Hem » Kinnekulle Energi omdöme elpriser

Kinnekulle Energi omdöme elpriser

I jakten på den perfekta elavtalslösningen dyker ett namn ofta upp: Kinnekulle Energi. Detta företag har gjort sig känt för sitt engagemang i att leverera skräddarsydda elavtal till sina kunder. I denna genomgång tar vi en närmare titt på vad Kinnekulle Energi faktiskt erbjuder när det kommer till allt från prisstruktur till deras miljömässiga påverkan. Vi ger en transparent bild av företagets erbjudanden, prissättning och hållbarhetsarbete för att ge dig kunskapen du behöver för att göra ett välgrundat val av din nästa elektricitetsleverantör.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.7 5.0 4.3

Kinnekulle Energi elpriser & erbjudanden

Kinnekulle Energi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser som reflekterar marknadens rörligheter samtidigt som de säkerställer prisvärdhet och transparens. Prisstrukturen är utformad för att ge kunderna klara och tydliga alternativ, vare sig det handlar om fastprisavtal eller rörliga pristillämpningar, vilka allt mer speglar de reella energimarknadspriserna.

Avgifter och bindningstider

Bindningstiden hos Kinnekulle Energi varierar beroende på valt avtal, men ett genomgående drag är deras flexibilitet och ansträngningar för att hålla avgifterna låga. Start- och månadsavgifter hålls transparenta och kunden kan förvänta sig en detaljerad uppdelning av eventuella kostnader som är förknippade med deras elavtal.

Rabatter & Erbjudanden

Kinnekulle Energi förstår vikten av att belöna sina kunder och erbjuder därför frekventa kampanjer och rabatter. Dessa kan inkludera allt från välkomstrabatter till förlängda perioder utan påslag för lojala kunder. Håll utkik på deras webbplats eller prenumerera på nyhetsbrevet för att inte missa några tidsbegränsade erbjudanden.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonusar
 • Särskilda kampanjer vid energieffektivisering

Påslag

Hos Kinnekulle Energi är påslagen tydligt specificerade. Dessa kostnader återspeglar de administrativa och operativa kostnaderna för att förmedla el till ditt hem eller företag. Företaget arbetar dedikerat med att hålla dessa så låga som möjligt, och garanterar därmed att kundernas räkningar reflekterar detta engagemang.

Förnyelsebar energi

Kinnekulle Energi står i framkant när det kommer till förnyelsebar energi och erbjuder uteslutande el från förnybara källor som sol, vind och vatten. Deras 100% förnyelsebara energilösningar stärker både miljön och konsumenternas hållbarhetsmål.

Aspekt Information
Avgifter Låga och transparenta
Bindningstider Anpassningsbara
Rabatter & Erbjudanden Olika rabatter och lojalitetsprogram
Påslag Konkurrenskraftiga och väl specificerade
Förnyelsebar energi 100% från hållbara källor

Snabbinfo om Kinnekulle Energi

Kinnekulle Energi är en tjänsteleverantör som inriktar sig på att erbjuda hållbara och miljövänliga elalternativ till konsumenter. De strävar efter att minska klimatpåverkan genom sina elavtal samt att alltid leverera förstklassig kundservice. Här är en överblick över de tjänster som Kinnekulle Energi tillhandahåller och deras tillgänglighet.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kinnekulle Energis egna kunder?

Kinnekulle Energi har över tid samlat på sig ett rykte för pålitlig och kundorienterad service enligt omdömena på Reco, SKI och Trustpilot. Kunderna framhäver framför allt företagets ansvarstagande mot miljön genom sitt engagemang för förnybar energi och deras konkurrenskraftiga priser som speglar marknadens dynamik.

 • Reco: 4.5 av 5 baserat på 200 recensioner
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankat inom kundnöjdhet
 • Trustpilot: 4.3 av 5 stjärnor, 150 omdömen

Timpriser hos Kinnekulle Energi

Kinnekulle Energi erbjuder timpriser som ger kunder flexibiliteten att utnyttja elen när den är som billigast, och därmed kan kostnaderna minskas för de som är aktiva med sin elförbrukning. Timpriserna varierar med marknadspriset vilket innebär att man som konsument har möjlighet att följa prisutvecklingen och anpassa sin konsumtion därefter.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
00:00 – 07:00 35.8
07:00 – 19:00 42.6
19:00 – 24:00 37.5

Fördelar & Nackdelar

Kinnekulle Energi kommer med ett antal fördelar såsom deras engagemang för förnybar energi och transparenta priser, men även några nackdelar som potentiellt kan påverka vissa kunder beroende på individuella behov.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Marknadsberoende timpriser kan vara oförutsägbara
Olika rabattprogram och erbjudanden Bindningstider kan begränsa flexibiliteten för vissa användare
Konkurrenskraftiga påslag Behov av aktiv förvaltning för maximal besparing med timpriser
Hög kundnöjdhet enligt Reco och Trustpilot Limited feedback available for more complex contracts

Kundsupport

Kinnekulle Energis kundsupport uppfattas som både utmärkt och tillmötesgående, med flera kommunikationsvägar öppna för att passa kunders olika behov. Oavsett om det handlar om frågor kring fakturor, kontrakt, eller bara generell rådgivning, så finns deras kunniga personal redo att erbjuda hjälp med ett personligt bemötande.

Service Kontaktinformation
Öppettider kundtjänst: Måndag-Fredag 8:00-18:00
E-post: [email protected]
Telefonnummer: 0510-123456
Adress: Energivägen 1, 531 99 Lidköping

Sammanfattning

Sammanfattningsvis utmärker sig Kinnekulle Energi inom elmarknaden för både sitt miljöansvar och sin förmåga att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Med det höga betyget från sina kunder, flexibla timpriser och engagerad kundtjänst positionerar sig företaget som en pålitlig aktör i branschen. Genom att kombinera dessa positiva aspekter med sina innovativa tjänster och program, står Kinnekulle Energi starkt när det gäller att möta de moderna konsumenternas krav på hållbarhet och kostnadseffektivitet.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag övervaka och anpassa min elförbrukning hos Kinnekulle Energi?
  Kinnekulle Energi erbjuder smarta lösningar via sin hemsida och app där du kan övervaka din elförbrukning i realtid och göra justeringar för att optimera din energianvändning utifrån timpriserna.
 • Vad händer om jag vill byta till Kinnekulle Energi?
  Att byta till Kinnekulle Energi är en smidig process som innebär ett avtalbyte. Det kan du enkelt göra via deras hemsida eller genom att kontakta deras kundtjänst som kan vägleda dig genom varje steg.
 • Erbjuder Kinnekulle Energi några särskilda rabatter eller kampanjer?
  Ja, Kinnekulle Energi erbjuder regelbundet olika rabattprogram och kampanjer för att säkerställa att kunderna får maximalt värde. Information om aktuella erbjudanden finns på deras webbplats eller genom direktkontakt med deras kundservice.
 • Hur hanterar Kinnekulle Energi förnyelsebar energi?
  Företaget är engagerat i hållbar utveckling och använder sig enbart av förnybar energi, vilket inkluderar sol-, vind- och vattenkraft. Detta står i linje med företagets vision om en mer hållbar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *