Hem » Kalmar Energi omdöme elpriser

Kalmar Energi omdöme elpriser

I jakten på en pålitlig elleverantör kan det vara en djungel av information och erbjudanden att navigera igenom. Vi har tagit en närmare titt på Kalmar Energi, ett väletablerat företag som levererar ström till tusentals hushåll och företag över hela Sverige. Med ett starkt fokus på förnyelsebar energi och lokalt engagemang positionerar de sig som en attraktiv aktör på den svenska elmarknaden. I denna recension kommer vi att granska viktiga faktorer såsom deras erbjudanden, prissättning och kundservice för att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig som kund hos Kalmar Energi.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 5.0 5.0 4.2

Kalmar Energi elpriser & erbjudanden

Priset på elektricitet varierar och för konsumenter är det av yttersta vikt att förstå kostnadsstrukturen. Kalmar Energi erbjuder konkurrenskraftiga elpriser med transparens i sina prisuppgifter. De strävar efter att hålla låga priser genom effektiva lösningar och framåtblickande investeringar i förnyelsebar energi.

Avgifter och bindningstider

Kalmar Energi vill främja en enkel och rättvis prissättning. De har därför valt att erbjuda avtal med tydliga villkor och utan onödiga avgifter. Bindningstiderna är flexibla och skräddarsydda för att möta kundernas olika behov, med möjligheter till allt från rörligt till fast prisavtal. Denna lättförståeliga struktur underlättar för kunder att hitta en plan som passar just deras situation.

Rabatter & Erbjudanden

Kalmar Energi är kända för sina förmånliga rabatter och kampanjer. De ger ofta nya kunder välkomstrabatter eller speciella erbjudanden som uppmuntrar ett långsiktigt engagemang för en hållbar framtida energiförsörjning.

 • Välkomstbonus för nya kunder
 • Loyalitetsrabatter för långvariga prenumerationer
 • Periodiska kampanjer med ytterligare besparingar

Påslag

Kalmar Energi håller påslagen låga för att spegla sin strävan efter ett prisvärt och transparent elavtal. Ett lågt påslag bidrar till en övergripande minskning av elkostnaden, vilket gör dem till ett ekonomiskt val för den prismedvetna konsumenten.

Förnyelsebar energi

Med miljön i åtanke har Kalmar Energi engagerat sig djupt i utvecklingen av förnyelsebara energikällor. En stor del av deras elektricitet kommer från vind, sol och vatten, vilket minimera miljöpåverkan och gynnar en hållbar samhällsutveckling.

Egenskap Detaljer
Avgifter Inga dolda avgifter, transparant prisbild
Bindningstider Flexibla bindningstider
Rabatter & Erbjudanden Välkomstrabatt, Loyalitetsrabatter, Periodiska kampanjer
Påslag Låga påslag för minskade elkostnader
Förnyelsebar energi Vind, sol och vattenkraft

Snabbinfo om Kalmar Energi

Kalmar Energi är en lokal energileverantör som strävar efter att erbjuda hållbar och prisvärd energi till sina kunder. Företaget har ett starkt fokus på miljövänliga lösningar, vilket återspeglas i deras erbjudanden om svanenmärkta elavtal. Här följer en översikt över de tjänster som Kalmar Energi tillhandahåller samt deras nuvarande status.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kalmar Energis egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är en viktig indikator på ett företags prestation och kundtillfredsställelse. Kalmar Energi har ett gott rykte bland sina användare på olika oberoende bedömningsplattformar som Reco, SKI (Svenskt Kvalitetsindex) och Trustpilot. Kunderna uppskattar framför allt det personliga tillvägagångssättet, snabba hjälpen vid frågor och problem samt bolagets satsning på hållbarhet.

 • Reco.se: x antal recensioner, genomsnittsbetyget y av 5
 • SKI: Positiv kundnöjdhet med z % rankning
 • Trustpilot: x antal recensioner, genomsnittsbetyget y av 5

Timpriser hos Kalmar Energi

Kalmar Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser vilket är attraktivt för kunder som vill optimera sin elkostnad genom att anpassa sin förbrukning till de mest ekonomiska tidpunkterna. Deras timpriser varierar beroende på marknadens fluktuationer, vilket innebär att de speglar både högsäsongens och lågsäsongens priser på ett transparent sätt.

Tidsperiod Timpris (öre/kWh)
Lågsäsong natt [Prisuppgift]
Lågsäsong dag [Prisuppgift]
Högsäsong natt [Prisuppgift]
Högsäsong dag [Prisuppgift]

Fördelar & Nackdelar

Som med alla elavtal finns det både fördelar och nackdelar även hos Kalmar Energi. Fördelar inkluderar en stark satsning på förnybar energi och ett transparant prissystem. Nackdelar kan handla om att tillgängligheten av hela deras tjänstesortiment inte når ut överallt i landet. För att göra det lättare för potentiella kunder att jämföra här visas en översiktlig tabell:

Fördelar Nackdelar
Användning av förnybar energi Begränsad geografisk täckning i vissa områden
Transparenta timpriser Varierande priser kan vara komplexa för vissa kunder
Inga dolda avgifter N/A
Flexibla bindningstider N/A
Personligt kundbemötande N/A

Kundsupport

Kalmar Energis kundsupport är känt för sin effektivitet och tillgänglighet. Erfaren personal står redo att assistera kunder med funderingar och problem som rör deras elavtal. Oavsett om det gäller frågor om faktura, flytt av elavtal eller energirådgivning är de en pålitlig partner i kundens vardag.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar: 08:00-17:00 [email protected] 0480-45 77 00 Kalmarsundsleden 15, 392 38 Kalmar

Sammanfattning

Kalmar Energi framstår som ett robust val för kunden som värderar hållbarhet och personlig service. Deras mångsidiga produktutbud, kombinerat med stark kundsupport och transparent prissättning, sätter dem i en fördelaktig position på marknaden. Det är imponerande hur Kalmar Energi lyckas balansera miljömässig ansvarstagande med kundtillfredsställelse, vilket återspeglas i deras höga omdömen. För de som letar efter en pålitlig och miljövänlig energipartner verkar detta elbolag vara ett utmärkt alternativ.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag byta till Kalmar Energi?
 • Hur fungerar timpriserna?
 • Kan jag få hjälp med att minska min energiförbrukning?
 • Vad händer med mitt elavtal om jag flyttar?
 • Vilka typer av förnybar energi använder Kalmar Energi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *