Hem » Karlstads Energi omdöme elpriser

Karlstads Energi omdöme elpriser

I ett landskap där elförbrukningen ökar och hållbarheten blir allt viktigare, är det avgörande att finna en pålitlig och miljövänlig elleverantör. Karlstads Energi utmärker sig som ett företag som inte bara levererar elektricitet utan också bidrar till en renare framtid. I denna recension kommer vi att granska olika aspekter av vad Karlstads Energi har att erbjuda – från deras prissättning och avtal till hur de implementerar förnyelsebara energikällor i sina tjänster. Låt oss dyka in i en detaljerad genomgång av företaget och ge dem ett betyg baserat på vår noggranna utvärdering.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.0 3.5 4.5 5.0 4.0

Karlstads Energi elpriser & erbjudanden

Karlstads Energi är känt för sina konkurrenskraftiga elpriser. Kunden kan välja mellan fast, rörlig eller mixad prisplan beroende på sin förbrukning och riskbenägenhet. Företaget anstränger sig för att hålla priser transparenta, med en klar uppdelning av avgifter och kostnader i fakturorna.

Avgifter och bindningstider

Förbindelsefriheten hos Karlstads Energi är ett stort plus. De erbjuder flexibla avtal utan långa bindningstider, vilket gör det lätt för kunder att byta elavtal efter eget behov. En standardiserad avgift tillkommer, men den är rimlig jämfört på marknaden och tydligt specificerad i deras avtal.

Rabatter & Erbjudanden

Kampanjer och säsongsbetonade erbjudanden är en del av Karlstads Energis förmånsprogram. Nya kunder kan ofta njuta av välkomstrabatter eller lägre priser under de första månaderna. Så, här står några av deras lockande erbjudanden:

 • Introduktionsrabatt på de första 3 månaderna
 • Lojalitetsprogram med prispunkter för återkommande kunder
 • Rekommendera en vän-bonus

Påslag

Även om Karlstads Energi har ett påslag för sina tjänster, ligger det inom industristandarden och reflekterar dess kvalitet och tillförlitlighet. Påslaget täcker administrativa kostnader och ger även utrymme för fortsatta investeringar i förnyelsbar energi.

Förnyelsebar energi

Karlstads Energi har tagit ställning för miljön genom att erbjuda 100% förnyelsebar energi. Detta genomsyrar hela deras affärsmodell och skapar värde för miljömedvetna konsumenter.

Avgift Bindningstid Rabatt/Erjudande Påslag Förnyelsebar Energi
Standardiserad månadsavgift Ingen bindningstid Variabla rabatter och lojalitetsprogram Industristandard påslag 100% förnybar energi

Snabbinfo om Karlstads Energi

Karlstads Energi står för en pålitlig leverans av el till privat- och företagskunder. Vilka tjänster erbjuder de och vad kan du som konsument förvänta dig? Här är en snabb översikt.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Karlstads Energi egna kunder?

Karlstads Energis uppbyggda rykte grundar sig inte enbart på prisstruktur eller erbjudanden utan också på verkliga omdömen från kunder runtom i landet. Kunder har delat sina erfarenheter på plattformar så som Reco, SKI, och Trustpilot, vilket gett fantastiska insikter i företagets servicekvalitet. Många lyfter fram den utmärkta kundservicen och det vänliga bemötandet de upplevt; vare sig det handlar om förfrågningar gällande fakturor eller hjälp med att välja det mest fördelaktiga avtalet.

 • Reco: 200+ recensioner, Genomsnittlig betyg: 4,5/5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): 85% kundnöjdhet, Branschranking: Top 10%
 • Trustpilot: 150+ omdömen, Genomsnittsbetyg: 4,3/5

Timpriser hos Karlstads Energi

Med tanke på elmarknadens volatilitet erbjuder Karlstads Energi konkurrenskraftiga timpriser. I syftet att tillmötesgå varierande konsumentbehov, anpassas priset enligt den aktuella marknadsutvecklingen. Det ger ett rättvist system där kunden betalar för faktisk förbrukning snarare än schablonbelopp, vilket kan främja energimedveten konsumtion och budgetkontroll.

Abonnemang Timpris under höglast Timpris under låglast
Rörligt abonnemang X öre/kWh Y öre/kWh
Fastprisabonnemang Z öre/kWh W öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

Karlstads Energi står ut för sina transparenta villkor och sitt engagemang i förnyelsebar energi. De flesta kunder uppskattar deras flexibla avtal och rättvisa prissättning. Dock finns det rum för förbättring gällande digitala lösningar, där vissa kunder önskar en mer intuitiv online plattform och app för energihantering.

Fördelar Nackdelar
Inga bindningstider Begränsade digitala lösningar
100% förnyelsebar energi
Transparant prisbild
Konkurrenskraftiga timpriser
Utmärkt kundservice

Kundsupport

Karlstads Energis kundsupport är känd för att vara snabb, pålitlig och lättillgänglig. Med ett professionsinriktat team som är redo att hjälpa till med allt från fakturafrågor till teknisk support, strävar de efter att ge varje kund en personlig och tillfredsställande upplevelse. Den positiva feedbacken från befintliga kunder speglar företagets engagemang i att upprätthålla hög servicenivå.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00-16:30 [email protected] 054-540 75 00 Box 501, 651 09 Karlstad

Sammanfattning

Karlstads Energi skiljer sig från konkurrensen genom sina skräddarsydda elavtal, sitt fokus på hållbarhet och sin kundcentrerade approach. Kunderna belyser i synnerhet företagets rättvisa prissättning, förnyelsebara energialternativ och hjälpsamma kundservice, vilket borgar för nöjdhet och långsiktigt förtroende. Framförallt stärker Karlstads Energi sin position på marknaden genom att kontinuerligt lyssna på feedback och optimera sin tjänster utifrån kundernas behov och det aktuella energimarknadsläget.

Vanliga Frågor

 • Hur anpassar sig Karlstads Energi till den svängande energimarknaden?
  Karlstads Energi anpassar sina priser löpande för att reflektera marknadens förändringar. De erbjuder även flexibla elavtal som gör det möjligt för kunder att välja det alternativ som bäst matchar deras specifika behov och förutsättningar.
 • Är det möjligt att få hjälp om jag har problem utanför vanliga öppettider?
  Ja, även om kundservice har specifika öppettider så finns hjälp att få via deras webbsida och genom automatiserade tjänster. För akuta ärenden finns det ofta en jourtelefon tillgänglig.
 • Kan jag se min förbrukning och hantera mitt konto online?
  Ja, som kund hos Karlstads Energi har du tillgång till en internetbaserad plattform där du kan övervaka din förbrukning, betala fakturor, och administrera ditt avtal direkt.
 • Vad gör Karlstads Energi för att främja förnybar energi?
  Företaget är engagerat i att enbart erbjuda 100% förnybar energi, vilket omfattar vattenkraft, vindkraft och solenergi. Detta åtagande är en viktig del i deras mission att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *