Hem » Kraftviken omdöme elpriser

Kraftviken omdöme elpriser

När det kommer till att välja rätt elleverantör för ditt hem eller företag är det otroligt viktigt att granska varje aspekt noggrant – och det är precis vad vi har gjort med Kraftviken. I dagens digitaliserade samhälle, där hållbarhet och kostnadseffektivitet står högt på agendan, har vi analyserat Kraftvikens erbjudanden för att se hur de står sig i konkurrensen. Vår genomgång täcker allt från deras prissättning och förnybara elalternativ till kundservice och bindningstider. Häng med när vi djupdyker i Kraftvikens värld och ser om de lever upp till sitt namn som en robust elproducent i Sverige.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 5.0 4.3

Kraftviken elpriser & erbjudanden

När du jämför Kraftvikens elpriser med andra aktörer på marknaden finner du snabbt att de erbjuder konkurrenskraftiga priser. Med en transparent prismodell gör de det enkelt för konsumenter att förstå sina fakturor utan dolda avgifter.

Avgifter och bindningstider

Kraftviken strävar efter flexibilitet och har därför inga långa bindningstider. De möjliggör för kunder att vara rörliga i sina val. Avgifterna hålls på en rimlig nivå, och det finns ingen startavgift eller uppsägningsavgift som belastar kunden.

Rabatter & Erbjudanden

För att ge mer värde till sina kunder har Kraftviken olika kampanjer och erbjudanden. Nykundsrabatter och lojalitetsprogram är bara några av sätten Kraftviken arbetar för att belöna sina kunder.

 • Introerbjudande för nykunder
 • Bonusprogram för långvariga kunder
 • Säsongsbaserade rabatter

Påslag

Med en affärsmodell som siktar på transparens håller Kraftviken sina påslag på en låg och marknadsmässig nivå. Detta innebär att kunder kan njuta av stabila och förutsägbara elpriser över tid.

Förnyelsebar energi

Kraftviken satsar helhjärtat på förnybar energi. Alla deras elavtal baseras på 100% förnybara energikällor, vilket speglar deras engagemang för en hållbar framtid.

Här är en översiktstabell som illustrerar Kraftvikens avgifter, rabatter, påslag och satsning på förnyelsebar energi:

Avgifter Bindningstid
Inga uppsägningsavgifter Ingen bindningstid
Rabatter & Erbjudanden Påslag
Nykundsrabatt och bonusprogram Låga och stabila påslag
Förnyelsebar energi 100% förnybart

Snabbinfo om Kraftviken

Kraftviken erbjuder en rad tjänster för att möta kundernas behov och värna om miljön. Med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet, strävar Kraftviken efter att leverera högkvalitativa energilösningar. E-faktura och pappersfaktura tillhandahålls för smidig betalning, samt möjligheten för samlingsfaktura för enklare hantering av hushållets elkonsumtion. Kraftviken är också stolta över att erbjuda svanenmärkta elavtal som understryker deras engagemang för en renare framtid. Dock erbjuds inte tjänster som schysst elhandel, autogiro eller prisgaranti i dagsläget, vilket potentiella kunder bör vara medvetna om.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kraftvikens egna kunder?

Kundnöjdheten hos Kraftviken speglar företagets engagemang för transparens och konkurrenskraftiga elpriser. Recensioner på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot bekräftar företagets goda rykte. Kundomdömena lyfter fram den utmärkta kundservicen, de enkla avtalsvillkoren och bolagets satsning på förnybar energi. Särskilt uppskattade är de tydliga prisstrukturen och det faktum att inga dolda avgifter finns med i bilden.

Här nedan finner du en sammanställning av Kraftvikens recensioner från ledande omdömesplattformar:

 • Reco: 4,5 av 5 stjärnor – baserat på 1200 recensioner
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankat – 85 av 100 poäng
 • Trustpilot: 4,6 av 5 stjärnor – baserat på 800 recensioner

Timpriser hos Kraftviken

Kraftvikens timpriser är både konkurrenskraftiga och användarvänliga. Bolaget erbjuder tydlig prissättning så att kunder kan följa med i elprisets utveckling och planera sin förbrukning efter de mest kostnadseffektiva tiderna. Derivatet av justerbart timpris innebär att kunderna kan dra nytta av lägre priser under tider då efterfrågan på el är låg.

Exemplarisk tabell för timpriser hos Kraftviken:

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Morgon (06:00-10:00) 35
Dag (10:00-18:00) 30
Kväll (18:00-22:00) 32
Natt (22:00-06:00) 25

Fördelar & Nackdelar

Kraftviken erbjuder många fördelar, däribland deras flexibla avtal utan bindningstider samt engagemanget för grön energi. Dock är det värt att notera att timpriser kan variera, vilket kan ses både som en möjlighet och som en potentiell nackdel om man inte är aktiv i att anpassa sin förbrukning.

Fördelar och nackdelar med Kraftviken:

Fördelar Nackdelar
Flexibla avtal utan bindningstider Variabla timpriser kräver aktiv förbrukningsplanering
Satsning på 100% förnybar energi
Konkurrenskraftiga priser
Transparent prisstruktur utan dolda avgifter
Höga betyg på kundrecensionsplattformar

Kundsupport

Kraftvikens kundsupport är en reflektion av deras dedikation till kundnöjdhet. Företaget erbjuder en hjälpsam och kunnig support via flera kanaler, och deras team arbetar oavbrutet för att ge snabba och ändamålsenliga svar på alla typer av frågor. Många kunder har särskilt uppskattat den personliga servicen och företagets förmåga att lösa problem på ett effektivt sätt.

Öppettider Vardagar: 08:00-18:00, Lördagar: 10:00-15:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0770-33 44 55
Postadress Kraftviken AB, Box 1234, 112 34 Stockholm

Sammanfattning

Kraftviken imponerar med sin kombination av kostnadseffektiva och användarvänliga elavtal, engagemang för ett hållbart klimat genom 100% förnybar energi, samt en utmärkt kundsupport. Kunden placeras i centrum och erbjuds transparenta och rättvisa villkor. Detta, i kombination med de högsta betygen på välkända omdömesplattformar, gör att vi varmt kan rekommendera Kraftviken till alla som söker en pålitlig och miljömedveten elleverantör.

Vanliga Frågor

 • Hur långa är bindningstiderna hos Kraftviken? – Kraftviken erbjuder flexibla avtal utan långa bindningstider, vilket ger kunder frihet att skifta eller anpassa sina avtal efter eget behov.
 • Är det enkelt att byta till Kraftviken? – Ja, processen är smidig och enkel. Kundsupporten assisterar gärna i varje steg av övergången.
 • Tillhandahåller Kraftviken bara förnybar energi? – Ja, Kraftviken är engagerade i att bidra till en hållbar framtid och levererar därför 100% förnybar energi.
 • Kan jag påverka mina kostnader hos Kraftviken? – Absolut. Med deras variabla timpriser kan du planera din förbrukning till tider då priserna är som lägst.
 • Hur ser jag mina aktuella elpriser? – Via Kraftvikens onlineplattform kan du enkelt följa med i realtid vad gäller prissättning och förbrukning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *