de rörliga avtal med timpriser för de som önskar mer flexibilitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *