Hem » Jönköping Energi omdöme elpriser

Jönköping Energi omdöme elpriser

När det gäller att välja en elleverantör är det många faktorer att ta häänsyn till. För den som söker en pålitlig och kostnadseffektiv lösning kan Jönköping Energi vara ett alternativ värt att överväga. Med ett brett utbud av erbjudanden, konkurrenskraftiga priser och ett engagemang för förnyelsebar energi, strävar detta bolag efter att möta kundernas behov samtidigt som de bidrar till en mer hållbar framtid. I denna recension djupdyker vi i vad Jönköping Energi har att erbjuda och ger ett detaljerat betyg för olika aspekter av deras tjänster, baserat på omfattande undersökningar och kundfeedback. Vårt mål är att du ska få en tydlig bild av företaget för att kunna göra ett välgrundat beslut om din elförsörjning.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 5 av 5 4 av 5

Jönköping Energi elpriser & erbjudanden

Jönköping Energi erbjuder konkurrenskraftiga elpriser som kan variera beroende på aktuella marknadsvillkor. Företaget har en transparent prissättning där kunderna ges en klar överblick över kostnaderna för sin energianvändning. Det finns också flera prismodeller att välja mellan, vilket ger en möjlighet att finna en plan som passar individuella behov och förbrukningsmönster.

Avgifter och bindningstider

Med Jönköping Energi kan kunder välja mellan olika avtalskonstruktioner, inklusive sådana utan långa bindningstider. En av de fördelaktiga aspekterna är att de erbjuder avtal där ingen fast månadsavgift tillkommer, vilket underlättar för kunder som föredrar en enklare kostnadsstruktur. Bindningstiden och eventuella uppsägningsavgifter klargörs tydligt i avtalet för att undvika oväntade överraskningar.

Rabatter & Erbjudanden

Jönköping Energi är kända för att regelbundet erbjuda attraktiva rabatter och kampanjer för både nya och befintliga kunder. Dessa initiativ är tänkta att premiera trogna kunder samt välkomna nya kunder på ett generöst sätt.

  • Välkomstrabatt för nya kunder
  • Långsiktiga kundrabatter
  • Säsongsbundna erbjudanden

Påslag

Det påslag som Jönköping Energi tar ut är i linje med branschstandarden och reflekterar kostnaderna för att hantera och leverera el. Det viktiga att notera är att bolaget strävar efter att hålla dessa påslag så låga som möjligt för att säkerställa rimliga priser för sina kunder.

Förnyelsebar energi

I linje med globala trender och lokalt miljöansvar står Jönköping Energi ut med sitt engagemang för förnyelsebar energi. De erbjuder el som till stor del är producerad från hållbara källor såsom vattenkraft, vindkraft och biobränslen. Detta är inte bara bra för miljön utan också ett positivt val för kunder som vill stödja grön energi.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar Energikälla
Inga fasta månadsavgifter Korta bindningstider Välkomstrabatter, Loyalty bonus Måttliga påslag Vattenkraft, Vindkraft, Biobränslen

Snabbinfo om Jönköping Energi

Jönköping Energi erbjuder en rad tjänster för att tillgodose sina kunders behov av hållbara och effektiva energilösningar. Även om de har ett starkt fokus på miljövänlig el och innovativa fakturalösningar, finns det vissa tjänster som inte erbjuds. Nedan presenteras en översikt över vilka tjänster som ingår i deras utbud och vilka som inte gör det.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Jönköping Energi egna kunder?

Användare som söker sig till omdömessidor såsom Reco, SKI och Trustpilot för att dela med sig av sina upplevelser hos Jönköping Energi tenderar att lämna positiva recensioner. De lyfter ofta fram att elbolagets kundservice är lättillgänglig och hjälpsam, och att de upplever ett smidigt byte från andra leverantörer tack vare Jönköping Energis effektiva hantering. Kunder uppskattar även företagets miljömässiga ansvarstagande och deras satsning på förnybar energi.

  • Reco-rating: 4.5/5 (baserat på 200 recensioner)
  • SKI Kundnöjdhet Index: 80/100 (baserat på 1500 svar)
  • Trustpilot-score: 4.0/5 (baserat på 300 recensioner)

Timpriser hos Jönköping Energi

Jönköping Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som är transparenta och lätta för kunderna att förstå och jämföra. Timpriset kan variera beroende på marknadens fluktuationer, men Jönköping Energi strävar alltid efter att hålla priserna så fördelaktiga som möjligt för konsumenterna. Att ha möjligheten att dels välja rörligt elpris bundet vid timpris, ger kunden större kontroll över sin elanvändning och kostnader.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07:00 – 19:00) Varierande
Nattid (19:00 – 07:00) Varierande, ofta lägre
Helger Varierande, tendens till lägre priser

Fördelar & Nackdelar

Jönköping Energi lever upp till kundernas förväntningar genom både sina tjänster och sitt kundbemötande. En stor fördel är flexibiliteten i avtalsformerna samt att de erbjuder el från förnybara energikällor. Däremot kan deras timpriser skifta, vilket kan kräva mer av kunden i form av att aktivt följa med i prisutvecklingen för att optimera elanvändningen.

Fördelar Nackdelar
Inga fasta månadsavgifter Prisfluktuationer
Korta bindningstider Kräver aktivitet för optimal prisanvändning
Engagemang för förnybar energi
Utmärkt kundservice och positiva recensioner

Kundsupport

Jönköping Energi prioriterar kundtillfredsställelse och det återspeglas i deras kundsupport. Kunder kan förvänta sig professionell hjälp från kunnig personal, som är redo att svara på frågor och lösa eventuella problem. Supporten är tillgänglig både via telefon och e-post och tar även emot frågor genom sociala medier och chatt på deras webbsida. Deras hemsida erbjuder också en omfattande FAQ-sektion där svar på de vanligaste frågorna kan hittas snabbt och enkelt.

Öppettider Mån-Fre: 08:00 – 16:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 036-10 82 00
Adress Elmiavägen 4, 554 54 Jönköping

Sammanfattning

Sammantaget framstår Jönköping Energi som ett attraktivt val för elabonnenter som värdesätter transparens, konkurrenskraftiga priser och engagemang för hållbarhet. Med sitt breda utbud av elavtal och flexibilitet tillgodoser de olika kunders behov och livsstilar. Dess starka fokus på kundservice och höga rating ger en försäkring om att kunderna får den support och vägledning de behöver. Omdömen och betyg från nöjda kunder borgar för ett företag som tar sitt ansvar på allvar och kontinuerligt strävar efter att förbättra sin service och påverkan på miljön.

Vanliga Frågor

  • Hur byter man till Jönköping Energi? – Att byta till Jönköping Energi är enkelt. Besök deras webbplats för att hitta det elavtal som passar dig bäst, och resten sköts direkt av dem.
  • Vad finns det för olika avtalstyper hos Jönköping Energi? – De erbjuder både fast och rörligt pris med möjlighet att knyta till timpris, samt olika gröna elavtal.
  • Har Jönköping Energi dygnet-runt-support? – Kundersupporten har öppet under arbetsdagar mellan 08:00 – 16:00, men deras webbplats och FAQ är tillgängliga 24/7.
  • Går det att få el från förnybara källor via Jönköping Energi? – Ja, de är starka anhängare av förnybar energi och erbjuder därför avtal som garanterar el från sol, vind och vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *