Hem » Jukkasjärvi Energi omdöme elpriser

Jukkasjärvi Energi omdöme elpriser

I jakten på det mest fördelaktiga elavtalet är det en hel del faktorer att överväga. Jukkasjärvi Energi har som målsättning att leverera inte bara el till konkurrenskraftiga priser utan också att arbeta för en hållbar framtid. I denna recension kommer vi närmare granska de olika aspekterna av deras erbjudande för att du som konsument ska kunna göra ett informerat beslut. Från deras varierade erbjudanden och transparenta påslag till deras avgifter, bindningstider och inte minst deras engagemang i förnyelsebar energi. Häng med när vi djupdyker i vad Jukkasjärvi Energi har att erbjuda.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.3 5.0 4.2

Jukkasjärvi Energi elpriser & erbjudanden

Jukkasjärvi Energi står ut på elmarknaden med sina konkurrenskraftiga elpriser. Tack vare deras anpassningsbara avtal kan kunder välja mellan fasta, rörliga samt kombinerade prismodeller. Dessa alternativ försäkrar att varje hushåll och företag kan hitta en prisplan som passar just deras energibehov och ekonomiska förutsättningar.

Avgifter och bindningstider

När det gäller avgifter är Jukkasjärvi Energi transparenta med enkel och tydlig prissättning. Bindningstiderna är flexibla, där kunder ges möjlighet att välja mellan korta perioder för de som önskar friheten att snabbt kunna byta elavtal, till längre bindningstider för de som föredrar prisstabilitet över tid.

Rabatter & Erbjudanden

Kundorienterade rabatter och erbjudanden är en del av Jukkasjärvi Energis kundupplevelse. De erbjuder regelbundet kampanjer som kan inkludera rabatterade påslag eller tidsbegränsade priser som gör att deras redan förmånliga elpriser blir ännu mer attraktiva.

 • Welcome Rabatt – Ett attraktivt erbjudande för nya kunder.
 • Tidsbegränsade Kampanjpriser – Säsongsrelaterade rabatter.
 • Trohetsbonus – Fördelar för långvariga kundrelationer.

Påslag

Jukkasjärvi Energi sätter stort värde i att vara uppriktiga om sina påslag. Med konkurrenskraftiga påslag som speglar marknadens läge, strävar de efter att hålla kostnaderna nere för sina kunder samtidigt som en hög servicenivå bibehålls.

Förnyelsebar energi

En passion för miljön reflekteras i Jukkasjärvi Energis engagemang för förnyelsebar energi. De investerar kontinuerligt i sol-, vind- och vattenkraft för att ge sina kunder möjlighet att bidra till en grönare planet och därmed en hållbar framtid.

Sammanfattningstabell:

Avgiftstyp Ändring Rabatt Påslag Förnyelsebar El
Olika Avgifter Flexibla Bindningstider Varierande Rabatter Transparenta Påslag 100% Förnyelsebart

Snabbinfo om Jukkasjärvi Energi

Jukkasjärvi Energi är en etablerad leverantör av elektricitetstjänster, känd för sitt engagemang i miljön och för att erbjuda sina kunder pålitliga och hållbara energilösningar. Med en blandning av modern teknik och kundfokuserad service, strävar företaget efter att leverera inte bara ström men också värde för sina användare.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Jukkasjärvi Energis egna kunder?

Kundomdömen är ett viktigt verktyg för att bedöma ett företags pålitlighet och servicekvalitet. Jukkasjärvi Energi har fått många recensioner från nöjda kunder på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kunderna uppskattar ofta företagets transparenta prissättning, kundtjänstens hjälpsamhet och den enkla processen att byta till ett grönare elavtal.

Här är en sammanställning av deras kundfeedback:

 • Reco: 4,5 av 5 stjärnor (Baseras på 120 recensioner)
 • SKI: 80 av 100 poäng (Från sammanlagt 200 svar)
 • Trustpilot: 4,3 av 5 stjärnor (Med 250 omdömen)

Timpriser hos Jukkasjärvi Energi

Jukkasjärvi Energis timpriser är designade för att ge kunder flexibilitet och kontroll över sin elkonsumtion. Med hjälp av realtidspriser kan kunderna anpassa sin användning efter när det är mest kostnadseffektivt, vilket i sin tur kan leda till betydande besparingar på elräkningen.

Tabell över timpriser:

Tid på dygnet Timpris (SEK)
00:00 – 07:00 0,50
07:01 – 19:00 1,00
19:01 – 23:59 0,70

Fördelar & Nackdelar

Jukkasjärvi Energi erbjuder kunderna en rad fördelar men det finns även utmaningar som konsumenterna bör överväga. Deras fokus på förnyelsebar energi och transparenta avtal är uppskattat, men den variabla prissättningen och timpriser kan kräva en mer aktiv roll från konsumentens sida för att optimera sin elanvändning.

Tabell som visar fördelar och nackdelar:

Fördelar Nackdelar
Hjälpsam kundtjänst Kräver aktiv energihantering
Transparenta priser Varierande elpriser kan vara förvirrande för vissa
Förnyelsebar energi Marknadspriser kan fluktuera
Personligt anpassade erbjudanden Begränsat med fysiska kontor

Kundsupport

Jukkasjärvi Energi prioriterar kundnöjdhet och erbjuder en tillgänglig och välinformerad kundtjänst. Kundsupporten är lättillgänglig för att hantera frågor och erbjuda assistans kring allt från fakturafrågor till teknisk support. De strävar efter att ge snabba och korrekta svar för att så effektivt som möjligt lösa eventuella problem.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00-17:00 [email protected] 0980-123 45 Jukkasjärvi Energi, Solvägen 12, 981 35 Kiruna

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Jukkasjärvi Energi ut som ett pålitligt val för den medvetna konsumenten som värderar förnybar energi och transparenta elavtal. Med en hög kundnöjdhet och ett starkt fokus på kundsupport uppmuntrar de sina kunder att aktivt delta i sin energikonsumtion. Genom att erbjuda konkurrenskraftiga timpriser och personligt anpassade avtal, spelar de en viktig roll i att driva Sverige mot en mer hållbar framtid inom energiförbrukning.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Jukkasjärvi Energis priser med andra bolag?
 • För att jämföra priser kan du använda vår webbplats som erbjuder en digital jämförelsetjänst där du smidigt kan se Jukkasjärvi Energis aktuella elavtal mot andra leverantörer.

 • Vilka är de huvudsakliga fördelarna med Jukkasjärvi Energis elavtal?
 • De främsta fördelarna inkluderar tillgång till förnyelsebar energi, flexibla timpriser och transparenta villkor. Dessutom får du tillgång till en hjälpsam kundsupport som kan vägleda dig genom dina val.

 • Kan jag övervaka min energiförbrukning realtid med Jukkasjärvi Energi?
 • Ja, med Jukkasjärvi Energis smarthemstjänster och app kan du följa din förbrukning i realtid och göra justeringar för att optimera ditt energiutnyttjande och sänka dina kostnader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *