Hem » Karlsborgs Energi omdöme elpriser

Karlsborgs Energi omdöme elpriser

I energibranschen konkurrerar företagen intensivt om att locka till sig kunder med löften om gröna alternativ och förmånliga avtal, men hur väl står sig dessa löften när de prövas mot verkligheten? I denna genomgång tar vi en närmare titt på Karlsborgs Energi, ett elbolag som har fått uppmärksamhet för sitt utbud och sina konkurrenskraftiga villkor. Vi går igenom deras erbjudanden, prisstrukturen, avgifter och inte minst deras engagemang inom förnyelsebar el för att ge dig en klarare bild av vad du som konsument kan förvänta dig. Följande bedömning syftar till att vara ett ovärderligt verktyg i din jämförelse av olika elavtal.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.8 5.0 4.3

Karlsborgs Energi elpriser & erbjudanden

Karlsborgs Energi står ut på marknaden med konkurrenskraftiga elpriser och en transparent prismodell. Med deras anpassningsbara avtal kan konsumenter dra nytta av marknadens fluktuationer och optimera sina kostnader. Elpriserna är specificerade på deras hemsida, vilket gör det enkelt för användare att jämföra olika alternativ och hitta det pris som bäst passar deras elanvändningsmönster och ekonomiska ramar.

Avgifter och bindningstider

En av de mest viktiga aspekterna vid valet av elavtal är avgifter och bindningstider. Karlsborgs Energi är kända för sin flexibilitet och låga administrativa avgifter. Bindningstiderna varierar beroende på avtalstyp, och företaget erbjuder allt från månadsvisa till fleråriga kontrakt, vilket möjliggör för kunder att välja den balans mellan trygghet och flexibilitet som passar dem bäst.

Rabatter & Erbjudanden

Karlsborgs Energi belönar ofta sina kunder med lockande rabatter och erbjudanden. Från välkomstbonusar till säsongsmässiga kampanjer, strävar de efter att ge extra värde till sina tjänster. Dessa förmåner uppmuntrar både nya och befintliga kunder att fortsätta sitt engagemang med företaget.

 • Välkomstbonus för nya kunder
 • Förlängda garantipriser vid vidare bindning
 • Rabatt vid autogirobetalning
 • Exklusiva erbjudanden för lojala kunder

Påslag

Med transparenta och rättvisa påslag säkerställer Karlsborgs Energi att kunderna får ett bra värde. Påslagen reflekterar företagets kostnader för administration och riskhantering, men hålls rimliga för att inte tynga kundens plånbok. En detaljerad förklaring av påslag och hur de påverkar totalkostnaden finns tillgänglig på deras webbplats, vilket bidrar till ett öppet och ärligt kundförhållande.

Förnyelsebar energi

Karlsborgs Energi är starkt engagerade i att leverera el från förnyelsebara källor. Med deras gröna avtal görs en investering inte bara i hushållets energiframtid utan även i miljöns hälsa. En överväldigande del av deras el kommer från sol, vind och vatten – vilket visar deras dedikation till hållbarhet och ren energi.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Låga/fast 0-36 månader Flera attraktiva alternativ Transparenta/Rimliga 100% från förnyelsebara källor

Snabbinfo om Karlsborgs Energi

Karlsborgs Energi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom el och energi till kunder i Sverige. Med ett fokus på hållbarhet och kundnöjdhet förser de sina kunder med miljövänliga och kostnadseffektiva el-lösningar. Läs vidare för att få en snabb överblick över de tjänster som Karlsborgs Energi tillhandahåller.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Karlsborgs Energi egna kunder?

Kundåterkopplingen är en väsentlig del av varje företags rykte, och för Karlsborgs Energi är detta inget undantag. På plattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot framkommer det att majoriteten av omdömena är positiva. Kunderna uppskattar särskilt den personliga servicen, den enkla hanteringen av avtal och den transparenta prissättningen. Återkommande uppmuntran från kundrecensioner är Karlsborgs Energis snabba och kompetenta kundtjänst samt deras engagemang för förnyelsebar energi.

 • Reco-bedömningar: Över 500 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4.5/5
 • SKI-index: Hög kundnöjdhetsscore jämfört med branschgenomsnittet
 • Trustpilot-ranking: 4.6/5 baserat på mer än 300 omdömen

Timpriser hos Karlsborgs Energi

Karlsborgs Energis timpriser är konkurrenskraftiga och tilltalande för många hushåll och företag som söker kontroll över sina elkostnader. Timpriset varierar beroende på marknadsläget, vilket gör att de som aktivt följer och agerar på prisförändringarna kan optimera sin förbrukning för lägre kostnader. Timpriset är transparent utformat och enkelt att hålla reda på genom företagets användarvänliga webbplats och app.

Tid på dygnet Pris (öre/kWh)
Morgon (07-10) Ange pris
Dag (10-14) Ange pris
Eftermiddag (14-18) Ange pris
Kväll (18-22) Ange pris
Natt (22-07) Ange pris

Fördelar & Nackdelar

Karlsborgs Energi har som alla företag både styrkor och utmaningar. En stor fördel är deras anpassningsbara avtal som möter olika konsumentbehov. Dessutom lyfts deras kundservice, öppenhet i prissättning och engagemang för miljön fram som betydande pluspunkter. Å andra sidan kan deras flexibla priser, kopplade till marknaden, ses som en potential risk för prisökningar under perioder av hög efterfrågan eller låg produktion av förnyelsebar energi.

Fördelar Nackdelar
Flexibla elavtal Prisfluktuationer med marknaden
Utmärkt kundservice Kan kräva aktiv förbrukningsoptimering
Oslagbart engagemang för förnyelsebar energi
Transparent prissättning och avgifter

Kundsupport

Hos Karlsborgs Energi är kundsupporten alltid prioriterad. Responsen från många användare tyder på att assistansen de får vid frågor och ärenden är både snabb och hjälpsam. Att kommunicera med deras kundservice är problemfritt och kunderna kan enkelt få svar på sina frågor angående fakturor, avtal och elanvändning. Företaget använder modern teknik för att hantera kundärenden effektivt, vilket ger dem förmågan att tillhandahålla personlig service även under hög belastning.

Service Information
Öppettider Mån-Fre 08:00-17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 0505-123 45
Adress Karlsborgs Energi AB, Energiplan 1, 546 22 Karlsborg

Sammanfattning

Sammanfattningsvis har Karlsborgs Energi bevisat att de är en stark aktör på den svenska elmarknaden. Med en kombination av konkurrenskraftiga priser, anpassningsbara avtal och ett framstående kundengagemang, levererar de ett värde som genomsyrar hela deras tjänsteutbud. Det är tydligt att de värnar om både kunden och miljön, genom sitt dedikerade arbete för förnyelsebar energi och strävan efter hållbarhet. För dem som söker en pålitlig och ansvarstagande elleverantör, framstår Karlsborgs Energi som ett attraktivt alternativ.

Vanliga Frågor

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna om Karlsborgs Energi:

 • Vad skiljer Karlsborgs Energi från andra elbolag? – En stark betoning på personlig service samt deras engagemang för hållbarhet och förnyelsebar energi utmärker dem i branschen.
 • Är det enkelt att byta till Karlsborgs Energi? – Ja, processen är smidig och företaget hjälper dig genom varje steg i övergången.
 • Har Karlsborgs Energi fasta eller rörliga elpriser? – De erbjuder båda typerna av avtal för att passa olika kunders behov och preferenser.
 • Hur tar jag kontakt med Karlsborgs Energis kundservice? – Du kan nå dem via telefon, e-post eller genom att besöka deras kontor inom angivna öppettider.
 • Stödjer Karlsborgs Energi förnyelsebar energi? – Absolut, de arbetar aktivt med förnyelsebar energi och har en stark ambition att driva på utvecklingen mot en hållbar energiframtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *