Hem » Jämtkraft omdöme elpriser

Jämtkraft omdöme elpriser

Välkommen till en ej partisk titt på Jämtkraft, ett av de ledande företagen inom elektricitetsförsörjning i Sverige. Med en historia som spänner över flera årtionden har Jämtkraft positionerat sig som en pålitlig leverantör av el till tusentals hushåll och företag. I denna recension djupdyker vi i vad de faktiskt erbjuder när det gäller priser, avtal och hållbarhetsaspekter hos deras elprodukter. Låt oss nu ta en närmare titt på hur de står sig i jämförelse med konkurrensen och vilka unika fördelar som kan komma deras kunder till gagn.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Telge Energi

✓ Fast avgift: 45 kr / månad
✓ Påslag: 0.045
✓ Rabatt: värde ca 500kr.

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Jämtkraft elpriser & erbjudanden

Jämtkraft är kända för sina konkurrenskraftiga elpriser som tillgodoser en bred kundkrets. Med transparenta prisstrukturer som är lätta att förstå, erbjuder de skräddarsydda lösningar beroende på kundens energiförbrukning och behov. Deras prissättning speglar både marknadens dynamik samt företagets engagemang för miljövänlig energi, vilket gör dem till ett attraktivt val för den miljömedvetna konsumenten.

Avgifter och bindningstider

Jämtkraft strävar efter att hålla nere avgifterna och erbjuder avtal utan långa bindningstider. Detta möjliggör ökad flexibilitet för kunderna, där de kan välja att byta elavtal utan kostsamma avgifter om så önskas. Jämtkrafts strategi är att bygga långsiktiga relationer med sina kunder genom att vara rättvisa och transparenta när det gäller avgifter och villkor.

Rabatter & Erbjudanden

Jämtkraft uppmuntrar nya och befintliga kunder genom att erbjuda lockande rabatter och specialerbjudanden. Kampanjer som riktar sig mot både privata hushåll och företag inkluderar allt från prisavdrag på elräkningen till bonuspoäng samt incitament för kunder som väljer att investera i förnyelsebara energilösningar.

 • Introerbjudande med rabatt på de första fakturorna
 • Bonuspoäng för rekommendationer
 • Exklusiva erbjudanden till lojala kunder

Påslag

Med transparenta och rimliga påslag stärker Jämtkraft sitt rykte som en elleverantör med kundens ekonomi i åtanke. Påslagen varierar beroende på abonnemangsform och är tydligt utmärkta i avtalsinformationen, vilket ger kunderna en klar bild av den totala kostnaden för deras elförbrukning.

Förnyelsebar energi

Jämtkraft är inte bara leverantör av el, utan de är även pionjärer inom förnyelsebar energi i Sverige. Företaget satsar stort på energikällor som vattenkraft och vindkraft, och arbetar kontinuerligt för att öka andelen grön energi i sin produktion, något som speglas i deras elavtal.

Avgifter Bindningstid Påslag Förnyelsebar Energi Rabatter & Erbjudanden
Låga Korta/Flexibla Transparenta 100% förnybart Varierande

Snabbinfo om Jämtkraft

Jämtkraft erbjuder hållbara energilösningar med miljövänlig elproduktion. Som kund kan du välja bland flera olika elavtalsformer, alla med fokus på förnybar energi från vatten, vind och sol. De strävar efter att alltid ge sina kunder ett tryggt och transparent samarbete där hållbarhet står i centrum.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Jämtkrafts egna kunder?

Jämtkraft har generellt sett en positiv bild på den svenska energimarknaden. Recensioner och omdömen från Reco, SKI (Svenskt Kvalitetsindex) och Trustpilot visar att kunder uppskattar deras engagemang för miljön och deras kundservice. Kunder vittnar om snabba svarstider och hjälpsam personal, liksom deras tydliga kommunikation och pålitlighet.

Plattform Genomsnittsbetyg Antal recensioner
Reco 4.5/5 1500
SKI 70/100 N/A
Trustpilot 3.9/5 350

Timpriser hos Jämtkraft

Jämtkraft är framåttänkande när det gäller prissättning och erbjuder konkurrenskraftiga timpriser. Deras timpriser återspeglar marknadens nuvarande läge och ger kunderna möjlighet att optimera sin elförbrukning genom att använda el under tider då priset är lägre. Priserna varierar beroende på årstid och tid på dygnet, och informationen är tydligt framställd för konsumenterna.

Tid på dygnet Vintersäsong Sommarsäsong
Dagtid (07:00-19:00) Varierande Varierande
Kvällstid (19:00-22:00) Varierande Varierande
Nattetid (22:00-07:00) Varierande Varierande

Fördelar & Nackdelar

När det gäller Jämtkraft så finns det flera fördelar som lojala kunder värdesätter, bland annat deras miljöfokus och goda kundservice. Men som med alla tjänster, finns det även nackdelar som kunder ska vara medvetna om, såsom variation i pris under olika tider på dygnet som kan kräva aktiv förbrukningsstyrning för bästa pris.

Fördelar Nackdelar
Miljövänlig energi Kräver aktiv konsumtionsövervakning
Goda kundrecensioner Varierande timpriser
Inga långa bindningstider Limited specialerbjudanden

Kundsupport

Jämtkrafts kundsupport är ofta framhävd som en av företagets styrkor. Kunder har rapporterat om positiva erfarenheter med hjälpsamma supportagenter som är tillgängliga för att lösa problem och svara på frågor. Jämtkraft strävar alltid efter att vara lättillgängliga och tillhandahålla kvalitativ service, något som reflekteras i deras öppettider och kontaktalternativ.

Tjänst Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post [email protected]
Telefonnummer 063-14 90 00
Adress Företagsvägen 44, 831 42 Östersund

Sammanfattning

Med sin starka närvaro på den svenska marknaden befäster Jämtkraft sin position som ett betrodd och hållbart energibolag. Deras lyhördhet för miljömässiga frågor och ansvarstagande i energiproduktionen gör dem till ett föredömligt val för miljömedvetna konsumenter. Den kundvänliga prissättningsmodellen med timpriser, möjligheten till aktiv förbrukningsstyrning och deras generösa kundtjänstunderlättar för en anpassad och hållbar användning av elektricitet. Den övergripande bilden av Jämtkraft är en av en ansvarsfull aktör som de facto lever upp till sina kunders förväntningar, vilket framgår av omdömen från Reco, SKI och Trustpilot.

Vanliga Frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och svaren som rör Jämtkrafts tjänster, för att du lätt ska kunna hitta den information du behöver.

 • Hur kan jag följa min förbrukning hos Jämtkraft?
  Kunder kan övervaka sin elförbrukning genom Jämtkrafts online-tjänster och app, vilket gör det enkelt att se förbrukning och kostnader i realtid.
 • Är det möjligt att byta till en annan elprodukt hos Jämtkraft?
  Ja, Jämtkraft erbjuder möjligheten att byta elprodukt för att passa dina personliga behov och preferenser när det gäller elförbrukning.
 • Kan jag få hjälp med att minska min elförbrukning?
  Jämtkraft har resurser och tips för att hjälpa dig att minska din förbrukning och därmed även dina elkostnader och miljöpåverkan.
 • Har Jämtkraft bindningstider på sina avtal?
  Nej, i de flesta fall erbjuder Jämtkraft avtal utan långa bindningstider vilket ger kunder friheten att enkelt byta elleverantör om så önskas.
 • Vad gör Jämtkraft för miljön?
  Jämtkraft investerar i förnyelsebara energikällor och arbetar aktivt med hållbarhetsprojekt för att minska energiproduktionens miljöpåverkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *